تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 986 از 1174 اولاول ... 48688693697698298398498598698798898999099610361086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,851 به 9,860 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رئال مادرید و چلسی به دنبال اشلی یانگ

استون ویا ممکن است یکی دیگر از ستاره های خود را نیز از دست بدهد.

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
    باشگاه استون ویا اینبار دیگر سخت می تواند مهاجم خود، اشلی یانگ را در تیم نگه دارد. باشگاه های چلسی و رئال مادرید که همیشه از مشتریان سرسخت این بازیکن بودند باز هم در تابستان به سراغ وی خواهند آمد.

یکی از مسئولین خرید و فروش باشگاه چلسی که علاقه زیادی به این وینگر دارد، تصمیم دارد وی را با مبلغی نزدیک به 22 میلیون به چلسی بیاورد. این مهاجم جوان که چهار بازی ملی هم برای کشورش انگلیس انجام داده 23 میلیون یورو ارزش دارد و یکی از مزیتهایی که این بازیکن دارد این است که می تواند در هر دو سمت بازی کند.

رئال مادرید هم که در زمستان سخت به دنبال این بازیکن بود شاید دوباره با قیمتی حتی بیشتر از 23 میلیون یورو به سراغ وی بیاید و این مهاجم متسعد را به برنابئو بیاورد و باز هم در پروژه ای دیگر چلسی را ناکام بزارد.

اشلی یانگ در سال 2007 با 11 میلیون از واتفورد به ویا پارک ملحق شد و از آن روز بازیهای قابل قبولی را از خود به نمایش گزاشته است. وی در 100 بازی که در رقابتهای مختلف برای استون ویا انجام داده 10 گل به ثمر رسانده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

احمد اون خبرهایی که گذاشتی منبعش فارس هستا من یکم نگرانم !
    نه نگران نباش
    چون همچین خبرهای تو گل هم مشاهده شده دی
    =========================

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارش RmadridFC: پرس اکنو بعد از خرید کاکا ریبری را نیز می خواهد.این مدیر افسانه ای قبلا" هم اعلام کرده بود که رونالدو را هم می خواهد.

پرس از روزی که دوباره سکان هدایت کهکشانی هارا در دست گرفته اخبار روز دنیا را تعیین می کند و از هم اکنون یک هدف دیگر را برای خود مشخص کرد و آن هدف کسی نیست جز بازیکن فرانسوی بایدن مونیخ یعنی فرانک ریبری.

پرس در صحبتی که با L'Equipe انجام داد گفت:"با دوست هایم کارل هاینس و اولی هوینس صحبت خواهم کرد و نظر هایشان را در مورد این موضوع خواهم پرسید"

"تیمی که از بهترین بازیکان جهان تشکیل شده است"

پرس که از پیوستن کاکا به رئال مطمئن است در مورد بودجه ی امسال هم توضیحاتی داد که این بودجه به اندازه ی250 میلیون یورو است و اگر این مبلغ به خرید هایی که باشگاه انجام خواهد داد نرسد پرس قصد دارد با سرمایه گذاری در بانک ها کردی کارت دریافت کند که بعد از 3 سال باید شروع به پرداختن قسط آن بکنند و پرس در مورد این موضوع توضیح داد:"تیمی خواهم ساخت با بهترین بازیکنان حهان که بهترین تیم اسپانیا و جهان خواهد شد البته با استفاده از استعداد های جوان تیم کاستیا"
    شوی شوی حاجی (به ترکی یعنی یواش یواش ) دی
    کی گفته دیوانه شده ؟
    خیلی هم عاقله
    مگه ما غیر این میخواستیم
    وقتی پرز میخواد بهترین باشه کسی نمیتونه جلوش رو بگیره
    پرز عاشقتیم برو جلو عمو
    ----------
    به یه نکته توجه کردین؟
    از وقتی پرز اومده کلا فوتبال اسپانیا تکون خورده
    همه ستارها اسپانیا میگن همگی اسپانیا میگن
    دنیا شده اسپانیا
    زنده باد پرز

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اگر رئال مادرید از خریدن رونالدو سرباز زند، باید غرامت سنگینی را بپردازد.

درست است که کالدرون از ریاست باشگاه استفاء داده و رفته است ولی هنوز کارهای قبلیش گرینبانگیر رئال مادرید است. وی در آخرین روزهای ریاستش قراردادی با رونالدو عقد کرده بوده است که رئال مادرید درصورت پرداخت 85 میلیون به باشگاه منچستریونایتد می تواند این بازیکن را به خدمت بگیرد.

اما این جریان همینجا به اتمام نمی رسد چرا که در این قرارداد ذکر شده اگر رئال مادرید ار این قرارداد سرباز زند باید 30 میلیون یورو به شخص رونالدو غرامت پرداخت کند.

رییس جدید باشگاه، فلورنتینو پرز و مدیر اجرایی باشگاه، خورخه والدانو بارها اعلام کرده اند که از این قرارداد هیچ اطلاعی ندارند ولی قصد دارند که رونالدو را به خدمت بگیرند. رئال مادرید اگر تن به این قرارداد دهد باید پول زیادی را خرج کند چرا که 85 میلیون مبلغ قرارداد است، 8 میلیون به عنوان کمیسیون به وکیل رونالدو تعلق می گیرد و سالیانه 12 میلیون به خود رونالدو. با این حساب رئال مادرید در صورت خرید رونالدو باید مبلغی نزدیک به 120 میلیون بپردازد که می تواند مبلغ سنگینی برای باشگاه باشد.
    مگه میشه ؟
    کریس مال خودمونه
    غرامتی هم در کار نیستش
    پس اگه اینطوریه من با اجازتون کریس رو هم میریزم تو خزانه باشگاه دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

گالياني انتقال کاکا به رئال مادريد را تکذيب کرد

آدريانو گالياني نائب رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا خبر انتقال ريکاردو کاکا مهاجم برزيلي اين تيم را به رئال مادريد نادرست خواند.
    به گزارش پايگاه اينترنتي الکره گالياني گفت من در ايتاليا در ساحل دريا هستم و هرگز به اسپانيا نرفتم نمي دانم چگونه خبر توافق من با فلورانتينو پرز منشتر شده است ،گالياني وجود هر گونه مذاکره با باشگاه رئال مادريد را تکذيب کرد و گفت هيچ گونه مذاکره اي هم اکنون بين دو تيم در جريان نيست.
    شماري از رسانه ها اسپانيايي و ايتاليايي امروز از توافق دو باشگاه براي انتقال کاکا به رئال مادريد در قراردادي به ارزش شصت و پنج ميليون يورو خبر داده بودند.اين رسانه ها درامد ساليانه کاکا را در رئال مادريد نه ميليون يورو اعلام کرده بودند .

ئيس آث ميلان قطعي شدن انتقال كاكا به رئال مادريد را تكذيب كرد

سيلويو برلوسكوني مالك باشگاه آث ميلان مي‌گويد به رغم گزارشهاي رسيده از اسپانيا مبني بر قصد كاكا براي پيوستن به رئال مادريد در ازاي يك قرار داد ‪ ۶۵‬ميليون يورويي ، اين بازيساز برزيلي كماكان يك بازيكن ميلان است .

ايستگاه راديويي كادنا سر اسپانيا روز سه شنبه گزارش داده بود فلورنتينو پرز رئيس تازه منصوب شده رئال و آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان و همچنين بوسكو ليته پدر كاكا و نماينده‌اش ، بر سر قرارداد انتقال وي به توافق رسيده‌اند .

.ولي برلوسكوني تاكيد كرد كه هنوز هيچ تصميمي در مورد يك انتقال قطعي صورت نگرفته و وي روز دوشنبه با اين بازيكن پس از بازگشت وي از ديدار آخر هفته در مقابل اروگوئه در مقدماتي جام جهاني ملاقات خواهد كرد .

برلوسكوني گفت : من پس از ملاقات با كاكا در روز دوشنبه آنچه پيش مي‌آيد به اطلاع شما خواهم رساند .

وي با اشاره به اينكه همواره اين بازيكنان هستند كه بايد در مورد آينده و ادامه فعاليت خود تصميم بگيرند ياد آور شد كه به رغم رابطه نزديكي كه وي با سرگئي شوچنكو مهاجم اوكرايني ميلان داشت وي سرانجام در سال ‪ ۲۰۰۵‬اين باشگاه را ترك كرد و به چلسي رفت .

در همين حال خبرگزاري ايتاليايي آنسا از برلوسكوني نقل كرد : من نمي دانم كه ما مي‌توانيم كاكا را در ميلان نگهداريم يا نه چرا كه رئال مبلغ كلاني به وي پيشنهاد داده است .

در همين حال ، باشگاه چلسي كه به تازگي كارلو آنجلوتي سرمربي ميلان را به خدمت گرفته است خبر ارائه يك پيشنهاد ‪ ۸۵‬ميليون يورويي براي به خدمت گرفتن كاكا را به همراه يك حقوق سالانه ده ميليون يورويي تكذيب كرد
    مهران جان ناراحت نباش
    کاکا جای دوری نمیره من و تو که رفیقیم دی
    خوب تو هم بیا رئالی بشو عزیز بهتر نیست؟
    دیگه هیچ کسی نیست باور کنه کاکا رئالی نیستش
    یادته بهت گفتم کاری نکنید پرز بیاد و بگه کاکا بیا
    تقصیر خودتونه
    من همین هشدار رو به بارسلوناییها هم میدم
    اعصاب پرز رو خط خطی نکنید که یه دفعه بگه مسی چند اونوقت هیچ کسی جلودارش نیست.
    ---------------
    ولی جدا باید بگم که نشانه های زیادی مبنی بر انتقال کاکا به رئال مادرید هستش که نمیشه از آنها گذشت.
    حالا هی هر کی میخواد بگه نه و تکذیبیه بیاره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

استون ویا ممکن است یکی دیگر از ستاره های خود را نیز از دست بدهد.

باشگاه استون ویا اینبار دیگر سخت می تواند مهاجم خود، اشلی یانگ را در تیم نگه دارد. باشگاه های چلسی و رئال مادرید که همیشه از مشتریان سرسخت این بازیکن بودند باز هم در تابستان به سراغ وی خواهند آمد.

یکی از مسئولین خرید و فروش باشگاه چلسی که علاقه زیادی به این وینگر دارد، تصمیم دارد وی را با مبلغی نزدیک به 22 میلیون به چلسی بیاورد. این مهاجم جوان که چهار بازی ملی هم برای کشورش انگلیس انجام داده 23 میلیون یورو ارزش دارد و یکی از مزیتهایی که این بازیکن دارد این است که می تواند در هر دو سمت بازی کند.

رئال مادرید هم که در زمستان سخت به دنبال این بازیکن بود شاید دوباره با قیمتی حتی بیشتر از 23 میلیون یورو به سراغ وی بیاید و این مهاجم متسعد را به برنابئو بیاورد و باز هم در پروژه ای دیگر چلسی را ناکام بزارد.

اشلی یانگ در سال 2007 با 11 میلیون از واتفورد به ویا پارک ملحق شد و از آن روز بازیهای قابل قبولی را از خود به نمایش گزاشته است. وی در 100 بازی که در رقابتهای مختلف برای استون ویا انجام داده 10 گل به ثمر رسانده است.
    اشلی بازیکن خوبیه
    اما به نظر من تو تیم استون ویلا بهترین اگبون لاهوره
    یه بازیکن خیلی خوش تکنیک سرعتی و آینده دار
    مهاجم هم هستش و میتونه برا باشگاه مفید تر باشه
    با توجه به اینکه ما داشته باشیم کاکا و رونالدو و ریبری رو (شاید)
    در اینصورت ترافیک خط میانی زیاد میشه به نظر من که مهاجم بیشتر به دردمون میخوره

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

دوستان 2 خبر بالا ماله چند روز پيشه
    من نميفهمم ميلانيها چرا قبول نميكنن؟
    اینا همش سیاست هست کار تموم شده 100%. برلوسکونی واسه انتخابات داره سیاه بازی می کنه.
    میلان شدیدا به این پول نیاز داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اين اشلي يانگ رو براي چ ميخوان بخرن ؟ رئال از آستون ويلا بايد گابريل آگبنلاهور رو بخره . در حال حاظر سرعتي ترين بازيكن تو ليگ برتره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اين اشلي يانگ رو براي چ ميخوان بخرن ؟ رئال از آستون ويلا بايد گابريل آگبنلاهور رو بخره . در حال حاظر سرعتي ترين بازيكن تو ليگ برتره .
    آفرین بلاخره یکی حرف مارو تایید کرد
    دقیقا همینو من چند پست قبتر گفتم
    ایول داداش دمت گرم

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

ای ول عمو پرز البته من دوست داشتم بوسینوا با فابرگاسم بیاره

فکر کنید این دو تام بیان دیگه چه شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •