سلام بچه ها اکسین ساعت رایگان شبانه اش جند شده؟ محدود 1024؟
سلام بچه ها اکسین ساعت رایگان شبانه اش جند شده؟ محدود 1024؟
گرونی که بخوره توی سرشون دیگه عادت کردیم .ترافیک انلاین میخرم درجا ثبت میشه البته تا قبل از تغییر قالب سایت .الان رو دیگه نمیدونم چه جوریه .برای تمدید هم حضوری میرم و 6 ماهه میگیرم.
اگه من نامحدود 1 مگ بگیرم سرعت دانلود میانگین چقدره ؟
حداکثر 130 و میانگین حدود 110 اما چون شیر هست ممکنه گاهی تا 60 70 هم پایین بیاد.
اگه اینجور باشه که خیلی خوبه چون من الان دو مگ 8 گیگ دارم ماهی 35 میدم باز 3-4 گیگم که ترافیک اضافه میگیرم میره بالای 50 تومن. یه مگ نامحدود میشه 45 تومن هر موقع از روزم میشه دانلود کرد
من گفتم شاید چون بین 10 نفر نوشته تقسیم میشه حتما سرعتش داغونه
سلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من که گرونه ماهی 18 بیشتر نباید برا اینترنت بدی .نامحدود ها خوب نیستن اگه سرعتت کم شد حتی اگه مشکل سخت افزاری باشه کاری واست نمیکنن چون میگن تا 12 کیلوبایت که بیاد پایین باز طبق ضریب قانونیه.تفاوتش توی پشتیبانیش هست هر چند واسه محدود ها هم کاری نمیکنن اما چون ضریب پایین تره در مواقع لزوم دست ادم برای شکایت و ... یکم بازتره .اما من اگه جات بودم به جای این که ماهی 40-50 بدم برا نامحدود میرفتم 15 میدادم 1 مگ 2 گیگ میگرفتم فقط شبا ازش استفاده میکردم تا تهش رو هم میکشیدم و بعد هرهر به مخابرات میخندیدم.اگر هم که پول مفت داری برو هفتاد بده 2 مگ نامحدود بردار ولی من زورم میاد بابت اشغال پول بدم.
علی کی گفته نامحدودا سرعتشون پایینتره ؟نامحدودا هم سرعتشون مثل محدودا هست و هیچ فرقی با هم ندارن(هر کیلوبایت میشه 8 کیلوبیت غیر از اینه؟)
به نظر من نامحدودا خیلی بهترن چون الان من که 2مگ محدود دارم بعضی از شبا دقیقا سر ساعت 2 سرعتم میشه 50کیلوبایت کلا 2هفته سرعت شبانم خوبه بقیش خراب
برا کسی که میخواد دانلود کنه اگه میتونه هزینه کنه 1مگ نامحدود خیلی خوبه و میشه حجم زیادی رو باهاش دانلود کرد
Last edited by farshad0123; 03-04-2014 at 18:02.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اقا فرشاد شما زیاد فعال هستی توی این تاپیکسلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نا محدود 512 مخابرات میشه روزی چن گیگ دان کرد
سوال بعدی مخابرات با انواع ------ وی وی پی ان مشکلی نداره
ویک سوال دیگه
چهارشنبه شب 1 مگ نامحدود رو خریدم واسه تمدید. زنگ زدم به پشتیبانی میگه باید وایسی شنبه صبح واحد فروش بیاد برات فعال کنه! مسخره تر از این ندیدم تو عمرم
من چون کارم با اینترنته و روزی 10-15 ساعت وصلم مصرفم زیاده. بدون اینکه حتی یه فایل دانلود کنم فقط برای پیج باز کردن ماهی 10-12 گیگ مصرف دارم فکر کنم همون نامحدود به صرفه باشه حداقل توی روز هم میشه دانلود کرد. این یه ماه رو تستی گرفتم ببینم چی میشه اگه خوب نبود سرعتش همون قبلیو میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)