انتقال سرویس به خط دیگه باید انجام بدی نه جمع آوری سرویس!
امتیازاتت میمونه واست!
تخفیف میگیری!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
انتقال سرویس به خط دیگه باید انجام بدی نه جمع آوری سرویس!
امتیازاتت میمونه واست!
تخفیف میگیری!
تخفیفت روی یوزرت set شده . تا وقتی که از یوزر نیمت استفاده می کنی مشکلی نداره رو هر شماره ای باشی تخفیف برات اعمال میشه
اون چیزی رو هم که گفتی روی مودم نمیشه set کرد
حالا تخفیفش چقدر هست ؟
1.اصلا نیازی نیست شماره شما عوض بشه.اگر خانه برای خودتان هست که شما برید یک دفتر خدمات ارتباطی انتقال خط بگیرید این شکلی خط شما با همان شماره در منزل جید استفاده میکنید اصلا هم adsl شما قطع نمیشه.
اگر که تلفنبرای شما نیست مرید اندیشه اعلام میکنید شماره همان یوزر را فقط عوض میکنند (مانند خط هایی که کایل برگردان میشه وشماره تغییر میکنه)
2. من سوال کردم میگن نمیشه.
با تشکر.
هادی
دوستان عزيز سلام ..
دوستان عزيز رشتي پينگ شما هم افتضاح شده از لحاظ Request Time out
؟؟؟؟
دوستان رشتي كه پارس وي و انديشه سبز خزر دارن لطفا يه پينگي بگيرن از آدرس زير و عكسش رو بذارن همونطوري كه گذاشتم ميخواستم ببينم واسشون چطوريه اين آدرس ؟
ping eurocam-ir.ath.cx -t
اين آدرس داخل ايران هستش و پينگش زير 100 هستش ولي متاسفانه چند روزيه كه time out زياد شده بعد از هر چند خطي كه ميره ...
اينم پينگ من كه از انديشه سبز خزر 128 نامحدود استفاده ميكنم :(افتضاحه همش Request time out داره بعد هر چند خط !!!)
http://www.pic.iran-forum.ir/images/8qrkts2a36fobfjh6mcm.jpg
من قبلا از پارس وي چند سالي adsl داشتم و حدود 1ساله اومدم ASK ! اگه پارس وي از لحاظ اين پينگ وتايم اوت كم بهتر شده بيام پارس وي ؟
لطفا دوستان تست كنن اين پينگ رو حدود 1 دقيقه و نتيجه رو بگن مثل عكس بالا ، چون 3-4 تا خط خالي معلوم نميكنه تايم اوت رو ...
راستي پارس وي سرويس نامحدود 128 داره مثل ASK يا همون 512 نامحدود داره فقط و اگه داره قيمت 128 نامحدود چنده ؟؟؟
تشكر از عزيزان لطفا يه تستي كنيد اونهايي كه پارس وي و انديشه سبز خزر دارن
Last edited by mollaxi; 09-07-2011 at 13:21.
ببخشید که اینجا مطرح می کنم آخه تاپیک جداگانه واسه بندرانزلی پیدا نکردم.
دوستان کسی اطلاع داره تو انزلی کدوم شرکتا adsl ارائه میدن؟ کدوم از همه بهتره؟ سرعت دانلود چطوریاست؟ کلا یه توضیح بدین ممنون میشم.
سلام
اون آدرسی که به تنظیمات مودم دسترسی پیدا می کردیم چی بود ؟
ممنون
سلاااااااام اول از همه به سوسمار عزیز: دیگه داریم میایم شاتل دوباره
امروز رفتم اندیشه فرم جمع آوری رو پر کردم....بعد رفتم شاتل خانومه تا منو دید شناخت(از بس معروفیم دیه
) گفت مدارکت اینجا هست وقتی اونا جمع کنن ما میوصلیم....خلاصه اینکه ما داریم میایم
واسه شبانه 3-4 گیگ
![]()
به سلامتی دادا . دیگه روزاشم به صرفه شده نیاز نی فقط شب دانلود کنی. 3 گیگ میخری 6 گیگ میدن تو تابستون.شبانشم 1 تا 8 صبح شده چند ماهه.
دوستان كسي جواب نميده ؟ظاهرا تايم اوت ASK افتضاح شده !!! چند تا از دوستان ask دار هم تست كردن تو رشت ظاهرا واسه اونها هم داغونه ! ping eurocam-ir.ath.cx -t
حالا نميدونم پينگ و خصوصا تايم اوت پارس وي و شاتل تو رشت بهتره يا نه ؟ دوستان لطفا راهنمايي كنن توسط پينگ بالا و تجربه خودشون رو در حال حاظر كه استفاده ميكنن بگن .....
شاتل يا پارس وي 128 يا 64 نامحدود داره مثل انديشه سبز خزر كه افتضاح شده ؟اگه داره قيمتش چنده؟سرعت دانلود سرويسهاي نامحدود اين شركت چنده ؟مثلا 64 نامحدود سرعت دانلودش چنده ؟
مهمترين چيز برام 2چيزه ...پينگ و تايم اوت كم و سرويس نامحدود 128 يا 64 ...
Last edited by mollaxi; 09-07-2011 at 23:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)