تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 987 از 3017 اولاول ... 4878879379779839849859869879889899909919971037108714871987 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,861 به 9,870 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقا فرشاد شما زیاد فعال هستی توی این تاپیک
    نا محدود 512 مخابرات میشه روزی چن گیگ دان کرد
    سوال بعدی مخابرات با انواع ------ وی وی پی ان مشکلی نداره
    ویک سوال دیگه
    سلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    60*60*60*24=5184000کیلوبایت=5گیگ و 100مگابایت=میزان دانلود 512 نامحدود در 24 ساعت
    (5گیگ و 100 مگابایت)*2=10گیگ و 200 مگابایت=میزان دانلود 1024 نامحدود طی 24 ساعت دانلود متوالی
    چرا خیلیاشون غیر فعالن
    مراجعه به یکی از نمایندگی ها و انجام ثبت نام

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

60*60*60*24=5184000کیلوبایت=5گیگ و 100مگابایت=میزان دانلود 512 نامحدود در 24 ساعت
    (5گیگ و 100 مگابایت)*2=10گیگ و 200 مگابایت=میزان دانلود 1024 نامحدود طی 24 ساعت دانلود متوالی
    چرا خیلیاشون غیر فعالن
    مراجعه به یکی از نمایندگی ها و انجام ثبت نام
    قطعی چی زیاد داره
    شما از کدوم نمایندگی گرفتی؟؟؟؟؟؟/

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

قطعی چی زیاد داره
    شما از کدوم نمایندگی گرفتی؟؟؟؟؟؟/
    زیاد بهش اطمینانی نیست گاهی اوقات قطع میشود
    من ضحی هستم

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

زیاد بهش اطمینانی نیست گاهی اوقات قطع میشود
    من ضحی هستم
    قطعیش برای چن ساعت هست یا بالای 24 ساعت هست
    ضحی اسمه نمایندگی هست درسته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزیز یک سئوال
    من یک سرعت 4مگ حجمی 6 گیگ خریداری کردم و استفاده ام فقط در روز است و استفاده شبانه ندارم
    میخواهم ببینم آیا آسیاتک سرعت 4 مگ را به ما در زمان حجم 6 گیگی میدهد یا در زمان حجم هم دزدی میکند؟ منظورم اینه که 480-500 کیلو دانلود رو توی روز میده؟؟؟

از این آدرس یوزر ساختم و پول واریز کردم و مدارک ارسال کردم و منتظرم خبری بشه درست انجام دادم دیگه؟؟؟

ضمنا خطم فیبر نوری هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Gamexland; 04-04-2014 at 18:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد

با سلام

جناب آقاي دكتر واعظي

همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
    همانطور كه مي دانيد

براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده مي­شود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.

اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست

موفق باشيد

در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد

سلام

• اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
    • اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
    • برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.

ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
    آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
    محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حداکثر 130 و میانگین حدود 110 اما چون شیر هست ممکنه گاهی تا 60 70 هم پایین بیاد.
    میگم شما استفاده کردی از این سرویس؟ من یه سرچ کردم بعضیا میگن در حد 20 کیلوبایت هست!

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من چند روز پیش 1گیگ خریدم الان سرویسم 2روز دیگه تموم میشه ولی هنوز 700مگ مونده واسم خواستم ببینم اگه الان(قبل از اینکه زمان سرویس تموم بشه) تمدید کنم و 'فعالسازی سرویس رزرو' رو نزنم این 700 مگ میسوزه یا اضافه میشه به ماه بعد کسی اطلاع داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

علی کی گفته نامحدودا سرعتشون پایینتره ؟نامحدودا هم سرعتشون مثل محدودا هست و هیچ فرقی با هم ندارن(هر کیلوبایت میشه 8 کیلوبیت غیر از اینه؟)
    به نظر من نامحدودا خیلی بهترن چون الان من که 2مگ محدود دارم بعضی از شبا دقیقا سر ساعت 2 سرعتم میشه 50کیلوبایت کلا 2هفته سرعت شبانم خوبه بقیش خراب
    برا کسی که میخواد دانلود کنه اگه میتونه هزینه کنه 1مگ نامحدود خیلی خوبه و میشه حجم زیادی رو باهاش دانلود کرد
    فرشاد میشه بگی من کجا گفتم نامحدودا سرعتشون کمه ؟

من گفتم اگه سرعت کم بشه چون ضریب بالاتری داره پشتیبانی کاری انجام نمیده .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میگم شما استفاده کردی از این سرویس؟ من یه سرچ کردم بعضیا میگن در حد 20 کیلوبایت هست!

خیلی وقته پیش داشتم شاید 1 سال - حداکثر که 130 کیلو هست و محاله بیشتر شه بجز زمانی که اکانتینگ قاط میزنه اما در مورد حداقل بستگی به منطقه داره بعضی جاها همیشه 130 رو میده بعضی مناطق هم تا 11 کیلوبایت میاد پایین اگه این یک ماه ثابت بود پس یعنی تو منطقه شما خوبه سرعت .

12. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •