تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 986 از 1746 اولاول ... 486886936976982983984985986987988989990996103610861486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,851 به 9,860 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو 4 بازی آخر رنک 3 بار لیو خوردم به خاطر همین مشکل
    اساسا در اینگونه مواقع اول باس مطمئن شد که اینترنت قطع نیست و برای مثال سایت گوگل و یاهو رو میشه باز کرد
    بعد وقتی رو آیکون لول کلیک میکنید ولی دکمه Play روشن نمیشه یا تو لوگین گیر میکنید تا اینجای کار میشه با تغییر DNS به dns های عمومی مثل 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 مشکلو حل کرد.
    ولی وقتی بعد چمپ سلکت تو بازی نمیره این یعنی اینکه مخابرات یا isp تون داره کرم ریزی شدید انجام میده مثلا یه سری پورت رو کلا از طریق فایروالشون بستن و تنها راه حل استفاده از چیز پی ان یا سیستم های مشابه هست.
    من خودم قبلا این مشکلو چند بار داشتم و باید بگم اگه تا همین یه ساعت پیش به راحتی بازی میکردین ولی یهو دیدین که دیگه نمیره تو بازی 100% ispتون باعث ایجادشه و بیخود با تنظیمات ویندوز یا فایروالتون ور نرین مگر اینکه آنتی ویروستون آواست باشه و تازه بازیو آپدیت کرده باشین!

2. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اساسا در اینگونه مواقع اول باس مطمئن شد که اینترنت قطع نیست و برای مثال سایت گوگل و یاهو رو میشه باز کرد
    بعد وقتی رو آیکون لول کلیک میکنید ولی دکمه Play روشن نمیشه یا تو لوگین گیر میکنید تا اینجای کار میشه با تغییر DNS به dns های عمومی مثل 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 مشکلو حل کرد.
    ولی وقتی بعد چمپ سلکت تو بازی نمیره این یعنی اینکه مخابرات یا isp تون داره کرم ریزی شدید انجام میده مثلا یه سری پورت رو کلا از طریق فایروالشون بستن و تنها راه حل استفاده از چیز پی ان یا سیستم های مشابه هست.
    من خودم قبلا این مشکلو چند بار داشتم و باید بگم اگه تا همین یه ساعت پیش به راحتی بازی میکردین ولی یهو دیدین که دیگه نمیره تو بازی 100% ispتون باعث ایجادشه و بیخود با تنظیمات ویندوز یا فایروالتون ور نرین مگر اینکه آنتی ویروستون آواست باشه و تازه بازیو آپدیت کرده باشین!
    چی بگم والا
    مساله اینه تو کلیه مد ها وارد بازی میشه فقط تو رنک مشکل داره

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

بازخورد جالب یکی از بازیکنان سرور وست در صفحه معرفی چمپ جدید یاسو: Silent but deadly. Just like my dad's farts

5. 4 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

سلام بکس یه برنامه پیدا کردم توپ هم اسکین میتونید برای خودتون استفاده کنید ( مثل LoLSkin ) هم تایمر برای جانگل ها داره ، خیلی باحاله .

اینک سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 6 کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام بکس یه برنامه پیدا کردم توپ هم اسکین میتونید برای خودتون استفاده کنید ( مثل LoLSkin ) هم تایمر برای جانگل ها داره ، خیلی باحاله .

دوستان عزیز به هیچ وجه استفاده نکنید اکانتتون خورده میشه این آقا هم هکر هستش چون User Name Pass میخواد

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

نه user pass نمیخواد که ؟

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

Sorry داداش اشتباه حالیم شد

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

در هر حال خطرناکه حسن ... نکن اینکارا رو حسن ... ریوت بفهمه بدش میاد حسن ... بنت میکنه حسن

12. 5 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سخت جون ترین چمپ تانک بازی کیه؟

14. این کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دستت درد نکنهفقط مثل لول اسکین فقط خودت اسکینارو می بینی یا بقیه هم می بینن؟

16. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •