تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 987 از 1805 اولاول ... 487887937977983984985986987988989990991997103710871487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,861 به 9,870 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه iranh00's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تربت حیدریه

پيش فرض

کسی میدونه سرعت طرح طلایی و طرح نقره ای چنده ؟

من تربت حیدریه هستم، مرکز سالاری | قبلاً خطم 512 بوده با دانلود 60-70 در همه ساعات شبانه روز .
    الان چه طرحی پیشنهاد میدن دوستان ؟

عزیزان فــن ؟ کسی نیست به اشارتی موجبات شارژ گشتن اکانت ما شود ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عزیزان فــن ؟ کسی نیست به اشارتی موجبات شارژ گشتن اکانت ما شود ؟
    اگر می تونی همون 512 بگیر والا این طلایی هایی که تازه ثبتنام کردن خیلی مینالن و حتی سرعتشون تو روز به یک مگ هم نمیرسه.
    و الا من طلایی دارم در روز 2 مگ میگیرم.ولی شب خدا خیلی کمک می کنه
    و از شرکت دیگه ای بگیری خیلی بهتره.چون قیمت این طرح جدید خیلی بالاست.

3. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

اینترنت ایران همواره بی رقیب

5. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

و مشکل خودم.من طرحم به صورت اوتوماتیک تمدید میشه و باید 12 قطع و تمدید شه.که این اتفاق نمی یفته و صبح ساعت 8:30 که منگلای گلدنتی اومدن سرکار برای من دستی تمدید می کنن.
    حالا سوال:من اگر ته ترافیکمو نگه دارم شب اینترنت دارم یا در هر صورت من شب اینترنتم قطع میشه و باید تا صبح صبر کنم.
    ته شو نگه داری شبانه خواهی داشت. (این همون طرحیه که موقع فروش به "دروغ" به من و شما گفتن حجمش میره ماه بعد الان با پررویی میگن: "میسوزه). اگر حجم میرفت ماه بعد طبق وعده هنگام فروش طرح، حالا منو شما این مشکلو نداشتیم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تربت حیدریه

پيش فرض

اگر می تونی همون 512 بگیر والا این طلایی هایی که تازه ثبتنام کردن خیلی مینالن و حتی سرعتشون تو روز به یک مگ هم نمیرسه.
    راستش، این طرح 512 دیگه توی طرح های ارائه شده نیست !

و از شرکت دیگه ای بگیری خیلی بهتره.چون قیمت این طرح جدید خیلی بالاست.
    و اینکه، از کجا بفهمم خط من فیبرنوری هست یا خیر که شرکت های دیگه میتونن بهم اکانت بدن ؟

منظور از این قسمت توی پرتال مخابرات که برای خط من زده چیه ؟
    حجم باقیمانده: -24087 MB
    طرحی که الان من با اون اینترنت اومدم، "طرح نقره اي 3 ماهه 2 گيگ" هستش .
    این هم سرعت دانلودش الان، (10:33 صبح) از سرور میهن دانلود (حالا نمیدونم سرورش ایران هست یا خارج از ایران)

این هم مشخصات خط از تنظیمات مودم هستش ( که نمیدونم روی این اکانت هستش، یا نه همه اکانتها جواب میده ، اما اینو بگم که این اکانت مال یه خط شماره تلفن دیگست . )

Last edited by iranh00; 28-12-2013 at 10:35. دليل: اضافه کردن اطلاعات تکمیلی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تربت حیدریه

پيش فرض

یک نکته و سوال جالب !

فرض کنید ما دو طرح یکسان (مثلاً طرح بعثت) رو روی دو خط تلفن جداگانه در دو نقطه مختلف گرفتیم . ( به این صورت )

طرح بعثت - خط تلفن به شماره 0511A در منطقه فرامرزعباسی
    طرح بعثت - خط تلفن به شماره 0511B در منطقه گاراژدارا

طبیعتاً به نظر میرسه که سرعت هر دو خط مثلاً باید روی 200 باشه، اما خط اولی، سرعتش 90 هست و خط دومی 300 ؛ تا اینجا ممکنه عواملی مثل ترافیک منطقه یا کیفیت خط و ... دخیل باشه ،
    اما ...

زمانی که خط اولی، با اکانت (منظور یوزر و پسورد) خط دومی به اینترنت متصل میشه دقیقاً میتونه به همون سرعت300 برسه، چـــــرا ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

راستش، این طرح 512 دیگه توی طرح های ارائه شده نیست !

و اینکه، از کجا بفهمم خط من فیبرنوری هست یا خیر که شرکت های دیگه میتونن بهم اکانت بدن ؟

منظور از این قسمت توی پرتال مخابرات که برای خط من زده چیه ؟

طرحی که الان من با اون اینترنت اومدم، "طرح نقره اي 3 ماهه 2 گيگ" هستش .
    این هم سرعت دانلودش الان، (10:33 صبح) از سرور میهن دانلود (حالا نمیدونم سرورش ایران هست یا خارج از ایران)

این هم مشخصات خط از تنظیمات مودم هستش ( که نمیدونم روی این اکانت هستش، یا نه همه اکانتها جواب میده ، اما اینو بگم که این اکانت مال یه خط شماره تلفن دیگست . )

سلام.به نظر من که فیبر نوری هستی؟ولی پشتیبانی 2020 بهتر میتونه کمک کنه.این مشخصات خط مال رانژه شماست و برای هر خط می شه گفت متفاوته.حالا SNR خط خیلی خوبه و Line Attenuation نشون میده که 500 متر یا کمی بیشتر با دستگاه رپیتر مخابرات فاصله داری.احتمالا یک جعبه مکعبی شکل بزرگ که به رنگ سفیده نزدیکای خونتون باید باشه.
    حالا سوال کن اگر فیبر نوری بودی هر طرحی خواستی بگیر.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یک نکته و سوال جالب !

فرض کنید ما دو طرح یکسان (مثلاً طرح بعثت) رو روی دو خط تلفن جداگانه در دو نقطه مختلف گرفتیم . ( به این صورت )

طرح بعثت - خط تلفن به شماره 0511A در منطقه فرامرزعباسی
    طرح بعثت - خط تلفن به شماره 0511B در منطقه گاراژدارا

طبیعتاً به نظر میرسه که سرعت هر دو خط مثلاً باید روی 200 باشه، اما خط اولی، سرعتش 90 هست و خط دومی 300 ؛ تا اینجا ممکنه عواملی مثل ترافیک منطقه یا کیفیت خط و ... دخیل باشه ،
    اما ...

زمانی که خط اولی، با اکانت (منظور یوزر و پسورد) خط دومی به اینترنت متصل میشه دقیقاً میتونه به همون سرعت300 برسه، چـــــرا ؟
    تمام این ها بستگی به سرویس اکانتینگ داره.و Data rate خط.مثلا خط شما 3000 که تا 350 کلیوبایت پشتیبانی می کنه البته تا 25 مگابیت هم خط پشتیبانی می کنه.البته SNR بالا هم کمک خیلی زیادی می کنه.البته SNR قدر سیگنال دریافتی مودم میباشد.
    ولی در مورد مثال شما سرویس اکانتینگ مخابرات دست داشته و باعث این نا عدالتی شده.
    در مخابرات باید همان روز اول سرعت خودتو چک کنی اگر پایین بود.تا پشتیبانی مشکل رو حل نکرده دست برنداری.من از خودشون شنیدم که برای مشترکین تازه ثبتنام کرده این مشکل طبیعیست.یعنی درصدی ممکن که سرعت واقعی رو بهشون ندن و اگر مشترک تیز بود زنگ زد به پشتیبانی و بعد از سه روز تماس مکرر پیگیر بود .درست می کنن.و الا همونی که اشتباه دادن تا آخر هست.
    امید وارم تونسته باشم کمک کنم؟

11. 2 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تربت حیدریه

پيش فرض

احتمالا یک جعبه مکعبی شکل بزرگ که به رنگ سفیده نزدیکای خونتون باید باشه.
    یکی جلو در خونمون هست، حالت ترمینال داره فکر کنم !
    البته فاصله مخابرات تا خونه شاید پیاده کمتر از 2دقیقه باشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تربت حیدریه

پيش فرض

تمام این ها بستگی به سرویس اکانتینگ داره.و Data rate خط.مثلا خط شما 3000 که تا 350 کلیوبایت پشتیبانی می کنه البته تا 25 مگابیت هم خط پشتیبانی می کنه.البته SNR بالا هم کمک خیلی زیادی می کنه.البته SNR قدر سیگنال دریافتی مودم میباشد.
    ولی در مورد مثال شما سرویس اکانتینگ مخابرات دست داشته و باعث این نا عدالتی شده.
    در مخابرات باید همان روز اول سرعت خودتو چک کنی اگر پایین بود.تا پشتیبانی مشکل رو حل نکرده دست برنداری.من از خودشون شنیدم که برای مشترکین تازه ثبتنام کرده این مشکل طبیعیست.یعنی درصدی ممکن که سرعت واقعی رو بهشون ندن و اگر مشترک تیز بود زنگ زد به پشتیبانی و بعد از سه روز تماس مکرر پیگیر بود .درست می کنن.و الا همونی که اشتباه دادن تا آخر هست.
    راهکارهایی هست که بشه SNR رو زیاد کرد ؟ مثلاً تغییر سیم کشی کابل، فریمورک مودم یا ... ؟

امید وارم تونسته باشم کمک کنم؟
    حتماً ، خیلی هم مممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •