تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 986 از 1126 اولاول ... 48688693697698298398498598698798898999099610361086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,851 به 9,860 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض زمزمه‌ های تغییر رئیس دانشگاه پیام نور/ اظهارات زیاری درباره برکناری‌اش

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : ابوالفضل فراهانی یک استاد دانشگاه پیام نور به احتمال زیاد جایگزین حسن زیاری در سمت ریاست دانشگاه پیام نور می شود.
    حسن زیاری , رئیس کنونی دانشگاه پیام نور در این مورد گفت: من هم این موضوع را شنیده ام و شایعات در این باره بسیار قوی و محتمل است.
    رئیس دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: تاکنون از وزارت علوم در این باره به من چیزی اعلام نشده اما شاید شاهد تغییراتی در ریاست باشیم.
    ابوالفضل فراهانی متولد ۱۳۴۴ و استاد دانشگاه پیام نور تهران است و مسئولیت‌هایی چون مدیریت و معاونت دانشجویی دانشگاه پیام نور را نیز بر عهده داشته است.

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مورد دیگه:

با توجه به این عکس, من ترم قبلی 98 هزار تومان طلبکار شدم, این پول کجاست الان؟ یا نکنه من اشتباه کردم و چیزی طلب کار نشدم؟ به چه دلیل من طلبکار شدم ؟

چرا همون طلبکاری رو تو این ترم ازم کم نکردن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یه مورد دیگه:

با توجه به این عکس, من ترم قبلی 98 هزار تومان طلبکار شدم, این پول کجاست الان؟ یا نکنه من اشتباه کردم و چیزی طلب کار نشدم؟ به چه دلیل من طلبکار شدم ؟

ظاهرا ترم اول مبلغ 98 تومن اضافی پرداخت کرده اید ... که در ترم دوم براتون سر به سر شده
    یعنی شهریه ترم 2 شما : 4.564.335 شده که سیستم شمارو به مبلغ 3.584.335 بدهکار کرده تا سر به سر بشه ...
    در حال حاضر حسابتون 0 هست و مشکلی نیست ( نه بدهکاری نه بستانکار )

4. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

آقا پذیرش بدون آزمون قبول شدم و ترم 2 هستم.

اگر دانشگاه دولتی امسال قبول بشم, آیا امکان تطبیق هست؟ (البته من اوائل ترم از آموزش پرسیدم گفتن برای بدون آزمونیها این میسر نیست ولی میخوام مطمئن بشم).

سئوال بعدی اینکه:

من ریاضی 1 رو ترم قبلی افتادم.

این ترم ریاضی 1 و ریاضی 2 و معادلات و فیزیک 2 برداشتم.

آیا اگر ریاضی 1 رو دوباره بیفتم, ریاضی 2 و معادلات و فیزیک 2 رو هم حتی اگر نمره بالا بگیرم, میفتم؟ با توجه به اینکه ریاضی 2 و معادلات و فیزیک 2 پیش نیازشون ریاضی 1 هست.
    فکر کنم تطبیق بزنن .بازم باید بپرسی.
    نه نمیفتی فقط تا ریاضی یک قبول نشی درس دیگه مثل دیفرانسیل یا درسای که ریاضی 2 و فیزیک دو پیشنیازشون هستن نمیتونی برداری

یه مورد دیگه:

کم کرده که جمع شهریه این ترمت شد 4564335 و اون 98تومن ازش کم کرده پرداختی این ترمتون 3584335 شده .الان شما باید 358 واریز کنی نه 456

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم تطبیق بزنن .بازم باید بپرسی.
    نه نمیفتی فقط تا ریاضی یک قبول نشی درس دیگه مثل دیفرانسیل یا درسای که ریاضی 2 و فیزیک دو پیشنیازشون هستن نمیتونی برداری

کم کرده که جمع شهریه این ترمت شد 4564335 و اون 98تومن ازش کم کرده پرداختی این ترمتون 3584335 شده .الان شما باید 358 واریز کنی نه 456
    پس یعنی این ترم اگه من ریاضی 1 رو بیفتم و ریاضی 2 رو قبول بشم, مشکلی پیش نمیاد؟ منظورم رو گرفتی یا نه؟ من تو این ترم هم ریاضی 1 دارم و هم ریاضی 2.

در مورد شهریه هم دقت نکردین ها....!

شهریه ی این ترم من 4564335 تومان هست که از این مقدار 96 هزار تومان مال شهریه ثابت هست که من شهریه ثابت رو همون اول ترم واریز کرده بودم. این ترم گفته بودن تا شهریه ثابت رو واریز نکنید اجازه انتخاب واحد ندارید پس من رفتم 96 تومان رو همون اول ترم واریز کردم که 96 به همراه شهریه واحد ها و بیمه میشه 4564335. یعنی میخوام بگم تو این ترم من کلا 4564335 تومان واریز کردم, یه بار اول ترم 96 هزار تومان و یه بار هم امروز 3584335 تومان.

ولی تکلیف اون 98 تومان مشخص نشد؟
    Last edited by smahdis; 10-12-2013 at 15:12.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

پس یعنی این ترم اگه من ریاضی 1 رو بیفتم و ریاضی 2 رو قبول بشم, مشکلی پیش نمیاد؟ منظورم رو گرفتی یا نه؟ من تو این ترم هم ریاضی 1 دارم و هم ریاضی 2.

در مورد شهریه هم دقت نکردین ها....!

شهریه ی این ترم من 4564335 تومان هست که از این مقدار 96 هزار تومان مال شهریه ثابت هست که من شهریه ثابت رو همون اول ترم واریز کرده بودم. این ترم گفته بودن تا شهریه ثابت رو واریز نکنید اجازه انتخاب واحد ندارید پس من رفتم 96 تومان رو همون اول ترم واریز کردم که 96 به همراه شهریه واحد ها و بیمه میشه 4564335. یعنی میخوام بگم تو این ترم من کلا 4564335 تومان واریز کردم, یه بار اول ترم 96 هزار تومان و یه بار هم امروز 3584335 تومان.

ولی تکلیف اون 98 تومان مشخص نشد؟
    اره منظورتون گرفتم تو ایین نامشم هست اگه خونده باشین .
    خوب اگه از 456 تومن 96 کم کنی میشه 360
    ولی از 456تومن 98 کم کنی میشه 358
    من با این حساب گفتم .
    اگه جور نمیاد برین به امور دانشجویی بگین تا براتون درست کنن
    Last edited by M o h a m m @ d; 10-12-2013 at 16:03.

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

یکی این حذف اضطراری رو بگه چطوریاست !
    یکی از درس ها رو میان ترم ندادم و اصلاً هم نمیتونم این ترم بخونمش و مطمئنم نمیتونم پاس ـش کنم ...
    کلاً می ارزه حذف اضطراری بکنم ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یکی این حذف اضطراری رو بگه چطوریاست !
    یکی از درس ها رو میان ترم ندادم و اصلاً هم نمیتونم این ترم بخونمش و مطمئنم نمیتونم پاس ـش کنم ...
    کلاً می ارزه حذف اضطراری بکنم ؟!
    سلام
    اگه مطمئنی که نمیتونی پاس ش کنی بهتره حذفش کنی ... !

محتوای مخفی: مطاله شود لطفا 

نکــــــــــــــــــات مهـــــــــــــــــم حذف اضطراری:

۱- در حذف اضطراری دانشگاه پیام نور شهریه دروسی که توسط دانشجو حذف می شود بازگشت داده و عودت داده نمی شود.
    ۲- در حذف اضطراری تنها امکان حذف واحد وجود دارد و دانشجو نمی تواند واحدی را اضافه کند.
    ۳- به دانشجویانی که سقف مجاز انتخاب واحد را رعایت نکرده اند ، پیشنهاد می شود برای اینکه در آینده به دلیل عدم رعایت سقف واحد به مشکل برخورد نکنند ، از این فرصت استفاده کرده و واحدهای اضافی خود را که خارج از سقف انتخاب کرده اند حذف کنند.
    ۴- محدودیتی در حذف دروس وجود ندارد و می توانید یک یا چند درس را حذف نمایید.

نتیجه غیبت در امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور در تمامی مقاطع :

غیبت در امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور همانند حذف اضطراری می باشد و به نحوی درس بدون ثبت نمره حذف می شود.
    در صورت غیبت در امتحان پایان ترم نمره ای برای دانشجو ثبت نمی شود و درس به صورت خودکار حذف می شود و در سایت گلستان جلوی درس مربوطه عنوان «غیبت در امتحان» ثبت می شود.
    در این صورت نه در معدل ترمی شما و نه در معدل کل شما هیچ تاثیری ندارد.
    حتی اگر نمره میان ترمی برای آن درس داشته باشید باز هم درس مورد نظر بدون درج نمره حذف خواهد شد!!!
    ولی با این حال شهریه آن درس برگشت و عودت نمی شود و در واقع شهریه ان درس می سوزد!!!

در کل : حذف اضطراری = غیبت در امتحان = حذف درس بدون درج نمره و بدون تاثیر در معدل ترمی و معدل کل!!!

10. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    در چند پست بالاتر برنامه ی امتحانی رو گذاشتم دوست عزیز.
    سلام
    ممنون
    اون رو دیدم می خواهم بینم الان فقط من نمی تونم برنامه امتحانی رو تو گلستان بینم یا بقیه هم همین طور اند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون
    اون رو دیدم می خواهم بینم الان فقط من نمی تونم برنامه امتحانی رو تو گلستان بینم یا بقیه هم همین طور اند؟
    خواهش میکنم
    فعلا برای همه این امکان ، غیرفعال ... !

13. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •