دوستان
من خطم تازه رلانژه شده یک هفتس هنوز وصل نکردن اینترنتمو
رو 2گیگی بندن
![]()
دوستان
من خطم تازه رلانژه شده یک هفتس هنوز وصل نکردن اینترنتمو
رو 2گیگی بندن
![]()
بله دوست من اولش همه همینطوره!!!! ببین بعدش چی میشه؟ مثلا 2 ماه دیگه!راستی اینترنت شما روی 2 مگ است نه 2 گیگ.
Last edited by kamlo; 17-08-2011 at 00:10.
منم همین بلا سرم اومده هرچی به پارس آنلاین زنگ میزنم میگه ما هیچ مشکلی روی خطتون نمی بینیم!!!
نرماله نرماله!!!
میگم پینگم 1145 شده میگه تا 600 نرماله!!!
مرکزتونم هیچ مشکلی نداره!!!
اگه اینطوریه پس چرا همه مشکل دارن؟؟؟؟؟
بابا یکی این مشکلو رفع کنه!!!!!!!!!!!!!!!
من به سرعت 110 به بالا عادت کردم!!!! سرعتم شده 60 تو روز و 20 تو شب!!!!
نتیجه گیری از مطلب بالا : همه ما مشتریان پارس آنلاین توهم داریم و همه چی خوب و آرومه!!! مراکز همشون فعالن و هیچ مشکل پهنای باندی در کار نیست!
در ضمن پینگ 600 بسیار بسیار نرمال است!!!![]()
پینگ من دیشب 287 بود الان 414. البته الان 3 تا لپ تاپ به همراه ریسیور ماهواره همزمان دارن ازش استفاده می کنن. بایدم بیاد بالا پینگم
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
البته به نظرم فعلا شرکت های دیگه هم بهتر از پارس آنلاین نباشن! من قبلا صبانت داشتم که افتضاح بود. داداشمم داتک داره اونم تقریبا مثل پارس آنلاینه البته یه کم ضعیف تر. بقیه رو نمی دونم ولی اونا هم حتما همینجورین دیگه. فکر نکنم مشکل از پارس آنلاین و داتک و... باشه. مشکل از مخابراته که وزیر ارتباطاتمون میاد میگه سرعت اینترنت رو می کنیم 1 مگ کافیه! دیگه افغانستانش هم الان 4 مگ داره این میگه همین بسهحالا اینترنت حلال و... هم بماند
![]()
بابا من داتک داشتم کی پشتیبانیش اینجوری بود؟
این پارس آنلاین اصلا پشتیبانی نداره!!! وقتی اینترنت رو تحویل می ده دیگه بعدش فقط خود آدمه. یعنی خودت مهندس شبکه خودتی!!!
اما داتک یکی از بهترین پشتیبانی ها رو داره!!!
رفیق همه اینا که دارن مینالن یه زمانی مثه شما بودن.
بهت توصیه میکنم الان حداکثر استفاده رو ببری چون بدون شک سرویس شما هم مثه همه افت خواهد کرد.
دوستان همه با دقت مصرف دیشبشون رو چک کنند
ترافیک مصرفی شبانه دیشب جزء روزانه حساب شده
اگر مشکلی هست تماس بگیرید و سریعتر پیگیری کنید
پس خوب شد دیشب خونه نبودم که دانلود کنم.بالاخره یه بار خوش شانس بودیم![]()
برای من رایگان حساب کرده خوشبختانه !
بابا کی به کیه الان زنگ بزن پارس آنلاین میگه مشکل از سیستم خودتونه که ویروس داشته!!!!!!!!!!!!!!
بعد این ویروس باعث شده حجمتون بره و مشتریان ما به ما بدبین بشن!!!! برای همین روی فاکتور ماه بعد شما باید 5000 تومن خسارت به شرکت پرداخت کنین!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)