با 4g cat4 بعضی موقع همراه اول تا 70مگ میره، دیگه آدم چرا خرج اضافه کنه
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
با 4g cat4 بعضی موقع همراه اول تا 70مگ میره، دیگه آدم چرا خرج اضافه کنه
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
این بسته های جدید که گذاشته نوشته مشترکین جدید دقیقا شامل کی میشه ؟ من سیم کارتم رو یک سال پیش اینا گرفتم اعتباری هم هست میتونم فعال کنم اینا رو ؟
تاریخ خرید سیمکارت مهم نیست تاریخ فعال سازی ملاک هست حداکثر نود روز از فعال سازی سیمکارت گذشته باشه میشه "مشترک جدید"
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
چه مودمی دارین؟
همین مودم cat4 تا 150mb رو ساپورت میکنه من با gs8 که مودم cat16 داره به صورت لحظه ای تونستم نزدیک 90mb برسم... هزینه اضافی میدیم ولی سرعت بیشتر نه
TP-Link MR200
ی سیم کارت دانشجویی 991 دستم اومده تست دانلود با idm زدم از 2نگ بالاتر نمیره درصورتی که با سیم کارت قدیمی خودم تا 6 مگ هم میره محدود سرعت رو سیم کارتای جدید هست؟
چطور به این سرعت میرسی؟ خودت با برنامه از بهترین انتن استفاده میکنی؟ منظورت از کت ۴ چیه؟
در حالی که هنوز تعداد زیادی از دکل های همراه روی باند ۳، ۲۰ مگاهرتز نشده اند و در اکثر تهران ۱۰ هست، به گزارش دوستان ایرانسل از شهر مشهد شروع کرده و تقریبا در تمامی مشهد باند ۳، ۲۰ مگاهرتز شده.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 06-01-2018 at 13:08.
از مشهد شروع نشده شهر هایی قبل از مشهد ۲۰ شده بود مثل آمل و این ۲۰ مخصوصا تو آپلود خیلی خودشو نشون میده.همراه اول هم باند ۳ رو تو تهران و شهر هایی که رایتل فورجی داره نمی تونه بیشتر از ۱۰ کنه البته میشه ولی شرط داره که فعلا انجام نمیشه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)