عزیزان فــن ؟ کسی نیست به اشارتی موجبات شارژ گشتن اکانت ما شود ؟کسی میدونه سرعت طرح طلایی و طرح نقره ای چنده ؟
من تربت حیدریه هستم، مرکز سالاری | قبلاً خطم 512 بوده با دانلود 60-70 در همه ساعات شبانه روز .
الان چه طرحی پیشنهاد میدن دوستان ؟
عزیزان فــن ؟ کسی نیست به اشارتی موجبات شارژ گشتن اکانت ما شود ؟کسی میدونه سرعت طرح طلایی و طرح نقره ای چنده ؟
من تربت حیدریه هستم، مرکز سالاری | قبلاً خطم 512 بوده با دانلود 60-70 در همه ساعات شبانه روز .
الان چه طرحی پیشنهاد میدن دوستان ؟
اگر می تونی همون 512 بگیر والا این طلایی هایی که تازه ثبتنام کردن خیلی مینالن و حتی سرعتشون تو روز به یک مگ هم نمیرسه.
و الا من طلایی دارم در روز 2 مگ میگیرم.ولی شب خدا خیلی کمک می کنه
و از شرکت دیگه ای بگیری خیلی بهتره.چون قیمت این طرح جدید خیلی بالاست.
اینترنت ایران همواره بی رقیب
![]()
ته شو نگه داری شبانه خواهی داشت. (این همون طرحیه که موقع فروش به "دروغ" به من و شما گفتن حجمش میره ماه بعد الان با پررویی میگن: "میسوزه). اگر حجم میرفت ماه بعد طبق وعده هنگام فروش طرح، حالا منو شما این مشکلو نداشتیم.
راستش، این طرح 512 دیگه توی طرح های ارائه شده نیست !
و اینکه، از کجا بفهمم خط من فیبرنوری هست یا خیر که شرکت های دیگه میتونن بهم اکانت بدن ؟
منظور از این قسمت توی پرتال مخابرات که برای خط من زده چیه ؟
طرحی که الان من با اون اینترنت اومدم، "طرح نقره اي 3 ماهه 2 گيگ" هستش .حجم باقیمانده: -24087 MB
این هم سرعت دانلودش الان، (10:33 صبح) از سرور میهن دانلود (حالا نمیدونم سرورش ایران هست یا خارج از ایران)
این هم مشخصات خط از تنظیمات مودم هستش ( که نمیدونم روی این اکانت هستش، یا نه همه اکانتها جواب میده ، اما اینو بگم که این اکانت مال یه خط شماره تلفن دیگست . )
![]()
Last edited by iranh00; 28-12-2013 at 10:35. دليل: اضافه کردن اطلاعات تکمیلی
یک نکته و سوال جالب !
فرض کنید ما دو طرح یکسان (مثلاً طرح بعثت) رو روی دو خط تلفن جداگانه در دو نقطه مختلف گرفتیم . ( به این صورت )
طرح بعثت - خط تلفن به شماره 0511A در منطقه فرامرزعباسی
طرح بعثت - خط تلفن به شماره 0511B در منطقه گاراژدارا
طبیعتاً به نظر میرسه که سرعت هر دو خط مثلاً باید روی 200 باشه، اما خط اولی، سرعتش 90 هست و خط دومی 300 ؛ تا اینجا ممکنه عواملی مثل ترافیک منطقه یا کیفیت خط و ... دخیل باشه ،
اما ...
زمانی که خط اولی، با اکانت (منظور یوزر و پسورد) خط دومی به اینترنت متصل میشه دقیقاً میتونه به همون سرعت300 برسه، چـــــرا ؟![]()
سلام.به نظر من که فیبر نوری هستی؟ولی پشتیبانی 2020 بهتر میتونه کمک کنه.این مشخصات خط مال رانژه شماست و برای هر خط می شه گفت متفاوته.حالا SNR خط خیلی خوبه و Line Attenuation نشون میده که 500 متر یا کمی بیشتر با دستگاه رپیتر مخابرات فاصله داری.احتمالا یک جعبه مکعبی شکل بزرگ که به رنگ سفیده نزدیکای خونتون باید باشه.
حالا سوال کن اگر فیبر نوری بودی هر طرحی خواستی بگیر.
تمام این ها بستگی به سرویس اکانتینگ داره.و Data rate خط.مثلا خط شما 3000 که تا 350 کلیوبایت پشتیبانی می کنه البته تا 25 مگابیت هم خط پشتیبانی می کنه.البته SNR بالا هم کمک خیلی زیادی می کنه.البته SNR قدر سیگنال دریافتی مودم میباشد.
ولی در مورد مثال شما سرویس اکانتینگ مخابرات دست داشته و باعث این نا عدالتی شده.
در مخابرات باید همان روز اول سرعت خودتو چک کنی اگر پایین بود.تا پشتیبانی مشکل رو حل نکرده دست برنداری.من از خودشون شنیدم که برای مشترکین تازه ثبتنام کرده این مشکل طبیعیست.یعنی درصدی ممکن که سرعت واقعی رو بهشون ندن و اگر مشترک تیز بود زنگ زد به پشتیبانی و بعد از سه روز تماس مکرر پیگیر بود .درست می کنن.و الا همونی که اشتباه دادن تا آخر هست.
امید وارم تونسته باشم کمک کنم؟
یکی جلو در خونمون هست، حالت ترمینال داره فکر کنم !احتمالا یک جعبه مکعبی شکل بزرگ که به رنگ سفیده نزدیکای خونتون باید باشه.
البته فاصله مخابرات تا خونه شاید پیاده کمتر از 2دقیقه باشه![]()
راهکارهایی هست که بشه SNR رو زیاد کرد ؟ مثلاً تغییر سیم کشی کابل، فریمورک مودم یا ... ؟
حتماً ، خیلی هم مممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)