تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 987 از 2550 اولاول ... 4878879379779839849859869879889899909919971037108714871987 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,861 به 9,870 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز برای این رده بندی توجیه فنی هم دارید؟ کلا بر اساس چه معیاری این برندها رو مرتب کردید؟
    سواله من هم هست !!
    مثلا معیار چی بوده که که تی پی لینک تو این لیست نیست ؟!
    و میتونی بگی مودم خودت چیه؟
    این مودم تی پی لینک من از اول ادا داده اذیت کرده.

مال شما چیه؟ به نظرتون بهترین مودم فعلی کدام است؟
    نویز مگه به مودم ربط داره !!
    من که هیچ تفاوتی بین وایرلس تی پی لینک و smc قدیمی که همارا می فروخت ندیدم و فکر هم نمیکنم تفاوتی داشته باشه

تی پی لینک چرا شما رو اذیت کرده ؟!

2. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سواله من هم هست !!
    مثلا معیار چی بوده که که تی پی لینک تو این لیست نیست ؟!

نویز مگه به مودم ربط داره !!
    من که هیچ تفاوتی بین وایرلس تی پی لینک و smc قدیمی که همارا می فروخت ندیدم و فکر هم نمیکنم تفاوتی داشته باشه

ببین من کاری به برند و تعصب مارکی ندارم من بالا هم در اولش اشاره کردم همه این دسته بندی ها نظر شخصی خود منه و براساس گفته ها و مشاهدات خود من در باب دوستان و آشنایان منه...حالا به عکس های زیر نگاه کنین این رو یکی از دوستان چند روز پیش گذاشته بود که به نظرم جالب اومد چون با مودم Linksys نویز شدیدی داره اما با مودم ASUS نویز خطش برطرف شده

حالا وقتی من مثال میگم Tp-link خوب نیست شاید به خاطر همخوان نبودن مودم با سیستم ها و دستگاه های ISP های که ما از اونا سرویس گرفتیم اما من مودم 8901 Tp-link و مدل 8811 رو با 4 تا شرکت مختلف در یک خط امتحان کردم(1-همارا2-پارس3-لایزر4-شاتل) که مودم با هر چهارتا شرکت مشکل داشت یا نویز خط یا قطعی مکرر به خاطر همین از نظر من شرکت تی پی لینک بیشتر اوقات به فکر درج ارقام دوروغین بروی جعبه های مودمه تا فروشش رو بالا ببره و از رقبا عقب نباشه...مثال مودم 8901 رو اصولا باید بتونه یک ساختمونه 2 طبقه رو ساپورت کنه اما 2 طبقه که سهله تا 20 متر هم به زور آنتن دهی وایرلس داره اما برعکس مودم Level one تا شعاع 150 متری از ساختمون هم آنتن دهی داشت و اصلا با افت سرعت نامحسوسی مواجه میشدیم.

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

شرکت سیسکو محصولاتش رو با نام تجاری لینکسیس میفروشه!

بله لطفا باز هم اطلاعات دقیق تر و فنی از ملاکهای برتری یک مودم نسبت به یک مودم دیگه رو بنویسید
    با عرض پوزش من به اشتباه نام Cnet رو Cisco نوشتم.
    Last edited by l30l30y; 21-01-2012 at 18:04.

4. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

11

جناب polestar98g میشه بگید دان استریم شما رو چند مگ بستن؟؟
    با تشکر
    سلام. معذرت می‌خواهم. منظورتان را تحویل نگرفتم. یه کم اشاره کنید که یعنی چی روی چند مگ بسته‌اند؟

خدمت شما دوست بزرگوار عرض کنم که: از همان روز اول در اجرای برنامه ها مشکل بوجود میاورد!!
    مثلاً برنامه‌ی ساده‌ی Word را میخواهم باز کنم باید 10 ، 15 ثانیه صبر کنم، نمیدونم چطور میشه که با مودم درگیر میشه چراغ یو اس بی مودم مرتب شروع به چشمک زدن میکنه بعد که تثبیت شد برنامه باز میشه!!
    اینو هم بگم که با سیم LAN مشکل نداره منتها اونو به یک سیستم دیگه وصل کردیم که من نمیتونم با LAN وصل بشم.
    بعد برنامه‌ی ساده‌ی Windows Media Player که من مدیاپلیر ویندوز هفت را خیلی دوست دارم. منتها همان مشکل بالایی در این برنامه با قوّت شدیدتری روبروست. خیلی تلاش کردم که حلّش کنم ولی تا حالا که نتونسته ام!!
    مدیاپلیر را که میخوام باز کنم باید حدود 20 ، 30 ثانیه صبر کنم. ماوس به شکل ساعت شنی درمیاد همینجور میچرخه میچرخه تا باز بشه.
    لذا مجبورم از Winamp استفاده کنم که از اون هم خوشم نمیاد.

