اونی که توی بازی سنتر گذاشتم دقیقا همین بود(فقط بزرگش کرده بودم ) . در حالت عادی هم اصلا به چشم نمیاد . دیدین که اقا علی چی نوشته اقا احمد پاریسی.(میدانحیوانان)
راستی برج ایفل(میدانحیوانان) رفتی یه چنتا عکس بنداز ببینیم.
(دعوت نامه یادت رفت بفرستی)
اونی که توی بازی سنتر گذاشتم دقیقا همین بود(فقط بزرگش کرده بودم ) . در حالت عادی هم اصلا به چشم نمیاد . دیدین که اقا علی چی نوشته اقا احمد پاریسی.(میدانحیوانان)
راستی برج ایفل(میدانحیوانان) رفتی یه چنتا عکس بنداز ببینیم.
(دعوت نامه یادت رفت بفرستی)
سلام دوستان.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
زدم flash0 رو پاک کردم الان recovery هم ندارم.چی کارش کنم؟
psp fat دارم.
ببخشید دو بار پشت سر هم پست میدم. اخه نمیدونم چه طوری دو تا پست رو تو یه پست نقل قول کنم . بازم ببخشید:43:.
خیلی ممنون از شما (چون من خیلی ادم حساسی هستم خیلی یه این چیزا گیر میدم) . بله درسته فقط وقتی کج میکنی این جوری میشه.یکی از اساتید میگفت 100%مال ال سی دی هست(خودش میدونه).
یه سوال دیگه من واقعا دلم میخواد تم ctf نصب کنم ولی نمیتونم ممنون میشم منو از اول راهنمایی کنید![]()
یعنی سوالم خیلی ضایع بود کسی جوابمو نداد؟!؟![]()
بابا تو دیگه کی هستی ؟
اگه منو ریکاوری نداری باید از این روش بری
طریقه Unbrick ، Downgrade و یا Restore کردن هر PSP به ورژن 4.01M33-2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای نصب تم ctf از آموزشی که آقا علی دادن برو
برای نقل قول کردن چند پست هم از گزینه کنار نقل قول که کوچیکتره استفاده کن(یعنی برای هر پستی که می خوای نقل قول کنی این کلید رو بزن بعد رو پست آخر نقل قول بزن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خالی از لطف نیست تعریف کنم که یه بار یکی از دوستام داد دستگاهشو آپدیت کنم،چون 3.30 بود حال نداشتم 3.52 واسش بریزم گفتم 5 رو یه راست فلش کنم ببینم چی میشه!جالب شده بود!نصفه ی کار یه هو دکمه ی روشناییش برعکس شد!آخر مجبور شدم از همین آموزش با پاندورا درستش کنم.بابا تو دیگه کی هستی ؟
سلام و خسته نباشید
با مشکل کرک موقت psp 3000 کنار اومده بودم اما فروشنده گفت موقعی که کرکش بپره کل save های بازیهاتم میپره.
ایا حقیقت داره؟(اگه اینجوری باشه که خریدنش به صرفه نیست اصلا )
کاربر choory اگه بگید من برای باتریم چخ کار کنم که کلا زیاد نمیتونم باش بازی کنم و کلا 1 ساعت بگید از کج میشه یک باتری خوب خریرد و اینکه یک سری از بازیهای قدیمی از کجا گیر بیاریم rachet and clank:size matters و syphon filter:dark mirror و بازیهای دیگه
برو اینجا
اگه سوال دیگه ای داشتی بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باطری اصلی وقتی سالم باشه حدود 4-5 ساعت راحت میشه باهاش کار کرد.
باطری های زیادی وارد بازار شده.دارای ظرقیت های مختلف.
اگه بگردی پیدا میکنی.
بیشتر مغازه هایی که psp میفروشند دارند.
در رابطه با بازی ها یا میتونی دانلود کنی.
اگه اصفهان هستی میتونم خودم حضوری بهت هر بازی خواستی بدهم.
من بازی ها را معمولا دانلود میکنم.
شما بگو ساکن کدام شهری تا بچه ها بیشتر راهنمایی کنند.
Last edited by choory; 31-08-2009 at 11:54.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)