تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 986 از 3017 اولاول ... 4868869369769829839849859869879889899909961036108614861986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,851 به 9,860 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بچه ها اکسین ساعت رایگان شبانه اش جند شده؟ محدود 1024؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت خوب به چه دردی میخوره وقتی برای تمدید و خرید ترافیک اینهمه زجر میکشیم ؟ الان شما برای تمدید کردن دقیقا چیکار میکنید؟
    تازه از همه جا هم که گرونتر میده
    گرونی که بخوره توی سرشون دیگه عادت کردیم .ترافیک انلاین میخرم درجا ثبت میشه البته تا قبل از تغییر قالب سایت .الان رو دیگه نمیدونم چه جوریه .برای تمدید هم حضوری میرم و 6 ماهه میگیرم.

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گرونی که بخوره توی سرشون دیگه عادت کردیم .ترافیک انلاین میخرم درجا ثبت میشه البته تا قبل از تغییر قالب سایت .الان رو دیگه نمیدونم چه جوریه .برای تمدید هم حضوری میرم و 6 ماهه میگیرم.

اگه من نامحدود 1 مگ بگیرم سرعت دانلود میانگین چقدره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه من نامحدود 1 مگ بگیرم سرعت دانلود میانگین چقدره ؟

حداکثر 130 و میانگین حدود 110 اما چون شیر هست ممکنه گاهی تا 60 70 هم پایین بیاد.

5. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حداکثر 130 و میانگین حدود 110 اما چون شیر هست ممکنه گاهی تا 60 70 هم پایین بیاد.
    اگه اینجور باشه که خیلی خوبه چون من الان دو مگ 8 گیگ دارم ماهی 35 میدم باز 3-4 گیگم که ترافیک اضافه میگیرم میره بالای 50 تومن. یه مگ نامحدود میشه 45 تومن هر موقع از روزم میشه دانلود کرد
    من گفتم شاید چون بین 10 نفر نوشته تقسیم میشه حتما سرعتش داغونه

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه اینجور باشه که خیلی خوبه چون من الان دو مگ 8 گیگ دارم ماهی 35 میدم باز 3-4 گیگم که ترافیک اضافه میگیرم میره بالای 50 تومن. یه مگ نامحدود میشه 45 تومن هر موقع از روزم میشه دانلود کرد
    من گفتم شاید چون بین 10 نفر نوشته تقسیم میشه حتما سرعتش داغونه
    به نظر من که گرونه ماهی 18 بیشتر نباید برا اینترنت بدی .نامحدود ها خوب نیستن اگه سرعتت کم شد حتی اگه مشکل سخت افزاری باشه کاری واست نمیکنن چون میگن تا 12 کیلوبایت که بیاد پایین باز طبق ضریب قانونیه.تفاوتش توی پشتیبانیش هست هر چند واسه محدود ها هم کاری نمیکنن اما چون ضریب پایین تره در مواقع لزوم دست ادم برای شکایت و ... یکم بازتره .اما من اگه جات بودم به جای این که ماهی 40-50 بدم برا نامحدود میرفتم 15 میدادم 1 مگ 2 گیگ میگرفتم فقط شبا ازش استفاده میکردم تا تهش رو هم میکشیدم و بعد هرهر به مخابرات میخندیدم.اگر هم که پول مفت داری برو هفتاد بده 2 مگ نامحدود بردار ولی من زورم میاد بابت اشغال پول بدم.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

علی کی گفته نامحدودا سرعتشون پایینتره ؟نامحدودا هم سرعتشون مثل محدودا هست و هیچ فرقی با هم ندارن(هر کیلوبایت میشه 8 کیلوبیت غیر از اینه؟)
    به نظر من نامحدودا خیلی بهترن چون الان من که 2مگ محدود دارم بعضی از شبا دقیقا سر ساعت 2 سرعتم میشه 50کیلوبایت کلا 2هفته سرعت شبانم خوبه بقیش خراب
    برا کسی که میخواد دانلود کنه اگه میتونه هزینه کنه 1مگ نامحدود خیلی خوبه و میشه حجم زیادی رو باهاش دانلود کرد
    Last edited by farshad0123; 03-04-2014 at 18:02.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقا فرشاد شما زیاد فعال هستی توی این تاپیک
    نا محدود 512 مخابرات میشه روزی چن گیگ دان کرد
    سوال بعدی مخابرات با انواع ------ وی وی پی ان مشکلی نداره
    ویک سوال دیگه
    سلام بر دوستان اهوازی میخام برای یکی از رفیقام adsl2مخابرات بگیرم کجا باید رفت وچگونه باید ثبت نام کرد خونه دوستم سلطانمنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من که گرونه ماهی 18 بیشتر نباید برا اینترنت بدی .نامحدود ها خوب نیستن اگه سرعتت کم شد حتی اگه مشکل سخت افزاری باشه کاری واست نمیکنن چون میگن تا 12 کیلوبایت که بیاد پایین باز طبق ضریب قانونیه.تفاوتش توی پشتیبانیش هست هر چند واسه محدود ها هم کاری نمیکنن اما چون ضریب پایین تره در مواقع لزوم دست ادم برای شکایت و ... یکم بازتره .اما من اگه جات بودم به جای این که ماهی 40-50 بدم برا نامحدود میرفتم 15 میدادم 1 مگ 2 گیگ میگرفتم فقط شبا ازش استفاده میکردم تا تهش رو هم میکشیدم و بعد هرهر به مخابرات میخندیدم.اگر هم که پول مفت داری برو هفتاد بده 2 مگ نامحدود بردار ولی من زورم میاد بابت اشغال پول بدم.
    چهارشنبه شب 1 مگ نامحدود رو خریدم واسه تمدید. زنگ زدم به پشتیبانی میگه باید وایسی شنبه صبح واحد فروش بیاد برات فعال کنه! مسخره تر از این ندیدم تو عمرم
    من چون کارم با اینترنته و روزی 10-15 ساعت وصلم مصرفم زیاده. بدون اینکه حتی یه فایل دانلود کنم فقط برای پیج باز کردن ماهی 10-12 گیگ مصرف دارم فکر کنم همون نامحدود به صرفه باشه حداقل توی روز هم میشه دانلود کرد. این یه ماه رو تستی گرفتم ببینم چی میشه اگه خوب نبود سرعتش همون قبلیو میگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •