بیشتر رو پایونیر زوم کنی بهتره
نگاه چیا پیدا میکنی با قیمت بیا به دوستان بگو راهنمایتون میکنن بهترینشو انتخاب کنید![]()
بیشتر رو پایونیر زوم کنی بهتره
نگاه چیا پیدا میکنی با قیمت بیا به دوستان بگو راهنمایتون میکنن بهترینشو انتخاب کنید![]()
???
لطفا جواب بدید![]()
پخشت معمولیه داداش اگه نو میخوای بگیری رو اینا یه نظر بنداز
اگه حداکثرت 200 هستش
من میگم به جی بی ال فکر کن
GTO-938-----210 تومان
GT6-69-------200 تومان
قیمت اسفند 91 هستش اگه گرون نشده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی 100 وات میخواد بد جور به آمپ احتیاج داره
دومی 70 واتی هستش فعلا میتونی باهاش حال کنی بعد به بودجه رسیدی در آینده با یه آمپ ترتیبشو بدی![]()
سلامی دوباره به دوستان امیدوارم سیزده به در خوب و خوشی را پشته سر گذاشته باشید در روزی که سپری شد.
حدود 3 روز گذشته فرصتی شد به دیدار اقوام اهل قم و همچنین پابوسی حضرت معصومه (س) برویم در این سفر کوتاه مسیر، دوستان خوبی از جمله محمد عزیز و 2 تن از دوستان بزرگوارشان، را زیارت کردم و جا داره از همینجا به خاطر آمدن و هماهنگ شدن برای قرار تشکر کنم و بد قولی های بنده را عفو فرمایند.
و اما سیستم محمد عزیز .
پخش کنوود 8016
آمپ مونو کنوود8105
آمپ 4 کانال پایونیر
و اسپیکر آدیو سیستم mcx 609
و ساب گلیدن آدیو.
خوب این اجزایی هست که دوستان بر امضاء دوستمون بارها دیده اند.
متاسفانه تنظیم نبودن سیستم صدایی که باید به ارمغان می آورد را حاصل نکرد.
به چند دلیل ساده!!
تنظیمات پخش
تنظیمات آمپ
ضعیف بودن آمپ 4 کانال
ضعیف بودن برق خودرو
و در آخر کاهش میدبیس ها در یک موزیک واحد در دو سیستم متفاوت.
اما خوب نکاتی هم باید در نظر داشت مثل تیوتر اسپیکر های این سیستم واقعا داشتند جان فشانی میکردند.در اصل یک اسپیکر 2 وی داشت بار سنگین میدرنج رو هم بر دوش میکشید البته تا حدودی و کم و بیش خود را نزدیک به اصل قضیه میکرد.و این خود یعنی دیتل این تیوتر خیلی عالیست،اما در مقابل میدبیس واقعا ضعیف بود و جا داره همینجا برای بدست آوردن صدای این ست محمد جان حتما اقدام کنند.
کمی بعد به سراغ تست میرویم ساب گلیدن آدیو خوشبختانه با وات نسبتا پایین فوق العاده داشت باس و کیک باس رو اجرا میکرد.اما
باز هم مشکلی که سیستم داشت دردسر ساز شده بود مشکل اینجا بود که صدای باس ها بیشتر از وکال و میدبیس های اسپیکر های استیج عقبی بود.
این نکتات هنگامی به رخ کشیده مشید که صندلی جلو نشسته و به عملکرد ساب ووفر مشکوک شدم و به محمد جان گفتم ساب رو خاموش کنند تا ببینیم چه میکنن اسپیکر ها و دیدم بله کاملا از لحاظ میدبیس ضعیف عمل میکنند.
این اسپیکر ها حدود 110 تا 120 وات رو راحت بدون هیچ مشکلی تحمل میکنند و تا 150 هم میشه پر کرد،اما محمد جان حدودا فقط 60 وات ناقابل که آن هم با مقاومت سیم ها و کابلها جریان عبوری و خروجی افت پیدا میکند و حدودا میشه گفت 45 وات به هر کدام این اسپیکر ها میرساندن.
این نکته موقعی نمایان شد که همان آهنگ با یه جفت 6975 قدیمی و زوج همیشه سربلند خودش 5400 قدیمی صداگیری شد با حدود 110 وات خالص برای هر کدام از اسپیکر ها.
متاسفانه بد موقعی بود و بنده بر خلاف میل باطنی ام خیلی عجله داشتم که برگردم و محمد جان و دوستانشان شاهد تماس های مکرر با بنده بودند و مجبور به خداحافظی و خاتمه این قرار ملاقات کوتاه شدیم و شرمنده این شدم که ناخواسته نتوانستم سیستمشان رو با دل فرصت تنظیم و بررسی کنم.
اما حتما از محمد جان تقاضا دارم که برای سیستم صوتی خودشان دستی بالا بزنندو سریع تر تصاویر گین های آمپیلی فایر اسپیکر هارو برایمان بگذارند تا با تنظیمات صحیح تر از سیستم خوبشان لذت ببرند.![]()
سلام
منم تشکر میکنم از شما که وقت گذاشتید و یه نگاهی به سیستمک ما کردین
این که تنظیم نیست رو بزارید به حساب اینکه من تو قم هستم چون واقعا نه کسی حرفه ای اینجا سیستم میبنده ! و هم کسی نیست که من صدای سیستمش رو بشنوم و ببینم تفاوت این سیستم و اون سیستم چیه.
شاید خودتون بدونید اینجا چیزی به اسم RMS نشنیدن. میرم میگم آمپ قوی چی داری؟ میگه یه دونه JVC دارم میگم مدلش چیه میگه 1800 واتمیگم مدلش چیه نه واتش میگه نمیدونم!!!
نمایندگی کنوود رفتم میگم 7016 داری؟ میگه اون 718 پسرم نه 7016میگم 718 که اسپیکره من پخش 7016 رو میگم !!! میگه آهان اون هنوز تو بازار نیومده ! میگم بابا اون چند ساله اومده دیگه قدیمی شده!!!
چه جوری انتظار داری سیستمم تنظیم بشه وقتی کسی اینجا نیست راهنماییم کنه؟ خودمم که وقت و حوصله این کارا رو ندارم!
من اونجا هم به شما عرض کردم ساب رو خودم اینجوری تنظیم کردم چون من بیس زیاد رو دوست دارم . یعنی اگه راه داشت اسپیکر هم نمیذاشتم فقط با ساب حال میکردم
برای همین از روی آمپلی مونو گین Bass Boost رو زیاد کردم که این کار درستی نیست و همچنین از رو پخش حالت های Bass رو زیاد کردم که بازم کار درستی نیست ولی چه کنیم که من و دوستانم اینجوری میپسندیم ولی کم کم دارم این حالت رو تغییر میدم و بیشتر به سمت کیفیت میرم
اسپیکر ها هم خودتون فرمودید که آمپ 6500 پایونیرم 60 وات هست و اسپیکر هام 110 وات RMS نیاز دارن
سیم کشی و BIG3 هم که ناقص هستش (که آقا حمید در جریان هستند چون حضوری خدمتشون رسیدم و خودشون دیدند) اونم گردن شهرمون ، مثلا 1 هفته گشتم که پیش بهترین باطری ساز قم برم که چند بار این کار رو انجام داده ولی بازم نشد.
من فعلا دست نگه میدارم ، ایشالله برای ماشین بعدیم که تو راهه میام تهران و با کمک آقا حمید و آقا محمد و بقیه دوستان پیش یه باطری ساز یا نصاب میریم و BIG3 و نصب رو انجام میدیم تا همه چی زیر نظر اساتید باشه
اینجوری خیال خودم هم راحت تره
آقا محمد بازم از شما تشکر میکنم . من شرمنده شما هستم که بد موقعی بود و نتونستم از شما پذیرایی کنم . شرمنده
من عکس برای شما میذارم
ولی با این تنظیمات هم خیلی از سیستمم راضی هستم چه برسه وقتی برق رسانی و سیم کشی و تنظیمات کامل بشن![]()
سلام به تمام دوستان عزیزم
من از شما یه مشاوره خوب و کامل میخوام واسه بستن یک سیستم خوب واسه پژو 405 خودم ممنون میشم کمک کنید
من فعلا میتونم تا 800 هزار تومان هزینه کنم منتظر نظرهای گرمتون هستم .
سلام
منظور از سیستم چیه؟ ساب میخوای ؟
پخش به ترتیب 8019 - 8016 - 7016 کنوود
اسپیکر اگه ساب نمیخوای DLS1073 a اگه ساب میخوای ببندی CO609 آدیو سیستم و یا MXC 609
اگه کامپاننت میخوای میتونی از سری X--ION آدیو سیستم بگیری که آخرت کامپاننته میتونیم از سری MX PLUS بگیری کلی جایزه و رتبه آورده .
ساب MX 12 PLUS BR آدیو سیستم عالیه اینم کلی رتبه اورده.
آمپ هم میتونی از سری M LINE آدیو سیستم بگیری
این سایت آدیو سیستم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخشت حدود 450-550 میشه
اسپیکر حدود 380 - 500 میشه
کامپاننت رو قیمت ندارم ولی میدونم قیمتش یوخده بالا میشه البته mx یخورده ارزون تره
ساب هم با باکس شرکتی حدود 400-500 میشه
آمپ هم چیزی حدود 500 میشه
دوستان اگه قیمت ها رو اشتب گفتم اصلاح کنند ، من حدودی گفتم
آقا محمد اینم عکسی گه قرار بود ببینی
از روی پخش Bass Boost از 2 حالت رو ی حالت 2 است
Highway-Sound:روی حالت 2
Supreme روشنه
Position تو قسمت فاصله اسپیکر و ساب ، فاصله اسپیکر رو 1 متر و ساب رو 1.7 متر گذاشتم
X’Over: تنظیم HPF رو روی 120 هرتز و 12db- گذاشتم
شما که با پخش 7016 کار نکردی میتونی با توجه به توضیحات زیر ببینی پخشم چه جور تنظیمه؟!
محتوای مخفی: راهنما پخش 7016
Last edited by Mohammadkiller; 03-04-2013 at 10:35.
سلام محمد جان خوبی برادر خیلی ممنون لطف کردی راهنمایی کردی فقط اینجا انجمن واسه سوال کردن یه وقت سوال میکنیم ناراحت نشی فقط چون
تازه کار هستیم میخوایم بیشتر آشنا بشیم که چطوریاست
الان میخوام بدونم که کنوود بهتره یا پایونر ؟
سوال دوم من اگه یک 8019 بگیرم ترکیبش با DLS1073 a چطوریه ؟ جواب میده ؟
سوال سوم کامپانت چه کارست ؟ آمپلی و ساب کارشون دقیقا چیه ؟ میشه کارهاشونو تفکیک کنید برام که من بفهمم لازم بخرم یا نه
سلام
خواهش میکنم پس ما برای چی اینجاییم؟ اینجاییم که جواب شما رو بدیم دیگه![]()
ببین نمیشه بگی کدوم بهتره یا بد تره . تو قیمت های پایین کنوود بهتره ولی اگه تا1 تومن میتونی پای پخش بدی 80PRS پایونیر بهتره
8019 که عالیه DLS هم اگه ساب نمیخوای ببندی خوبه چون اندازه یه ساب 10 اینچ میکوبه
کامپاننت هم که اسپیکر های گردی هستند که تویتر جدا دارن و کیفیت و تفکیک صدای بهتری دارن
آمپلی هم که ساده بخوام برات بگم صدا رو تقویت میکنههم تو قدرت و هم تو بلندی صدا و هم کیفیت
ساب ووفر هم که کارش کوبیدنه ، اونه که بت گفتم هم قدرتی هست و هم کیفیتی . یعنی بیسش نرمه.
به نظر من اگه خیلی سیستم باز نیستی همون DLS رو بگیر دیگه ساب نگیر
ضبط پایونییر deh-7150ub نو چنده؟
دست دو اگه پنلش مشکل داشته باشه فقط چند می ارزه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)