تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 985 از 1320 اولاول ... 48588593597598198298398498598698798898999510351085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,841 به 9,850 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با Hotspot wifi خیلی عادی رو گوشی فشار میاد و داغ نمیکنه باتری خراب نمیکنه, فکر کنم دوستان منظور شون usb tethering باشه که واقعا گوشی زیر فشار قرار می‌گیره, داغ میشه و باتری رو پیر می‌کنه

من چند ماه قبل از دیوار یه مودم جیبی 4G ارزون خریدم، دائم به PC وصله، داغ نمیشه و باطری سالم میمونه. تازه wifi برای گوشی و لپتاپ داره برا مسافرت و بیرون

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
    Last edited by dadash42; 04-01-2018 at 17:36.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان میشه بفرمایید تو بسته نامحدود 1 بامداد تا 11 صبح چقدر میشه دانلود کرد؟
    منظورم اینه محدود میکنن؟
    بسته یه ماهه از 1 تا 11 که 29 تومان هست محدودیت دانلود نداره
    مقدار دانلود هم به سرعت دانلود بستگی داره

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز دو نفریم اینجا تست کردیم ثانیه ای داشت کم می کرد از حجم من. من بسته 120 گیگی دارم معلوم نمی شه زیاد ولی دوستم که 1 گیگی داشت اون بسته 1 گیگش رو خورد و اخطار اتمام مجوز داد.
    حتما یه مشکلی دارین شماها وگرنه من و خیلی از دوستان دیگه که این مشکلو نداریم. همراه اول تازه توی سایتش اعلام کرده که طرح تمدید شد نمیشه که تا این حد تابلو و ضایع دروغ بگن
    به نظرم به 195 شکایت کنید

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هات اسپات کردن اینترنت گوشی روی کامیپوتر به صورت مدام و هر شبی باعث ضعیف شدن گوشی نمیشه؟ و باطریش خراب نمیشه؟
    اول بذارید گوشی کامل تا 100 درصد شارژ بشه این طوری باطری از مدار خارج میشه و گوشی مستقیما از برق استفاده می کنه بعد به عنوان هات اسپات ازش استفاده کنید

5. 4 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برادران طرح رایگان تمام شده دیگه نزنید که بدبخت می شید
    همراه اول چه بدبخته واقعا. هنوز 15 روز نشد که طرح رو جمع کرد. یکی نیست بگه بدبخت اسمش زمستانه بود تو 1 ماه هم دووم نیاوردی! واقعا متاسفم واسه یه همچین شرکتی توی این سطح که باید اینجوری پول جمع کنه!
    همراه اول عجب دزدیه بالاخره زهرش رو ریخت
    تو خبرها اومده بود که طرح تمدید شد و در زمستان هم ادامه داره تا یک مدت هم از سه تا نه تو زمستون ادامه داشت ولی چند روزه به سه تا هفت تبدیل شده
    خلاصه اونایی که مثل من سیم دائمی داشتند دو ساعت اضافه دانلود کردند کلی پول باید بدن
    اگر کسی حوصله شکایت داشته باشه فکر میکنم براحتی بتونه خسارت بگیره
    یه چند تا سند میخواد تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هیچ عنوان برای تایید ادامه طرح به ساعت سه تا هفت اشاره نکرده بود
    اگر بتونیم از ارشیوها استفاده کنیم و این لینک رو در تاریخ گذشته پیدا کنیم ضمیمه شکایت کنیم فکر کنم بتونیم حقمون رو بگیریم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دقیقا پدر گوشی درمیاد (خودم تجربه داشم) چون خیلی داغ میشه باتریش که قطعا نابود میشه به بقیه جاهاشم فشار میاد سعی کن مداوم اینکارو نکنی یا اینکه یه مودم usb بخر خودتو راخت کن
    درسته هات اسپات گوشی برای استفاده دایم نیست هم باتری ممکنه صدمه ببینه از اون بدتر حتی خود گوشی خصوصا تو گرما و اگه با گوشی همزمان کار هم بشه چون دمای گوشی رو بالا می‌بره. من همین تابستون گوشی HTC 10 نو برای خواهرم خریدم مثلا اینترت خونه رو جمع کرده بود تا بچه درس بخونه اونهم نامردی نکرده بود اومده بود یواشکی هات اسپات کرده بود یه ده روزی یکسره اینهم زیاد وارد نیست متوجه نمیشده هات اسپات روشنه خودش هم که دایم با گوشی کار میکرده شده بود بخاری هیچی دیگه گوشی نو نابود شد رفت.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

8. 4 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درسته هات اسپات گوشی برای استفاده دایم نیست هم باتری ممکنه صدمه ببینه از اون بدتر حتی خود گوشی خصوصا تو گرما و اگه با گوشی همزمان کار هم بشه چون دمای گوشی رو بالا می‌بره. من همین تابستون گوشی HTC 10 نو برای خواهرم خریدم مثلا اینترت خونه رو جمع کرده بود تا بچه درس بخونه اونهم نامردی نکرده بود اومده بود یواشکی هات اسپات کرده بود یه ده روزی یکسره اینهم زیاد وارد نیست متوجه نمیشده هات اسپات روشنه خودش هم که دایم با گوشی کار میکرده شده بود بخاری هیچی دیگه گوشی نو نابود شد رفت.

اره کلا موبایل چه در حالت هات اسپات باشه یا با کابل به کامپیوتر وصل باشه فقط واسه وب گردی یا دانلود با حجم خیلی پایین خوبه اونم واسه مدت زمان کم و اصلا مناسب دانلود در حجم بالا با حداکثر سرعت در طولانی مدت نیست .... شما با مودم usb هم دانلود کنی خیلی داغ میکنه ولی مشکلی واسش پیش نمیاد چون واسه همین کار ساخته شده گوشی واسه اینکارا نیس واقعا

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. 3 کاربر از khold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

از دست این بچه ها ،[emoji3]

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

12. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

فقط روتر همین و بس

من الان روتر CAT4 دارم و سرعت تک کانکشن خارجی تا 5 مگا بایت میرسه نمیدونم اگر CAT 6 بخرم بیشتر میشه یا همینه؟ ربط داره به نظرتون؟

14. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بالا میره اما هزینشو در نظر بگیر!
    مگه چقدر دانلود داری ؟ که ۵ کم باشه!

16. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •