کتاب فوت و فن عربی خیلی سبز مرجع کاملی هست البته باید کمی پیش زمینه داشته باشید تا بتونه بهتون کمک کنه
کتاب فوت و فن عربی خیلی سبز مرجع کاملی هست البته باید کمی پیش زمینه داشته باشید تا بتونه بهتون کمک کنه
دوستان از نظر بنده ديني خيلي سبز خوبه من دارمش جواب مي ده . فقط يك سوال . براي كسي كه مي خواهد رتبه زير 4000 را بياره . بايد تمام درس ها را ميانگين چند بزنه . عربي نيز تخته سياه دارم خوبه . يك سوال دارم ايا كتاب ارايه ادبي كلك معلم خوبه يعني كسي داره جواب مي ده بگيرمش و چند صفحه است
دیگه باید میانگین 60 این طورا بزنی البته بازم رشته به رشته فرق می کنه من برا تجربی گفتم حدود میانگین 60 باید باشه فکر کنم حالا یکم کم وزیاد تو هر درس
من دارم ارایه های کلک رو یکی از بهترین هاست به شرط این که مطالبش رو کامل بخونی و مثالاش رو دونه به دونه بززسی کنه نه این که بگی خب اینم که بلدم ولش کن بریم مطلب بعدی طوری که مطالبش بهم مثل زنجیر پیوسته است و وقتی شروعش می کنی فکر کن هیچی از ارایه اصلا تو عمرت نمی دونی و قدم به قدم با این کتاب برو جلو همه چی رو خوب توضیح داده من که الان هر بیتی میزارن جلوم سریع تمام ارایه هاش می فهمم
واقعا دمت گرم اقای علی ساجدی بخاطر نوشتن این کتاب![]()
سلام
ببخشید دیر شد..در مورد سی دی ها من از دوستام گرفتم که تو گزینه ی 2بودن.اما گاج میتونی بری نمایندگی شاید بتون بدن..![]()
مبحث حرکت دایره ای و نوسانی رو توی آموزشگاه به علت مریضی غایب بودم به نظرتون برم معلم بگیرم یا کتاب خوبی سراغ دارین واسه آموزش ؟
دوستان کسی کتاب های دکتر منتظری رو دیده؟
چند صفحه رو از لینک زیر دانلود کردم به نظر کتاب خوبی میومد خواستم نظر شما رو بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by omid_3tar; 11-12-2012 at 15:02.
پوردستمالچی میگفت با میانگین 60 درصد زیر 1000 میشید
کتاب فیزیک پیش 1 جلد 2 فار رو بشین بخون هیچ نیازی به دبیر نیست.
سلام ببخشید یه سوال!!!
هندسه 2 مبتکران نوشته ابوالقاسمی،چاپ89 و 90 اش با هم تفاوتی دارن یا نه و آیا این کتاب چاپ جدیدش تغییر کرده؟؟؟
فوری به جواب نیاز دارم!![]()
دینی که تو هیچ کتابی غیر از خلاصه کتاب و یا پرت و پلا چیز دیگه ای پیدا نمیشه
غیر از آیات روایات قلم چی که من توش تحلیل ها و توضیح های نابی دیدم
Last edited by wilzo; 26-02-2013 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)