31 گیگ !!!
من رفتم نگاه کردم یه جا زده بود 18gb و یه جا هم زده بود 23 gb
31 گیگ !!!
من رفتم نگاه کردم یه جا زده بود 18gb و یه جا هم زده بود 23 gb
چرا بابا COD :BO روی PS3 به صورت 3D هم قابل اجراست!
ولی خوب کیفیت سه بعدی میلزون 3 رو نداره!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد مانیتور هم از دوستان خواهش میکنم در تاپیک مخصوص خودش بحث کنید.
Last edited by shab_2008; 27-08-2011 at 22:02.
سلام
مرسی از همه
شنیدم سام بهتره تو دنیا اوله
منم دنبال این مدلم 23720 قیمتش چنده؟؟ راستش فروشنده گفت تموم شده وارداتی هس دیگه نمیاد (شاید خالی بست)
این مدل پیشنهاد داد پی ایکس 2285 تو فروم مانیتور یه دوستی گفته بده پرش داره برا کاره گرافیکی میگفت کلا گفت خوب نیس دوستان بگن چی بخرم این خوبه راهنمایی کنن اون مدل 23720 شاید تپیدا نکنم بعد دیگه تابستونم تموم میشه تو کف پی اس 3 میمونم ارزش داره بمونم شاید گیر اومد بعدا. انتخاب من 2285 ال ای دی هس 300 تومن راهنماییم کنید خوبه یا مدلی بگید
2- سوال بعدیم دوستم گفت تی وی بگیر برای پی سی هم میخام استفلده کنم کلا کیفیت تی وی از مانیتورا بهتره؟فکر کنم مانیتور بهتره چون تمرکز کمپانی رو تصویر هس کل هزینه رو تصویر میشه نه گرفتن کانال و دیدن تی وی؟
3-و شکی که کردم اینه الجی ال ای دیش مسه اینکه 350 بود و اکثرا گفتن نیس تو بازار بعد الجی ال سی دیش 260 بود ولی مدل سام 300 ال ای دی یعنی 40 تومن بیشتر یعنی سام کیفیتش بده؟
از طرفی میگن سام بهتره کلا کمکم کنید که بتونم یه چیز بخرم چند سالی حال بده راضی کنه و ورودی اچ دی هم داشته باشه
فکر کنم اخر بیخیال پی اس و همه چیز بشم سخت تر از خرج کردن انتخاب کردنه
LG - 22" - IPS226V - LED فکر کنم این مدال ال جی 350 بود که تو شهرم پیدا نبود میگن تو بازار نیس فعلا
بعضی مدلا الجی ارزونه ال ای دیش از سام تو سایتو سوال اخر اینه کلا الجی یا سام ؟ شنیدم سام بهتره تو دنیا یه چیز میخام با کیفیت تاپ و عمر خوب و پیکسل سوخته نداشته باشه و نشه مرسیییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خواهشا سوالات مربوط به مانیتور رو توی تاپیک مربوطه مطرح کنید!
اما اینو بد نیست بدونید که هیچ کدوم اینها کیفیت ASUS رو نداره!
مخصوصا یه مدلش که پنلش ips هست!
اگر راهنمایی بیشتر خواستین توی تاپیک زیر مطرح کنید تا من یا دوستان راهنماییتون کنیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش این عکس رو خودم گرفتم .نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم داخل این لیست های بازی نگاه کردم زده بود ...
اما شما همه ی مراحل بازی رو رفتی اونجایی که من فته بودم رو چی ؟؟ رفتی ؟؟ مامور FBI ??
اگه واقعاً ناقص باشه میبرم پسش میدم به مغازه دار ...
راستی اون Metal gear solid 4 رو که داری تونستی تا آخر بازی کنی؟؟؟
آخه میگن کپیش گیر میکنه !!!
HEAVY RAIN من MOVE EDITION هست و تموم کردم بازی رو.
MGS 4 رو هم تموم کردم بدون مشکل.MGS4 هم 30 گیگه.
سلام دوستان
فرق heavy rain با heavy rain move edition چیه؟؟
heavy rain نمیتونه از سنسور move استفاده کنه ولیmove edition میتونه.به غیر از این هیچ تفاوتی ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)