با برنامه‌های دیگری هم مشکل داره که دیگه نمیخوام سردردتان بدهم.

مشکل نویز هم که سه چهار ماه پیش شدید بود تا سیمها و اتصالات را کمی اصلاح کردم و بهتر شد. مقادیر از 6 و 7 روی 29 آمد.
    ولی حالا یهو نمیدونم چی شده که باز آپستریم اومده روی 6.5
    بیشتر اوقات علامت زرد خطر روی آیکن کانکشن ظاهر میشه
    نمیدونم چیکار کنم

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببین من کاری به برند و تعصب مارکی ندارم من بالا هم در اولش اشاره کردم همه این دسته بندی ها نظر شخصی خود منه و براساس گفته ها و مشاهدات خود من در باب دوستان و آشنایان منه...حالا به عکس های زیر نگاه کنین این رو یکی از دوستان چند روز پیش گذاشته بود که به نظرم جالب اومد چون با مودم Linksys نویز شدیدی داره اما با مودم ASUS نویز خطش برطرف شده
    حالا وقتی من مثال میگم Tp-link خوب نیست شاید به خاطر همخوان نبودن مودم با سیستم ها و دستگاه های ISP های که ما از اونا سرویس گرفتیم اما من مودم 8901 Tp-link و مدل 8811 رو با 4 تا شرکت مختلف در یک خط امتحان کردم(1-همارا2-پارس3-لایزر4-شاتل) که مودم با هر چهارتا شرکت مشکل داشت یا نویز خط یا قطعی مکرر به خاطر همین از نظر من شرکت تی پی لینک بیشتر اوقات به فکر درج ارقام دوروغین بروی جعبه های مودمه تا فروشش رو بالا ببره و از رقبا عقب نباشه...مثال مودم 8901 رو اصولا باید بتونه یک ساختمونه 2 طبقه رو ساپورت کنه اما 2 طبقه که سهله تا 20 متر هم به زور آنتن دهی وایرلس داره اما برعکس مودم Level one تا شعاع 150 متری از ساختمون هم آنتن دهی داشت و اصلا با افت سرعت نامحسوسی مواجه میشدیم.[COLOR="Silver"]
    خب هیچ کدوم از این مشکل ها رو من نه دیدم و نه از دوستان شنیدم !
    همین مدل 8901 رو هم با همارا و هم با مکس نت و صبا تست کردم
    یا مثلا بردش با مدل های دیگه ای که تک انتن دارن هیچ تفاوتی نداره

سلام. معذرت می‌خواهم. منظورتان را تحویل نگرفتم. یه کم اشاره کنید که یعنی چی روی چند مگ بسته‌اند؟

خدمت شما دوست بزرگوار عرض کنم که: از همان روز اول در اجرای برنامه ها مشکل بوجود میاورد!!
    مثلاً برنامه‌ی ساده‌ی Word را میخواهم باز کنم باید 10 ، 15 ثانیه صبر کنم، نمیدونم چطور میشه که با مودم درگیر میشه چراغ یو اس بی مودم مرتب شروع به چشمک زدن میکنه بعد که تثبیت شد برنامه باز میشه!!
    اینو هم بگم که با سیم LAN مشکل نداره منتها اونو به یک سیستم دیگه وصل کردیم که من نمیتونم با LAN وصل بشم.
    بعد برنامه‌ی ساده‌ی Windows Media Player که من مدیاپلیر ویندوز هفت را خیلی دوست دارم. منتها همان مشکل بالایی در این برنامه با قوّت شدیدتری روبروست. خیلی تلاش کردم که حلّش کنم ولی تا حالا که نتونسته ام!!
    مدیاپلیر را که میخوام باز کنم باید حدود 20 ، 30 ثانیه صبر کنم. ماوس به شکل ساعت شنی درمیاد همینجور میچرخه میچرخه تا باز بشه.
    لذا مجبورم از Winamp استفاده کنم که از اون هم خوشم نمیاد.

با برنامه‌های دیگری هم مشکل داره که دیگه نمیخوام سردردتان بدهم.

مشکل نویز هم که سه چهار ماه پیش شدید بود تا سیمها و اتصالات را کمی اصلاح کردم و بهتر شد. مقادیر از 6 و 7 روی 29 آمد.
    ولی حالا یهو نمیدونم چی شده که باز آپستریم اومده روی 6.5
    بیشتر اوقات علامت زرد خطر روی آیکن کانکشن ظاهر میشه
    نمیدونم چیکار کنم
    علامت زرد رنگ که مشخص میکنه سیستم درست مودم رو نشناخته و اگه ای پی رو دستی بدید مشکل حل میشه
    مشکل نویز رو همانطور که خودتون اشاره کردید به سیم و اتصالات بستگی داره
    در مورد مشکل های اول هم با توجه به اینکه با لن مشکلی نداره احتمال میدم یه ناهماهنگی نرم افزاری یا سخت افزاری بین یو اس بی سیستم و دستگاه وجود داشته باشه !
    روی یه سیستم دیگه با یو اس بی تست کردید ؟

7. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بچه ها
    الان وقعیت شرکتها چجوریه ؟
    الان میخوام سرعت دانلود بالای 150 باشه
    دانلود شبانه کمتر از ساعت 3 شروع بشه
    به عبارتی صبا باشه ولی زودتر شروع بشه دانلود شبانه
    ترافیکش هم کمی بهتر باشه نه گرون مثل صبا و پارس

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب هیچ کدوم از این مشکل ها رو من نه دیدم و نه از دوستان شنیدم !
    همین مدل 8901 رو هم با همارا و هم با مکس نت و صبا تست کردم
    یا مثلا بردش با مدل های دیگه ای که تک انتن دارن هیچ تفاوتی نداره
    ؟
    شما استفاده کن حالشو ببر انشالله که به خوبی و سلامتی ازش استفاده کنی

10. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hami32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    neverland!

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم اگه در مورد سرویس های شرکت لایزر توضیح بدید. من مکس کلاس دارم که واقعا دیگه غیرقابل تحمله و میخوام عوضش کنم.
    من سایت لایزرو نگاه کردم ولی کلی سرویس داشت و گیج کننده بود در ضمن فقط باید از مودم هایی که تو سایت نوشتن استفاده کرد؟ یعنی مودم وایرلس الان من به دردش نمی خوره؟! ببخشید من زیاد ازین چیزا سر در نمیارم.
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

11

.....

روی یه سیستم دیگه با یو اس بی تست کردید ؟
    درود
    ممنون از توجهتان
    روی سیستم دیگه نه ولی روی سیستم عامل دیگه یعنی ویندوز ایکس پی اون مشکل تداخل نرم افزاری را نداره.
    در ویندوز هفت مشکل دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من 2048 وی آی پی از مکس گرفتم ولی سرعتش کمه بعضی موقع ها به 230 میره ولی بیشتر با 160 دانلود میکنه
    بعضی از دوستان گفتن که از 250 به بالا هست من چیکار کنم

Downstream Rate: 2048 kbps
    Upstream Rate: 768 kbps

هم اینا هستمن اینا کمن یا چی چیکار کنم میشه اینارو بالا برد میشه منو راهنمایی کنین
    راستی شبا هم 30 . 40 تا دانلود میکنه دیوونم کرده
    Last edited by saeid000; 22-01-2012 at 11:08.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم اگه در مورد سرویس های شرکت لایزر توضیح بدید. من مکس کلاس دارم که واقعا دیگه غیرقابل تحمله و میخوام عوضش کنم.
    من سایت لایزرو نگاه کردم ولی کلی سرویس داشت و گیج کننده بود در ضمن فقط باید از مودم هایی که تو سایت نوشتن استفاده کرد؟ یعنی مودم وایرلس الان من به دردش نمی خوره؟! ببخشید من زیاد ازین چیزا سر در نمیارم.
    ممنون

قسمت اول سوالتون رو دوستان باید جواب بدن

اما قسمت دوم در مورد مودم:

شما از هر مودمی که دلت بخواد میتونی استفاده کنی و لازم نیست مودم جدید تهیه کنی. همون مودمی که داری واسه هر سرویس و isp ی مناسب هست. اگر هم از شرکت گفتن نمیشه و ... بدونید که دارن زر اضافی می زنن

15. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •