نمیدونم چجور این پولا از گلوشون میره پایین !
.
یه فایل 170 مگی دانلود کردم ، 210 مگ کم کرد !
مگه اپلود رایگان نیست ؟ اگه هم نیست یعنی واقعا 40 مگ آپلود شده به خاطره یه فایل 170 مگی ؟![]()
نمیدونم چجور این پولا از گلوشون میره پایین !
.
یه فایل 170 مگی دانلود کردم ، 210 مگ کم کرد !
مگه اپلود رایگان نیست ؟ اگه هم نیست یعنی واقعا 40 مگ آپلود شده به خاطره یه فایل 170 مگی ؟![]()
به راحتی یه آب خوردن ، دزدی میکنن
دو ماه پیش از دزدی مخابرات فیلم گرفتم و تو سامانه 195 شکایت کردم ، زنگ زدن عوض اینکه با منطق باهام حرف بزنن ، همش میگفتن که یکی داره از اینترنت ــت استفاده میکنه تو نمیدونی !
بهش گفتم که mac آدرس ها رو تو مودم فیلتر کردم کسی نمیتونه دسترسی داشته باشه با همون حرفش رو تکرار میکرد !یعنی طرف اصلا چنین چیزی به گوشش هم نرسیده بود ! اصلا نفهمید چی دارم میگم
میگم تو فیلم مشخصه با کابل وصل شدم wifi رو غیر فعال کردم که حرفی باقی نمونه ، این بار میگه احتمالا ویندوزت مشکل داره !
داره خودش رو آپدیت میکنه !
متاسفانه تا اینا کارشناس فنی مخابرات ــن وضعمون بهتر از این که نمیشه ممکنه بدتر هم بشه !
جالبه الان دو روزه میخوام از سایتی که سعید جان تست گذاشته ، سرعتم رو تست کنم باز نمیشه !
کنجکاو شدم با وی-پی-ان تست کردم باز شد !
یعنی مخابرات این سایت رو محدود کرده ؟
یعنی خاک عالم تو سَر ــــت![]()
چندروزه روي آي پي هاي خود مخابرات خيلي از سايتها بدون وي پي ان باز نميشن يا اصلا خود وي پي ان كانكت نميشه!
اين تست هاي خوبم كه مي گيرم فقط رو آي پي هاي جديدي هست كه به اسم آسياتك تبريز رجيستر شدن (رنج 109.225)
![]()
یه بسته 5 گیگی فوتون() گرفتم ،
ولی حجم باقی مانده رو نشون نمیده تو سایت !
فازشون چیه ؟!؟
صددانه ياقوت آپديت شد!!!
![]()
دوستان اینترنت پیشگامان سرعتش چجوریه تو استان؟طرح 500گیگ 500روز 50 هزارتومن خیلی وسوسه کنندست؟کسی میدونه از این 500گیگ چقدرش شبانست؟
طرح به صرف ای هستش !
دانلود شبانه ـش چطوره ؟
از ساعت چند تا چند ؟
سلام
من میخواستم مودم ایرانسل بخرم چند تا سوال دارم و ساکن ارومیه هستم
یه سر به سایت ایرانسل زدم و 3 تا مودم td-lte گذاشته میخواستم ببینم فرق بین این مدل ها در چی هست؟آیا آنتن دهیشون فرق داره؟آیا کسی هست که از این مودم ها استفاده کرده باشه و راضی هستید یا نه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)