در وضعیتی که عرض کردم disk management چنین وضعیتی داره:
![]()
در وضعیتی که عرض کردم disk management چنین وضعیتی داره:
![]()
کابل هارد رو بررسی کنید اگر آداپتور داره اونم بررسی بشه و روی یک سیستم دیگه هم تست کنید حتما اگر بازم مشکل داشت سخت افزاری است و میتونه از برد یا فریم ویر هارد باشه بهتره به شرکت گارانتی کننده نشون بدید هارد رو
ممنون از پاسخگوییتون، من کابل رو تعویض کردم و روی یک سیستم جداگانه هم تست کردم ولی همون مشکل عیناً پابرجاست، فکر می کنم همونطوری که شما فرمودید باید ببرمش شرکت گارانتی کننده.
با تشکر
بعد ارور صفحه آبی KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR هارد من یکی دو روزی از کار افتاد تا امروز بعد از چندین بار وصل کردن و روی چند سیستم تست کردن بالاخره بایوس سیستم خودم شناختش قبلا اگر هم می شناختش سایزش را صفر می زد و سریالش را نمی خوند. الان ک ب لطف خدا دوباره شناختش اچدی تون این وارنینگ ها را می ده سرچی ک کردم می گن نزدیک مرخص شدنه! یه هارد جدید باید بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chkdsk هم روی 40 درصد درایو اولم می مونه.
هاردم 1TB گرین WD هست بازم میخوام همین هارد را بخرم!
دوستان یه هارد 1ترا اکسترنال WDدارم
بردمش دانشگاه وقتی برگشتم وصل کردم به لپ تاپ دیگه نمیاد
MANAGEهم که میخوام بگیرم هنگ میکنه
اطلاعاتم چندان مهم نیستن
لطفا راهنمایی کنید چه بلاهایی سرش بیارم
سلام
من هارد External wd passport داشتم که ناگهان از کار افتاد و مجددا که خواستم وصل کنم صدای تق تق شدید می ده
من فکر می کنم هدش مشکل پیدا کرده ؟
ولی نگران هستم دیتاهام lost بشه اگر بخوام head را عوض کنم چون همونطور که می دونید این درایو encrypt سخت افزای داره
احتمال زیاد به هارد ضربه ای وارد شده یا خین فعالیت هارد تکان شدید خورده باید هارد رو ببرید مراکز بازیابی اطلاعات
سلام , هاردیسک شما مشکل فیزیکی داره و باید جراحی و بعد بازیابی بشه , برایاینکار میتونی از کانون بازیابی اطلاعات کمک بگیری
سلام
من یه هارد اکسترنال وسترن الترا دارم یه مشکلی باهاش دارم یکم منو اذیت میکنه
وقتی به پورت USB3 میزنی فایل میریزی توش
میزاری توی سیستم دیکه همه فایل ها خراب میشه به خصوص فایل های فشرده توی 90 درصد که میرسه اکسترکت شه ارور میده
چند بار فرمت کردم بازم جواب نداد کابل هم عوض کردم جواب نداد
خواهشن یه راه حل کامل بدون از بین رفتن اطلاعات بهم پیشنهاد کنید
سلام, الان هاردتون شناسایی میشه؟ درایو رو نشون میده؟ الان اطلاعات داره وقتی شما فرمت کردین!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)