1450 پایونیر رو تقریبا 1 سال پیش 150 تومن خریدم نسبت به قیمت خوش ساخت هست و من هیچ ایرادی تو عملکردش ندیدم.به نظرم تو هدیونیت های ارزون قیمت بهترین انتخابه.
1450 پایونیر رو تقریبا 1 سال پیش 150 تومن خریدم نسبت به قیمت خوش ساخت هست و من هیچ ایرادی تو عملکردش ندیدم.به نظرم تو هدیونیت های ارزون قیمت بهترین انتخابه.
جی وی سی 747 امپ دو کانال تورنادو .[/QUOTE]
آمپت که خوب نیست
ولی اون مشکل از 2 تا چیز میتونه باشه
یا بین قاب و اسپیکر شیئی چیزی افتاده
یا آسیب دیده
بازم برو چند جا نشون بده ببین چی میگن آخه 718 هم سگ جونه چیزیش نمیشه![]()
Last edited by Mohammadkiller; 31-03-2013 at 17:17.
ممنون از نظرتون آمپ 260 درومد ساب 180 درومد 9550 هم 610 6975 V2 هم درومد 390 تومان
[QUOTE=mohamad reza_2010;7558035]مبارک باشه آمپ و ساب خوبی خریداری کردید نسبت به قیمتشون.
9550 هم باید دید از صدا و محدوده اجرایی فرکانس هاش راضی میشوید یا خیر.
در کل خوب و ساده جمع آوری کردید.سعی کنید فیلتر های اعمالی بر روی 80 هراتز hpf و حالت فلت به موسیقی گوش کنید.
آمپیلی فایر شما هم برای این ساب واقعا ضعیف هست و در اصل دارید با این وات کم قلقلک میدهیدش.
آره كاملاً ساده ولي خوب جمع كردم قيمت هاشم كه تو پست قبلي گفتم . آره آمپ ضعيفه چون بودجم نمي رسيد واش بيشتر خرج كنم گذاشتم واسه بعد به نظرتون اگه بخوام يه آمپ ديگه بعداً ببندم چي ببندم ؟ چه مدلي از چه برندي ؟ پيشنهاد بدين
به به چه تاپیک خوبی! دوستان خواهشا ارزون ترین سیستم خوب رو بهم معرفی کنید ما هنوز کاست تو ماشینمون هست کپک زدیم!! ماشین هم 405 هست. حالا نمیدونم فقط پخش بگیرم یا اسپیکرها رو هم عوض کنم. صدای بلند هم نمی خوام فقط صداش با کیفیت و تمیز باشه، همه جور موسیقی هم گوش داده میشه از راک گرفته تا پاپ و ... .
ادیت: راستی حتما پخش راحت (فولدر رد کردن و ...) از روی usb رو هم داشته باشه.
دمتون گرم.
Last edited by iLive; 31-03-2013 at 20:47.
داداش اصلی ترین موضوع
یعنی سقف بودجه=؟
والا سقفش معلوم نیست، سقفش ارزون ترین چیز خوبه!!فکر کنم حدود 200؟ حالا اگر خیلی ضروری بود شاید بشه به بیشتر هم فکر کرد. کلا این حول و حوش؟ها.
![]()
کمه داداش خیلی کمه
صبر کن بودجه بالا بره به 600 700 حداقل برسه یه پخش ارزون یه باند و یه آمپ دوستان بعد بهت معرفی کنن
با 200 یا 300 فقط یه پخش میتونی بگیری که مطمعن باش بعد خریدش اونقدر راضی نمیشی از صدات با خرج این هزینه
یا یه کاری که میتونی اینه که فعلا یه پخش دست دوم پایونیر یا کنوود یا جی وی سی بگیری
تهش هرچی موند دوستان بهت یه باند معرفی کنن بعد هم دوباره بودجه رسیدی آمپو ترتیبشو بدی![]()
مرسی عزیز. اوه اوه 600 700؟ یادش بخیر قدیما با 100 تومن میشد یه پخش jvc گرفت.بدبختی باندهای 405 هم خوب نیست آدم فقط پخش بگیره باز داداشم 206 صندوق دار داشت صدای بانداش خوب بود. برم ببینم دسته دو چیزی میشه پیدا کرد یا نه. تو jvc و پایونییر هر مدلی که به تورم خورد خوبه؟ چون دنبال سیستم خیلی خفن نیستم.
سلام من یه پراید 111 دارم که از اول یه پخش jvc .g396 روش داشت با باندای فابریک .حالا به نظر شما من چه باندی براش بگیرم با حداکثر بودجه 200 تومن؟بهتر نیست برم سراغ دست دوم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)