تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 986 از 1291 اولاول ... 48688693697698298398498598698798898999099610361086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,851 به 9,860 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر طرح فعلی شما طرح مصرف ازاد باشه بعد از ساعت 24 همان روز طرح جدید فعال میشه در غیر اینصورت بعد از پایان دوره 30 روزه فعال میشه.
    ممنون. پایان دوره ی 30 روزه که میگید منظور پایان ماه هست یا پایان دوره تعرفه ی قبلی؟
    چون من الان چند ماهی هست هیچ طرحی فعال نکردم و هیچ چیزی استفاده نکردم (البته حسابم هنوز فعال هست)

یعنی من الان تغییر رو بزنم باید تا اول آبان وایسم یا 24 ساعت بعد شارژ میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

دوستان اگه امکانش هست چند تا تست پینگ بزارید! سرعت سرویس محدود تو ساعات رایگان چقدر افت داره؟ 512 تو روز و شبآنه چطوره؟
    این بهترین حالت من بوده :

من ترافیکم امروز تموم میشه اما 9 روز تا پایان طرح ماهانه ام مونده ( 256 3 گیگ ) الان اگه بخوام 512 بگیرم باید وایسم تا 9 روز تموم شه ؟ و اینکه ترافیک باقی مونده از دوره ی قبل به دوره ی جدید منتقل میشه ؟

3. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من ترافیکم امروز تموم میشه اما 9 روز تا پایان طرح ماهانه ام مونده ( 256 3 گیگ ) الان اگه بخوام 512 بگیرم باید وایسم تا 9 روز تموم شه ؟ و اینکه ترافیک باقی مونده از دوره ی قبل به دوره ی جدید منتقل میشه ؟
    پینگ بدی نیست
    تایم اوتم نداره

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستانی که وایمکس ایرانسل طرح یک مگ یا 2مگ دارن، میشه بگن شب ها رایگان شبی چند گیگ میتونن دانلود کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله طرح جدید از فردای روز پایان طرح فعلیت شروع میشه. اگر منظورت ترافیک بسته های افزایشیه بله منتقل میشه ولی اگر ترافیک خود طرحه نه.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آخرش نفهمیدم وایمکس خوبه یا نه.... تو گوگل سرچ کنی خیلیا ناراضین، اما اینجا میگه خوبه... وضع سرعت تو ساعات رایگان چطوره؟ چقدر افت.داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون. پایان دوره ی 30 روزه که میگید منظور پایان ماه هست یا پایان دوره تعرفه ی قبلی؟
    چون من الان چند ماهی هست هیچ طرحی فعال نکردم و هیچ چیزی استفاده نکردم (البته حسابم هنوز فعال هست)

یعنی من الان تغییر رو بزنم باید تا اول آبان وایسم یا 24 ساعت بعد شارژ میشه؟
    دوست عزیز معمولا دوره زمانی شروع میشه که شما پول طرح جاری رو واریز کنی (یعنی همون طرح فعلی که در صفحه اطلاعات حساب براتون مینویسه) و از لجظه ای که پول از حساب وایمکستون برداشت شد 30 روز شروع میشه و طرح جدید بعد از پایان این 30 روز فعال میشه .شما بهتره این مورد رو از پشتیبانی بپرسید اما تا جایی که من اطلاع دارم توی کنترل حساب یه قسمتی هست که روز های باقیمانده تا پایان دوره رو نوشته(تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره) اگر جلوی ان خط تیره بود یعنی دوره ای برای شما شروع نشده و باید هزینه همون طرح گذشته رو واریز کنی تا دوره شروع بشه و بعد دوره 30 روزه شروع میشه و شما بعد از این 30 روز میتونی از طرح جدید استفاده کنی (در صورتی که طرح فعلی طرح بلند مدت نباشه) اما بهتر هست با پشتیبانی هم تماس بگیره تا مشکلی پیش نیاد و من شرمنده شما بشم..

9. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dannyfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرش نفهمیدم وایمکس خوبه یا نه.... تو گوگل سرچ کنی خیلیا ناراضین، اما اینجا میگه خوبه... وضع سرعت تو ساعات رایگان چطوره؟ چقدر افت.داره؟
    من 512 حجمی دارم. فقط باهاش گیم میزنم. شبها هممیزارم دان کنه. هرشب 5 ساعته 1 گیگ دانلود میکنه. در بهترین حالت. برای وب گردی مناسب نیست چون حجم زیاد میگیره.
    ولی اگه بی نهایت باشه سرعت لودش خوبه. برای گیم حرف نداره. بازم میگم اگه دانلود بازین ای دی اس ال- چون نسبت به قیمت به صرفه تره. برای گیم هم وایمکس. تا حالا فقط
    کمتر از 10 بار تو بازی بخاطر پینگ کیک کردن- از بین 1000 تا.

11. این کاربر از dannyfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستانی که وایمکس ایرانسل طرح یک مگ یا 2مگ دارن، میشه بگن شب ها رایگان شبی چند گیگ میتونن دانلود کنن؟
    مقدار دانلود در ساعت رایگان بستگی به سرعت داره که در هر منطقه با توجه به ترافیک منطقه متفاوته اما برای من از ساعت 11 شب تا پایان ساعت رایگان با 1 و 2 مگ سرعت دور و بر 8 تا 20 کیلوبایت هست و در جای دیگری که تست کردم تا 50 هم میرفت .حالا ممکنه یه جایی دیگه سرعت بیشتر باشه و بشه حجم بیشتری دانلود کرد .دیگه خودتون با توجه به سرعتی که گفتم حساب کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز وایمکس سرعتش در هر منطقه متفاوته یه جا خوبه یه جا بد .در مورد ساعات شبانه اگر منظورتون ایرانسل هست خوب مطمئنا افت داره حداقل به اندازه نصف سرعت روزانه اما مبین نت شنیدم سرعت ساعات رایگان خوبه که میتونید با توجه به شرکت ارائه دهنده و شهر خودتون در تاپیک مربوطه از کسایی که در حوالی شما هستند در مورد سرعت بپرسید..اون ناراضی بودن هم به دلیل اینه که خیلی ها میخوان اون رو با adsl مقایسه کنن چون در وایمکس سرعت ها دقیق بسته میشوند و ضریب اشتراک و پینگ هم بالاست تعرفه هاشم که ماشالله در حد تیم ملی .مصلما نارضایتی هایی پیش میاره اما برای کسی که نمیتونه از adsl استفاده کنه یا جابه جایی داره بهترین گزینه هست.

14. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •