این مخابرات دیگه درست بشو نیست![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
این مخابرات دیگه درست بشو نیست![]()
حالا این زیر ساخت چه صیغه ای هستشچی چی میگه میگه نزار ملت دانلود کنند
![]()
مخابرات به زیرساخت بدهکار هست! و همچنین مخابرات پهنای باند کم اورده!
با دروود
دوست گرامی،میزان سرعت در ساعت های رایگان ملاک بررسی بنده نبوده و نیست و نیز این بررسی هیچ ملاکی برای برتری برندی نسبت به دیگر برند نمی باشد!خود من دوست دارم سرعتم کاملا اختصاصی باشد تا اینکه میزان اشتراکم بالا و میزان پهنای باندم نیز بالا باشد!اینگونه از اینکه در تمام ساعت شبانه روز امکان دریافت و ارسال با سرعتی از پیش مشخص شده را دارم،مطمئن می شوم!
اما "اینترنت رایگان و پرسرعتم آرزوست،آنکه یافت می نشود،آنم آرزوست..."
دیگه کم کردن سرعت کافی شون نبود ! زدن از ساعت 1 دیشب تا الان نت ما رو هم قطع کردن !
دستشون درد نکنه.![]()
من از صبح تا همین الان قطع بودم
شانس ما هست گفتیم از شاتل بیاییم مخابرات بهتر میشه!
مال منم دیشب قطع بود![]()
از همون اول چشم اندازه آینده مخابرات کاملا معلوم بود .... 1000 بار گفتم شرکتی که تبلیغش بره پشت قبض تلفن فاتحه مع صلوات .... شیراز که 10 12 هزار نفر جمعیت نداره ... 2 میلیون جمعیت داره ... معلومه همچین جمعیتی یهو سرازیر بشن روو مخابرات اینطور میشه ... همین وایمکس مبین نت که زرتو زرتو تبلیغش پشت قبض تلفنه برید ببینید چه زاقارتیه ...
بی شرفا همین قبض تلفن ما که دیروز اومده چه تبلیغی داده .... شرکت مخابرات فارس ... سرعت بالا و تضمین شده و بدون قطع شدن ارتباطدانلود نرم افزارهای روز دنیا با سرعت بالا ویژه مشترکین 2020
![]()
Last edited by arashsard; 01-11-2013 at 12:27.
والله برای من که مشکلی نداره سرعتش عالیه از همون مخابرات گرفتم 256 با دانلود 128 در ثانیه.فقط هر از گاهی صبح ها نهایتاً یه 2 ساعتی قطع میشه که برای من مهم نیست
شما کی سرویسو گرفتی؟ و چه مرکز مخابراتی هستی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)