تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 986 از 1126 اولاول ... 48688693697698298398498598698798898999099610361086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,851 به 9,860 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    آقا یکی بداد من برسه لطفا
    یک هارد ssd سیلیکون پاور 240 گیگ داشتم که حین کار برق رفت وقتی برق امد دیگه هاردم بالا نیامد بردم رو چند سیستم دیگه هم تست کردم اما تو بایوس هم دیتیکت نشد.
    بردم تهران شرکت ریکاوری اتوپیا پیش آقای اعلم ملکی ایشون بررسی کرد و گفت مشکل در کنترلر هاردته و برنامشو روسیه داره یا شرکت سازنده خود این پاور.
    میخوام بفرستمش کمپانی خودش که تو تایوانه.
    حالا اصلن نمیدونم چکار کنم .زبانمم خوب نیست که ارتباط بگیرم.
    یکی محض رضای خدا کمک کنه.چکار کنم ؟اطلاعات حیاتی داخلش دارم .بدبخت شدم پروژهای یک سال یک شرکتی توشه حالا از من میخوانش.
    بسیار به کمک دوستان نیاز دارم.
    اگر کسی با راهنماییاش کمکم کنه بعد از درست شدن هارد مژدگانی خوبی بهش میدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان سلام

من در ویندوز 8 هر وقت که هاردم رو safely remove می کنم با اینکه این کار انجام میشه اما هنوز به خاطر جریان داشتن برق توی هارد چراغش روشنه آیا مشکلی نداره که در این حالت هارد رو جدا کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام

من در ویندوز 8 هر وقت که هاردم رو safely remove می کنم با اینکه این کار انجام میشه اما هنوز به خاطر جریان داشتن برق توی هارد چراغش روشنه آیا مشکلی نداره که در این حالت هارد رو جدا کنم؟
    سلام .

مدل دقیق هارد دیسک تان چی هست ؟ اگر از مدلهای وسترن دیجیتال هست که باید با برنامه خودش Safely remove کنید . در غیر اینصورت طبق روش گفته شده در سایت زیر رجیستری ویندوز را اصلاح کنید تا پس از Eject کردن ، پورت USB سيستم Power Off و در نتیجه هارد دیسک خاموش شود (روش Global Setting را انجام بدهيد) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با سلام لطفا کمکم کنید به راهنمایتان سخت نیاز دارم. ویندوز سون نصب نموده ام و مرتبا این پیغام برایم ظاهر میشود:
    microsoft windows
    windows detected a hard disk problem
    back up your files immediately to prevent information loss' andthen contact the computer manu facturer yo determine if you need to repair or replace the disk
    --start the back up process
    -- ask me again later
    if the disk fails bafor the next warning . you could lose all of the program sand documents on the disk

با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا یکی بداد من برسه لطفا
    یک هارد ssd سیلیکون پاور 240 گیگ داشتم که حین کار برق رفت وقتی برق امد دیگه هاردم بالا نیامد بردم رو چند سیستم دیگه هم تست کردم اما تو بایوس هم دیتیکت نشد.
    بردم تهران شرکت ریکاوری اتوپیا پیش آقای اعلم ملکی ایشون بررسی کرد و گفت مشکل در کنترلر هاردته و برنامشو روسیه داره یا شرکت سازنده خود این پاور.
    میخوام بفرستمش کمپانی خودش که تو تایوانه.
    حالا اصلن نمیدونم چکار کنم .زبانمم خوب نیست که ارتباط بگیرم.
    یکی محض رضای خدا کمک کنه.چکار کنم ؟اطلاعات حیاتی داخلش دارم .بدبخت شدم پروژهای یک سال یک شرکتی توشه حالا از من میخوانش.
    بسیار به کمک دوستان نیاز دارم.
    اگر کسی با راهنماییاش کمکم کنه بعد از درست شدن هارد مژدگانی خوبی بهش میدم.
    از کانون بازیابی اطلاعات کمک بگیر

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    سیستم من دو هارد داره یکی مکستور 160 گیگ که ویندوز روش نصبه و یکی وسترن گرین 2 ترا که اطلاعات درش ذخیره میشه.
    در حال حذف یکسری فایل از Recycle bin بودم که متاسفانه برق قطع شد، وقتی دوباره سعی کردم دستگاه رو روشن کنم، تا مرحله لوگوی ویندوز میومد و بعد ریست میشد، با سیستم ریپیر و بقیه قابلیت ها هم تست کردم، متاسفانه نتونستم سیستم رو لود کنم، و بعد از چند بار آزمایش هارد مکستور سرعتش به شدت کم شد و حتی امکان نصب ویندوز مجدد هم نداشت.
    یک هارد دیگه رو آماده کردم به جای هارد ویندوز روش ویندوز سون نصب کردم. ضمنا هارد وسترن که اطلاعاتم داخلش هست هم به دستگاه متصل بود و در زمان نصب ویندوز روی هارد اصلی، درایوها رو به خوبی نشون می داد.
    بعد از نصب ویندوز جدید، خبری از هارد وسترن نیست و در بخش storage دیوایس منیجمنت هم فقط مشخصات هارد رو نشون میده و در کنارش علامت زردرنگ خطر قرار داره.
    در این شرایط من به دنبال بهترین راهی هستم که بتونم کلیه اطلاعات رو سالم برگردونم و به ریکاوری و ... متوصل نشم.
    آیا دوستان می تونن در این زمینه راهنمایی کنن ؟
    سپاسگزارم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    سیستم من دو هارد داره یکی مکستور 160 گیگ که ویندوز روش نصبه و یکی وسترن گرین 2 ترا که اطلاعات درش ذخیره میشه.
    در حال حذف یکسری فایل از Recycle bin بودم که متاسفانه برق قطع شد، وقتی دوباره سعی کردم دستگاه رو روشن کنم، تا مرحله لوگوی ویندوز میومد و بعد ریست میشد، با سیستم ریپیر و بقیه قابلیت ها هم تست کردم، متاسفانه نتونستم سیستم رو لود کنم، و بعد از چند بار آزمایش هارد مکستور سرعتش به شدت کم شد و حتی امکان نصب ویندوز مجدد هم نداشت.
    یک هارد دیگه رو آماده کردم به جای هارد ویندوز روش ویندوز سون نصب کردم. ضمنا هارد وسترن که اطلاعاتم داخلش هست هم به دستگاه متصل بود و در زمان نصب ویندوز روی هارد اصلی، درایوها رو به خوبی نشون می داد.
    بعد از نصب ویندوز جدید، خبری از هارد وسترن نیست و در بخش storage دیوایس منیجمنت هم فقط مشخصات هارد رو نشون میده و در کنارش علامت زردرنگ خطر قرار داره.
    در این شرایط من به دنبال بهترین راهی هستم که بتونم کلیه اطلاعات رو سالم برگردونم و به ریکاوری و ... متوصل نشم.
    آیا دوستان می تونن در این زمینه راهنمایی کنن ؟
    سپاسگزارم
    سلام یک عکس از disk managment سیستم بزارید

روی my computer راست کلیک کنید گزینه manage بعد disk managment

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یک عکس از disk managment سیستم بزارید

روی my computer راست کلیک کنید گزینه manage بعد disk managment

دوست عزیز خوشبختانه مشکل به سرعت حل شد. داستان این بود که در همون disk managment با راست کلیک بر روی هارد و انتخاب گزینه Import Foreign Disk هارد برای ویندوز جدید شناسایی شد. به هر حال از کمک شما سپاسگزارم.

ناظر انجمن دانلود و آپلود Unexampled Orion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Suomi

پيش فرض

سلام. دوستان من یک هارد اکسترنال Seagate Backup Plus مدل SRD0SP0 دارم (1 ترا)، تا 4 5 روز پیش مشکلی نداشت و به خوبی کار می کرد ولی امروز که خواستم متصلش کنم به سیستم تا حدود 20 25 ثانیه کلاً عکس العملی نشون نمیده و بعد از این مدت هم فقط چراغش چشمک هایی مداوم با فاصله زمانی نیم ثانیه می زنه و هیچ اتفاقی نمی افته. چند بار که متصل کردم صدای خاصی جز صدای فعالیت عادی هارد نمیومد ولی بعد یک بار که متصل کردم یک صدای beep مانندی هر 5 ثانیه تکرار می شد ولی مجدد اتفاقی نمی افتاد و همون چشمک زدن ها تکرار می شد.

از دوستان کسی اطلاعی داره دقیقاً چه اتفاقی برای این هارد افتاده؟ و آیا راه حلی برای مشکل به وجود اومده هست؟ چون اطلاعات داخلش اطلاعاتیه که کاملاً مرتبط با زمینه درسی بنده هست و به شدت بهشون نیاز دارم.

ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. دوستان من یک هارد اکسترنال Seagate Backup Plus مدل SRD0SP0 دارم (1 ترا)، تا 4 5 روز پیش مشکلی نداشت و به خوبی کار می کرد ولی امروز که خواستم متصلش کنم به سیستم تا حدود 20 25 ثانیه کلاً عکس العملی نشون نمیده و بعد از این مدت هم فقط چراغش چشمک هایی مداوم با فاصله زمانی نیم ثانیه می زنه و هیچ اتفاقی نمی افته. چند بار که متصل کردم صدای خاصی جز صدای فعالیت عادی هارد نمیومد ولی بعد یک بار که متصل کردم یک صدای beep مانندی هر 5 ثانیه تکرار می شد ولی مجدد اتفاقی نمی افتاد و همون چشمک زدن ها تکرار می شد.

از دوستان کسی اطلاعی داره دقیقاً چه اتفاقی برای این هارد افتاده؟ و آیا راه حلی برای مشکل به وجود اومده هست؟ چون اطلاعات داخلش اطلاعاتیه که کاملاً مرتبط با زمینه درسی بنده هست و به شدت بهشون نیاز دارم.

ممنون

سلام هارد متصل است از disk managment سیستم عکس بدید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •