تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 986 از 2199 اولاول ... 4868869369769829839849859869879889899909961036108614861986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,851 به 9,860 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما که تو بندر انزلی 5 ماهه چیزی به عنوان اینترنت مبین نت نداریم!
    سرعت دانلود با 2 مگ به زور به 30 میرسه
    هر 4 تا پینگ 2 تا Time Out و هزاران مشکل دیگر
    آقایی که میخوای بهونه بیاری که مشکل از مبین نت نیست
    من RSSi -70 هست یعنی سیگنالم عالیه
    آره من میدونم مبین نتتون مشکل نداره
    من موندم سیستمم وقتی وصل میشه به مبین نت ویروسی میشه و سرعتم گرفته میشه ولی نمیدونم چرا وصل میکنم به ADSL سرعتم 200Kb هست و ویروسه معلوم نیس چرا فرار میکنه؟!( قابل توجه پشتیبانی دانای مبین نت) دوستان شما میدونید چرا اینطوریه؟!!!!
    یا اینکه من لب تاب تا وقتی که شهر خودمه ویروس داره سرعتو میگیره ولی میرم تا یه شهر دیگه سرعت میشه 300KB با همین مبین نت شاید به خاطر آب و هوا ویروسش از بین میره!!!
    و هزاران بهانه دیگر...
    اگه واقعا اینطوری که میگید باشه خب مشکل از بی تی اسای منطقتونه .... جهت افزایش سرعت باید لینک اضافه کنن البته اگه محدودیت اعمال نشده باشه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مبین نت جان

استفاده از vpn حجم استفاده شده رو دو برابر محاسبه میکنه؟ چون من احساسم بر اینه که داره بیشتر کم میشه.
    دو برابر خیر اما بعضی از --------شکنها بدلیل ارتباط های بی مورد به شبکه ها و ... باعث میشن حجمتون بیشتر کم بشه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبین نت از شما بعیده. یعنی چی باید صد جا تایید بشه؟ یعنی سرعت قورباغه ای مبین نت رو به گردن کاغذ بازی اداری میندازین؟

بابا دست مریزاد. شما کلا عادتتونه همه رو مقصر میدونید جز خودتون.
    دوست عزیز من که دارم میگم مشکل از سمت ما ... اما برای رفع مشکل نیاز به مراحل اداری و ... هست که زمانبره ، مثه بچه های اهواز که واقعا هم مشکل دارن اما ممکن نیست طی یک هفته واسشون حل بشه و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

سلام مبین نت جان.من یک ماه میشه که اشتراک 1ساله 1 مگ با25گیگ ترافیک گرفتم.حالاهم که میگید لیمیت شده و به این زودی ها هم حل نمیشه.اگه بخوام به512تغییرش بدم باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تمامی سایتها و انجمنهام ( اینجا ، ترفندستان و ... ) مطمئن باشید یه نیم نگاهی بهشون شده ، تا الان 90% نارضایتی روی تعرفه 1024 مبین هست که خودمم مشکل دار بودنشو در حال حاضر تائید میکنم ...

شرکت مبین نت ؟!!! بنده به خواست خودم و برای مطلع شدن از میزان رضایت و نارضایتی مشترکین تصمیم به حضور در یک انجمن و شنیدن نقطه نظرات مشترکین شدم ...

لطفا درست میگید منظورتون چی هست ؟ یعنی شما تو دفتر مرکزی مبین نت کار نمی کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگه بنا به دلایلی فقط مجبوری از وایمکس مبین نت استفاده کنید، و مطمئن هستی مودم فقط داخل ساختمان آنتن نمیده و اگر بیرون ( ایوان ، بالکن یا بیرون پنجره اتاق ) سیگنال داری ، مشکلی نیست. چون مودم هم خروجی LAN داره که تا 100 متر می تونی از کابل شبکه استفاده کنی و اینترنت رو به داخل اتاقت ببری یا از WIFI مودم استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مبین نت جان.من یک ماه میشه که اشتراک 1ساله 1 مگ با25گیگ ترافیک گرفتم.حالاهم که میگید لیمیت شده و به این زودی ها هم حل نمیشه.اگه بخوام به512تغییرش بدم باید چیکار کنم؟
    متاسفانه نمیشه تغییرش داد ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[/B]
    لطفا درست میگید منظورتون چی هست ؟ یعنی شما تو دفتر مرکزی مبین نت کار نمی کنید؟
    چرا اما مدیران به بنده دستور ندادن و بنده پس از دریافت نظرات فقط به مسئولین مناطق انتقال میدم و منتظر میمونیم تا ببینیم دستوری میاد یا خیر ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

چرا اما مدیران به بنده دستور ندادن و بنده پس از دریافت نظرات فقط به مسئولین مناطق انتقال میدم و منتظر میمونیم تا ببینیم دستوری میاد یا خیر ...
    این کار چه فایده ای داره ، با این آهنگی که داره کار پیش میره تا مدیران برای این مشکلات بخوان تصمیم بگیرن، تو این مدت ترافیک و مهلت 1 ساله اون مشترک بیچاره که بابت سرویس 512 هزینه کرده میسوزه و میره ..... چرا اینطوریه سیستم تون ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کار چه فایده ای داره ، با این آهنگی که داره کار پیش میره تا مدیران برای این مشکلات بخوان تصمیم بگیرن، تو این مدت ترافیک و مهلت 1 ساله اون مشترک بیچاره که بابت سرویس 512 هزینه کرده میسوزه و میره ..... چرا اینطوریه سیستم تون ؟؟
    سیستم کلیه دیگه کاریشم نمیشه کرد ، مام فقط یه جا تو این سیستم داریم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •