تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 988 از 2014 اولاول ... 4888889389789849859869879889899909919929981038108814881988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,871 به 9,880 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيروانى: براى برد پرسپوليس هم قسم شده ايم

ايران ورزشى- بعد از گذر از بحران به وجود آمده غلام پيروانى و تيمش امروز ميزبان پرسپوليس هستند. پيروانى عقيده دارد كه تيمش مى تواند پرسپوليس را شكست دهد: قول مى دهم با يك بازى منطقى و هجومى به ديدار تيم پرمهره پرسپوليس برويم.
    غلامحسين پيروانى مى گويد: در حالى كه دو هفته نتوانستيم در شيراز نتيجه دلخواه را به دست آوريم اما در بازى با سايپا بچه ها به خودباورى دست يافتند و تيم پر مهره سايپا را با يك بازى زيبا و روان شكست دادند و بعد از آن با چند تمرين مستمر آماده بازى با تيم پرمهره و با امكانات پرسپوليس تهران شده ايم. قول مى دهم با يك بازى منطقى و هجومى به ديدار اين تيم پرمهره برويم، به شرطى كه تماشاگران به ورزشگاه حافظيه بيايند و تيم شهرشان را حمايت كنند نه تيم تهرانى را!
    او ادامه مى دهد: براى چندمين بار مى گويم اگر فجر و برق در ليگ برتر نبودند آيا استقلال و پرسپوليس به شيراز مى آمدند، پس چرا مردم فهيم و دوست داشتنى استان فارس تيم هاى شهرشان را ساپورت نمى كنند !
    پيروانى توضيح مى دهد: بازى بسيار سختى برابر پرسپوليس داريم، در حالى كه احترام و ارزش خاصى براى اين تيم قائليم اما براى شكست اين تيم نااميد نيستيم و بچه ها هم قسم شده اند، اميدوارم بچه ها خودشان باشند و خود را باور داشته باشند،اما باز هم تأكيد مى كنم كه تماشاگران در اين روز ديگر كارى به برق و فجر نداشته باشند فقط تيم شهر و استانشان را تشويق كنند.
    پيروانى مى گويد: حمايت از تماشاگران شيرازى و پيروزى و بازى زيبا از ما. من اين را قول مى دهم، به شرطى كه از ۲۵ هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه حداقل نيمى از آنها با ما باشند، نه اينكه فقط ۵ هزار نفر ما را تشويق كنند و ۲۰ هزار نفر ديگر پرسپوليس را!
    اگر مس در كرمان بدون شكست مانده است اگر پرسپوليس و استقلال در تهران ديگر تيم ها را كيسه گل مى كنند فقط حضور تماشاگر و پشتيبانى از آنهاست.
    پيروانى ادامه مى دهد: پرسپوليس در مشهد و اهواز روى هم ۷ گل دريافت كرد اما باز هم در تهران برابر برق و سپاهان ۵۰ هزار نفر به ورزشگاه آزادى آمدند و پرسپوليس را به سوى پيروزى حمايت كردند اما چرا بايد در شيراز ما بيگانه و غريب باشيم و تيم هاى فجر و برق از داشتن تماشاگران بيشمار محروم باشند !
    پيروانى به وضعيت تيمش اشاره مى كند: مقاومت ۶ بازيكن كليدى خود را از دست داده است و ۶ بازيكن خوب و متعهد را جايگزين كرده است اما آيا بازيكنانى كه سه سال در كنار هم بوده اند و بازيكنانى كه تنها ۳ ماه در كنار هم هستند بايد به سرعت جواب بدهد بنابراين ما هم به زمان نياز داريم چون بازيكنان جديد و قديم براى هماهنگى به زمان نياز دارند. نمونه آن هم تيم هاى خراسانى ـ فولاد خوزستان و صبا قم كه دير بسته شده اند اما بعد از چند شكست و ناكامى حالا به خودباورى و گرفتن نتايج خوب عادت كرده اند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز طرفدار مقاومت نيستم

پيروانى: اگر شاغلام اجازه بدهد روى نيمكت پرسپوليس مى نشينم

ايران ورزشى - براى اولين بار نيست كه برادران پيروانى بايد رو در روى هم بايستند. پيش از اين افشين پيروانى بارها با پيراهن پرسپوليس مقابل تيم برادرش بازى كرده بود اما اين بار قضيه فرق مى كند. برادر كوچكتر هميشه به عنوان بازيكن حريف شاغلام بوده و امروز در قامت مربى. اين مسأله انگار براى خودش هم جالب است كه مى گويد: او بزرگتر ماست. همه به او احترام مى گذاريم. ايشان هر حرفى بزند من هرگز روى حرفش حرف نمى زنم و هر چه بگويد مى پذيرم. امروز هم حتما با اجازه او روى نيمكت پرسپوليس مى نشينم اما طرفدار مقاومت نيستم.
    افشين پيروانى در ادامه صحبت هايش به بازى پرسپوليس و مقاومت هم اشاره مى كند: مقاومت هميشه خوب بازى مى كند و ما مى دانيم كه در شيراز كار خيلى سختى داريم. البته بعد از پيروزى برابر سپاهان بازيكنان تيم از نظر روحى به شرايط خيلى خوبى رسيده اند. آنها مى دانند كه در شرايط فعلى، غير از برد هيچ نتيجه ديگرى به دردمان نمى خورد براى نزديك تر شدن به صدر جدول بايد حتما ببريم. ديگر نمى خواهيم اشتباهاتى را كه در بازى هاى قبلى داشتيم تكرار كنيم و براى اين كار برنامه هاى جديدى داريم. مربى جوان پرسپوليس بار ديگر به رويارويى با تيم شهرش اشاره مى كند و اينگونه صحبت هايش را به پايان مى برد: «رويارويى با تيم هاى شيرازى اصلا براى من آسان نيست ولى به هر حال در فوتبال حرفه اى بايد همه چيز را پذيرفت. ما مى خواهيم سومين پيروزى پياپى را در شيراز جشن بگيريم و فقط مى گويم كه امروز طرفدار مقاومت و برادرم نيستم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فاصله ۴ گله نيكبخت با گلزن پرسپوليس

عليرضا نيكبخت با به ثمر رساندن ۲ گل مقابل سپاهان نه تنها يكى از اركان اصلى برترى پرسپوليس مقابل حريف بود بلكه ۷ گله شد و در جمع برترين گلزنان ليگ قرار گرفت. جالب اينكه نيكبخت در سه فصل حضور خود در پرسپوليس تا هفته دوازدهم ۲۴ گل در ليگ برتر به ثمر رسانده و در رده سومين گلزن برتر پرسپوليس در ۸ دوره ليگ برتر شناخته شد. نيكبخت در سال ۸۵ هشت گل و در سال ،۸۶ ۹ گل براى پرسپوليس زد و در فصل جارى تاكنون ۷ بار براى پرسپوليس گلزنى كرده. جمعاً ۲۴ گل در ليگ برتر (با پيراهن پرسپوليس) در كارنامه او ثبت شده و به احتمال زياد برترين گلزن پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر مى شود. در حال حاضر سهراب انتظارى با به ثمر رساندن ۲۸ گل، برترين گلزن پرسپوليس در ليگ برتر محسوب مى شود، جواد كاظميان با ۲۵ گل زده و واحدى نيكبخت با ۲۴ گل در مكان هاى بعدى قرار دارند.
    جالب اينكه نيكبخت در سال ۸۴ در ۲۵ بازى براى استقلال تنها يك بار گلزنى كرده بود!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دى كارمو قول داد: به مقاومت گل مى زنم

ايران ورزشى- عملكرد پائولو دى كارمو هرگز رضايت بخش نبوده و قطعاً خودش هم از اين بابت احساس عذاب وجدان دارد البته او خوش شانس هم بود كه پرسپوليس مقابل سپاهان برنده بود وگرنه مشخص نيست به خاطر آن دو موقعيت طلايى چه بلايى سر دى كارمو مى آمد، خودش كه مى گويد: فكر مى كنم هواداران پرسپوليس از من ناراضى هستند و به همين دليل مى خواهم با انجام يك بازى بسيار خوب در مقابل مقاومت آنها را راضى كنم. در بازى قبل مقابل سپاهان بازى بسيار خوبى از خودم به نمايش نگذاشتم و بابت اين موضوع از هواداران پرسپوليس عذرخواهى مى كنم.من هنوز با تيم كاملاً هماهنگ نشده ام و به همين دليل گاهى اوقات حتى فرصت هاى آسان را هم از دست مى دهم ولى اين بار انگيزه بسيار زيادى دارم تا جبران كنم و به هر ترتيبى كه شده مى خواهم به مقاومت گل بزنم.
    مقاومت تيم بسيار خوبى است اما پرسپوليس براى كسب اين پيروزى خارج از خانه انگيزه هاى بسيار زيادى دارد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باید پاس میداد به نیکبخت
    بعضی وقتا این خودخواهی های کریم اعصاب آدمو خورد میکنه ولی خب یوهو یه صحنه همه چیزو جبران میکنه.
    ضعیف ترین بازی کریم از اول فصل بازی با ملوان بودش،بقیه بازیا اکثرا خوب بوده

تا الان که گير داده به شوت از راه دور

چند نفري دارن دفاع ميکنن ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از پرسپوليس مى روم تا دوباره ملى پوش شوم

علوى: التماس مى كنم رضايتنامه ام را بدهيد

ايران ورزشى- علوى از همان اولين روزى كه روى نيمكت پرسپوليس نشست، بنا را روى ناسازگارى گذاشت و حالا با گذشت دوازده هفته مى گويد كه براى جدايى از پرسپوليس، حتى حاضر است التماس كند: «ديگر تحمل ماندن در پرسپوليس را ندارم و از آنها عاجزانه التماس مى كنم كه رضايت نامه ام را بدهند.
    با آمدن به پرسپوليس به دنبال تحقق آرزوهايم بودم اما قطبى آنها را از بين برد به طورى كه ديگر نمى خواهم حتى يك دقيقه در اين تيم بمانم و براى رفتن لحظه شمارى مى كنم.
    بدون شك در نيم فصل از پرسپوليس جدا مى شوم و به پاس بر مى گردم تا بتوانم دوباره به تيم ملى باز گردم. پيش از آمدن به پرسپوليس از سوى دايى به تيم ملى دعوت شدم اما پس از پيوستن به اين تيم سابقه ملى ام زير سؤال رفت.
    قطبى هيچ اعتقادى به فوتبالم ندارد چون بدون نظر او به پرسپوليس آمدم. اگر بازيكن خوبى بودم از من در يك بازى كامل استفاده مى كرد اما معلوم شد كه در حد و اندازه هاى پرسپوليس نيستم!!
    در بعضى از بازى ها بازيكنانى در پست من بازى مى كردند كه هيچ ربطى به آن پست نداشتند و من روى نيمكت مى نشستم اما حالا ديگر تحمل اين موضوع برايم بسيار سخت شده.
    در تيم ملى ذخيره نكونام و تيموريان بودم كه حداقل در باشگاه هاى معتبر اروپايى و در دوران اوجشان مشغول به كار بودند اما در پرسپوليس ذخيره بازيكنانى هستم كه نيمى از تجربه، افتخارات و سابقه، مرا در تيم ملى و ليگ برتر ندارند و از اين بابت بسيار متأسفم.» علوى در ادامه مى گويد: اگر با يك نيمه بازى در برابر ابومسلم مى توانستم معجزه كنم قطعاً مطمئن باشيد به جاى آمدن به پرسپوليس به منچستر مى رفتم.
    واقعاً نمى دانم علت اينكه قطبى به من بازى نمى دهد چيست اما ديگر از پرسپوليس هيچ چيز نمى خواهم و خيلى خوشحالم كه يك نيم فصل بر روى نيمكت پرسپوليس نشستم و مورد لطف هواداران اين تيم قرار گرفتم.
    بار ديگر از مسؤولان پرسپوليس عاجزانه خواهش مى كنم هر چه زودتر با صدور رضايتنامه ام موافقت كنند چراكه در غير اين صورت مى ترسم حرف هايى بزنم كه شايد براى بعضى ها بد باشد و بعدها خودم هم پشيمان شوم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا الان که گير داده به شوت از راه دور

چند نفري دارن دفاع ميکنن ؟؟؟

فعلا که همشون دارن دفاع میکنن
    ولی عجبب شانسی آوردیم
    توپ میره سمت دروازه پرسپولیس اینجوری قلب من میاد پایین.
    با1تکل نتونست دور بکنه توپو

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن بودم بحران پرسپوليس تمام مى شود

خليلى: براى بازى كردن عجله ندارم

ايران ورزشى- محسن خليلى پيش بينى كرده بود كه يك پيروزى، پرسپوليس را از بحران عجيبى كه گرفتارش شده، خارج مى كند و حالا كه پيش بينى اش درست از آب درآمده مى گويد: من مطمئن بودم پرسپوليس پس از گذشت يك بحران مجدداً به روزهاى اوج خود نزديك خواهد شد و حالا دوباره شاهد درخشش اين تيم در ليگ برتر هستيم.
    مسابقه سپاهان را ازطريق تلويزيون در آلمان تماشا كردم و در طول مسابقه آرزو مى كردم نتيجه مساوى نشود. خوشبختانه بازيكنان با آمادگى بالاى خود توانستند تيم خوب سپاهان را شكست دهند.
    بازيكنان تيم سپاهان از باخت فصل گذشته كه سبب شد قهرمانى را از دست بدهند بسيار ناراحت بودند و مى خواستند در اين مسابقه جبران كنند اما نتوانستند به هدف خود دست يابند، اميدوارم كه پرسپوليس همچنان به روند روبه رشد خودادامه دهد.
    خليلى درباره خودش ادامه مى دهد: وقتى شرايط پاى مصدومم را براى پزشك آلمانى ام تشريح كردم او بسيار راضى بود و من نيز از اين مسأله خيلى خوشحال شدم بنابراين تلاشم را براى بازگشت به ميادين دو چندان خواهم كرد البته براى بازى كردن عجله اى ندارم چرا كه مى خواهم با بهبودى كامل به ميادين بازگردم.
    مهاجم پرسپوليس با اشاره به ديدار تيمش برابر مقاومت سپاسى هم مى گويد: ما سال گذشته بازى سختى را برابر اين تيم انجام داديم چرا كه شاگردان غلامحسين پيروانى هميشه با ارايه يك بازى جنگنده و دوندگى بسيار براى هر تيمى دردسرساز هستند و پرسپوليس بايد مراقب آنها باشد، من به عنوان يك پرسپوليسى اميدوارم بازيكنان پرسپوليس اينبار نيز با ارايه يك فوتبال قابل قبول نتيجه را به نفع خود تغيير دهند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین تمرین قبل از بازی با مقاومت

دویدن پرسپولیسی ها با لیدری باقری

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبی در حال راهنمایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •