نميدونم امروز اخبار گوش كرديد با نه
ولي اعلام كرد كه باشگاه هاي انگليسي امسال كلي ضرر داشتند
در صدر اين ليست هم منچستره
پس احتمال داره كه منچستر هم مثل ميلان براي جلوگيري از ضرر بيشتر رونالدو رو بفروشه
نميدونم امروز اخبار گوش كرديد با نه
ولي اعلام كرد كه باشگاه هاي انگليسي امسال كلي ضرر داشتند
در صدر اين ليست هم منچستره
پس احتمال داره كه منچستر هم مثل ميلان براي جلوگيري از ضرر بيشتر رونالدو رو بفروشه
به گزارش RmadridFC : رييس باشگاه والنسيا از سمت خود استعفا كرد.
به دنبال اوضاع وخيم مالي در باشگاه والنسيا ويسنته سوريا رييس اين باشگاه از سمت خود استعفا كرد.
به نوشته روزنامههاي اسپانيايي باشگاه والنسيا اين روزها با يك بدهي 450 ميليون يورويي روبرو است و همين مساله ممكن است باعث فروش بازيكنان بزرگ اين تيم از جمله داويد ويا و داويد سيلوا شود.
در حال حاضر باشگاههاي بزرگي از جمله بارسلونا و رئال مادريد خواهان جذب ويا و سيلوا هستند.
به گزارش RmadridFC : این بازیکن ریز نقش در راه پیوستن به مادرید است .
سیلوا معتقد است پیوسن او به رئال هم برای او خوب است هم به نفع والنسا است
این بازیکن ریز نقش خبر داد که از طرف پایتخت اسپانیا گفت و گویی با او شده و به نظر میرسد در تابستان او به برنابئو منتقل شود.
این بازیکن میگوید
" والنسیا نباید نگران از دست دادن من باشد مسلما من رئال مادرید را به اندازه والنسیا دوست دارم "خبر ها حاکی از آن است که سیلوا قصد تغیر در تیمش را دارد
او در این باره گفت گفت:
"من اکنون در تیم ملی به سر میبرم و نمام ذهنم برای موفقیت تیم ملی است اما به پیشنهاد رئال احترام میگذارم اما قبل از این باید بدانید من فعلا در والنسیا ام "
"من احساس خوبی دارم در چند هفته گذشته بازی انجام نمی دادم ولی الان به زودی بازیها شروع میشود ، ما باید یک گروه باشیم و همچنین باید ما مربی خودمان ظاهر بشیم."
همچنین او گفت:
"هنوز تصمیم قطعی نگرفته ام ولی در هفته آینده تصمیم صد در صد خود را میگویم "
یوفا: مادريد - "فلورنتينو پرز" رييس باشگاه رئال بارديگر تصريح کرد که درتلاش براي جذب "کاکا" مهاجم برزيلي آث ميلان و " کريستيانو رونالدو" مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد است .
به گزارش یوفا: فلورنتينو پرز که پيش از انتخابش به عنوان رييس باشگاه رئال مادريد وعده داد بود درصورت تصدي اين سمت ، حداقل هفت ستاره و بازيکن بزرگ ازجمله کاکا و رونالدو را به رئال مادريد خواهد آورد ، ازهواداران اين تيم مادريدي خواست که دراين مورد صبر پيشه کنند.
بنا برگزارش ايرنا ، پرز در گفت و گويي با شبکه تلويزيوني "آنتنا 3 " درخصوص انتقال کاکا به رئال مادريد تصريح کرد : مشکل در معرفي اين بازيکن نيست بلکه در توانايي (مالي )باشگاه براي به خدمت گرفت وي است.
پرز پيش از تصدي رياست باشگاه رئال مادريد که از روز دوشنبه گذشته صورت گرفت، پيش بيني کرده بود که براي جذب بازيکنان بزرگ به اين تيم مبلغ 250ميليون يورو مورد نياز است ، اما اخيرا مقامات باشگاه آث ميلان براي انتقال کاکا به رئال تقاضاي 65ميليون کرده اند که رقم بسيار بالايي است .
اين درحاليست که پس از اعلام اين رقم رسانه ها گزارش دادند که مقامات باشگاه چلسي انگليس براي به خدمت گرفتن کاکا رقم 100ميليون يورو را پيشنهاد کرده است که البته اين مطلب بعدا از سوي مقامات باشگاه چلسي رد شد.
پرزدر گفت وگو با شبکه تلويزيوني آنتنا 3 با بيان اينکه عدم دخالت باشگاه چلسي براي خريد کاکا خبر خوبي است ، گفت : ما روابط خوبي با تيم ميلان داريم و من دوست "گالياني " رييس باشگاه ميلان هستم و اين امرکسب توافق دراين زمينه را راحت مي کند به ويژه اينکه نيز تمايل خود را براي بازي در رئال نشان داده است. پرز همچنين ضمن ابراز بي اطلاعي نسبت به وجود توافق ميان رونالدو و رئال گفت :" بولودا" رييس موقت قبلي رئال مادريد و هيچکس ديگري در اين مورد چيزي به او نگفته است.
خاطر نشان مي شود ،پس از برکناري "رامون کالدرون" رييس سابق باشگاه رئال مادريد (که چند ماه قبل صورت گرفت ) بولودا بطور موقت تا زمان برگزاري انتخابات اين باشگاه ، براي تعيين رييس جديد آن به اين سمت برگزيده شد و وي روز دوشنبه گذشته پس از برگزيده شدن پرز، اين سمت را تحويل وي داد.
پرز درگفت وگو با تلويزيون مذکور با تاکيد بر اهميت حضور بازيکنان سرشناس در رئال مادريد تصريح کرد: حضور بازيکنان مهم در رئال بسيار مهم است و رونالدو يکي از اين بازيکنان است.
وي همچنين در پاسخ به اظهارات "خوان لاپورتا" رييس باشگاه بارسلونا گفت : سياست کنوني رئال مادريد مبتني بر ورود و خروج بازيکنان به اين تيم است ، اما تاکنون هيچ بازيکني خريداري نشده است .
لاپورتا رييس باشگاه بارسلونا اخيرا ، پرز را متهم به برهم زدن بازار نقل و انتقال فوتبال با پرداخت 65 ميليون يورو براي خريداري کاکا کرده بود.
رييس باشگاه رئال مادريد دراين باره اظهار داشت : هنوز هيچ مبلغي براي انجام اين انتقال پرداخت نشده است.
رييس باشگاه رئال مادريد در پاسخ به اين سووال که آيا حاضر است دوباره "ساموئل اتوو" مهاجم کامروني بارسلونا را به خدمت بگيرد، تصريح کرد : کادر فني باشگاه رئال تاکنون چنين درخواستي را مطرح نکرده اند .
ساموئل اتوو مهاجم کامروني بارسلونا که در سال ورزشي 2008- 2009با به ثمر رساندن 30گل به گلزن اول بارسلونا تبديل شد، روز گذشته مورد بي مهري "پپ گوارديولا" سرمربي اين تيم قرار گرفت و به او اعلام شد که از ترکيب اين تيم خارج خواهد شد.
همچنان ؟! مگه کاکا رو نخریده ؟!رييس جديد باشگاه رئال مادريد همچنان در پي خريد کاکا و رونالدو است
بچه ها اینم لباس جدید رئال، البته زیاد فرقی نکرده، فقط یکم رنگ طلائی اومده روش که خوب شده...
انصافا لباس دومشون خیلی قشنگه میگم لباس 3 با لباس ایکر مقدسو نداری؟؟؟
آخ كه چه قدر دوست دارم روز معارفه كاكا برم تو تاپيك مبلان و اونهايي كه هي شايعه ميدونستن انتقال كاكا رو و پرز رو نميشتاختن مسخره كنم
به گزارش RmadridFC: در حالی که ممکن است ستاره اسپانیایی در تابستان امسال از آنفیلد جدا شود، هنوز مشخص نیست که مقصد نهایی او کجا خواهد بود.
طبق خبر منتشره در روزنامه دیلی میرر،سران باشگاه منچسترسیتی در حال آماده کردن پیشنهادی برای به خدمت گرفتن ژابی آلونسو، در تابستان امسال هستند. این در حالی است که شایعات فراوانی در مورد پیوستن این ستاره اسپانیایی به باشگاه مادریدی به گوش می رسد و البته هنوز پیشنهادی رسمی از سوی باشگاه رئال به دفتر آنفیلد ارسال نشده است.
پیشنهادی 22.5 میلیون یورویی می تواند منجر به جدایی این ستاره از آنفیلد شود و این در حالی است که گزارشهایی که هفته های گذشته منتشر شده بود، حاکی از آن بود که قرمز پوشان مبلغی در حدود 40 میلیون یورو برای به فروش رساندن آلونسو را درخواست کرده اند. در حال حاضر باشگاه سیتی به عنوان رقیب اصلی رئال مادرید برای جذب این ستاره 27 ساله محسوب می شود و نام این ستاره را در صدر لیست خرید خود قرار داده اند. این طور به نظر می رسد که آلونسو ، با توجه به رابطه نه چندان خوبش با رافا بنیتس، از زمانی که او را در لیست فروش تیمش قرار داده، به فکر ترک آنفیلد است. بنیتس آماده است تا ستاره سابق باشگاه رئال سوسیدادرا در تابستان امسال به فروش برساند و البته به نحوی که این ستاره مجبور به ترک این باشگاه نیست.
در این میان تیمهایی از جمله رئال مادرید و حتی بارسلونا به دنبال جذب او هستند و به نظر می رسد که آلونسو نیز تمایل بیشتری دارد تا به سرزمین مادری اش بازگردد. از سوی دیگر پیوستن به سیتی نیز می تواند به منزله ادامه حضور او وخانواده اش در انگلستان باشد.
رئیس باشگاه اتلتیکو تمایل دارد که فورلان در این تیم باقی بماند.
سایت گل:انریکه سرسو، رئیس باشگاه اتلتیکومادرید اعلام کرد که سران هیچ یک از دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا برای به خدمت گرفتن فورلان وارد عمل نشده اند. این در حالی است که شایعات زیادی در مورد جدایی این ستاره اروگوئه ایی از اتلتیکو و پیوستنش به تیمهای دیگر به گوش می رسد.
سرسو، رئیس اتلتیکو در این رابطه اعلام کرد که اتلتیکو فروشنده نیست و در این راستا نیز پیشنهادی دریافت نکرده است. سرسو گفت:«پرس برای جذب فورلان وارد عمل نشده و لاپورتا هم همین طور.اگر به تائید و تصدیق نیاز دارید، از خود آنها بپرسید. ما هیچ پیشنهادی را مطالعه نمی کنیم ولی من می خواهم بدانم که بازیکنانم دوست دارند در کدام تیم بازی کنند. تنها دو سال از قرارداد فورلان سپری شده و اگر او می خواهد در جمع ما بماند، این شرایط برای او فراهم است و اگر هم این طور نیست، پیشنهادات دیگری باید برای او باشد ولی من به این قرارداد متعهد هستم.ما نمی خواهیم هیچ یک از بازیکنانمان را به فروش برسانیم. ما می خواهیم به عناوین قهرمانی برسیم و برروی فورلان نیز در برنامه هایمان حساب باز کرده ایم، هیچ پیشنهادی را دریافت نکرده ایم و هیچ بازیکنی را برای فروش قرار نداده ایم. این حرفی است که همیشه می زنم. اتلتیکو همیشه فقط بازیکن می خرد ، حتی وقتی که کم پول باشیم.»
سرسو در مورد تمدید قرارداد رسینو گفت:« آبل فصل بعد را نیز در جمع ما سپری خواهد کرد و قرارداد او بدون هیچ مشکلی برای یک سال دیگر نیز تمدید شد. صبح امروز او این قرارداد را امضا کرد و همه چیز واضح و روشن است. هدف ما این است که در جمع 3 یا 4 تیم برتر رقابتهای فصل بعد باشیم و به دیدار فینال کوپا دل ری برسیم و به علاوه با ارائه بازیهای خوب در لیگ قهرمانان اروپا، دست کم به مرحله یک چهارم پایانی برسیم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)