تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 985 از 1746 اولاول ... 485885935975981982983984985986987988989995103510851485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,841 به 9,850 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ---------------------------------------------------------------------
    اقا اینجا باید اینطوری صحبت کرد و نظر داد الان من یه دونه اموزشی میرم یاد بگیرین :
    دیروز یه بازی کردم با zed که نگووو یه راهی پیدا کردم که میشه به جای 3 تا 4 تا سایه درست کنی همینطوری.(تازه ایینه هم بیاری میشه 8 تا)
    اول یازی 4تا afk داشتیم خودم تک هر سه تا lane رو فریز کردم دیگه ببین چقدر فارم کردم دقیقه ی 10 300 تا رو رد کردم تازه چیزی نمونده بود که یه تاور هم بزنم که یهووووو چشمت روز بد نبینه یکی از یارا ریکانکت کردفید داد بعد dc شد. منم که دیدم دیگه راهی نمونده و دارم میبازم دقیقه ی 20 رفتم baron رو زدم بعد تکی یه لین رو که هی تورت داخل base اش مونده بود زدم تا دشمن برگشت به base من دوتا تورت نزدیک nexus هم زدم با چند بار جا خالی دادن از اسکیل شات ها (البته بعضی از ابیلیتی ها که اسکیل شات نبود رو که باید میخوردم) کردن استفاده از w و کلی عرق ریختن بازی رو بردم تیم مقابل هم kassa داشت هم teemo که هر 20 ثانیه 5 تا قارچ میگذاشت ببین چه میدان مینی بوده تازه 4 تا afk و یه دونه feeder و troller و ***ی afk با این حال بردم. خلاصه zed چمپ خیلی خوب و حرفه ایی که پیشنهاد میکنم تا لول 40 نشدین نگیرینش چون خیلی حرفه ایی.
    "این نمونه ای از صحبت کردن درباره ی یه چمپ بود."
    حالا نظر دادن در مورد یه چمپ :
    دیروز (این نکته رو داشته باشین دیروز خیلی مهمه حالا جلسات بعد دلیلشو میگم)با annie رفتم ساپورت دقیقه ی 14 51 تا فارم کردم( با رلیک شیلد) و چهار تا پنتا باهش گرفتم تو این موقع وکل بازی رو کری کردم به نظرم باید وقتی اولتش رو میزنی از cd اش نره چون سریع دوباره ابیلیتی ات اماده میشه همینطوری یه triple گرفتم اون دوتای دیگه هم چون ابیلیتی 1 اش وقتی یکی میمیره cd نداره دوبار استفاده کردم بعد از اولت که جان همه رو کم کرده بود دیگه penta رو گرفتم به نظرم چمپ نوبا نه ولی خیلی ساده ایی و باید نرف شه واقعاچون نه اینکه یکی مون afk شد tibbers رو فرستادم top دیگه بازی رو به این صورت کری کردم وتموم به نظرم باید نرف شه و همین الان من میرم riot و با morello صحبت میکنم در این رابطه . و چند کیلو rp بگیرم بیارم.
    این اسکین هایی هم که گذاشتن حالا من گرفتمش ولی قیمتش خیلی بالاس و کسی نمیخره باید در این رابطه هم برم یه صحبتی بکنم من."این من اخر خیلی مهمه"
    آقا چه جوری باید لول 40 شد؟؟؟ من لول 30 شدم و این چیزه که پر میشه لول میده گیر کرده و 31 نمیشم به رایوت هم چند بار ایمیل دادم ولی کسی جوابما نداده
    اون انگلیسی هاییم که نوشتی من نمیدونم چیه لطفا یه جوری توضیح بده کا ما هم بفهمیم چی میگی دوست عزیز
    راستی من برای rp به رایوت زیاد ایمیل دادم ولی نمیدونم چرا اصلا جواب منا نمیدند مثلا یکی از ایمیلام متنش این بود:
    با عرض سالام و خسته نباشید به شرکت محترم رایوت
    بنده یکی از بازی کن های بازی هستم که اخیرا شما اون را ساخته اید من میخواستم اگه میشه به من rp دهید تا بتوانم rp داشته باشم
    با تشکر
    بازی کن
    خلاصه روزی 100 تا از این ایمیلا میدم و هیچ کس جوابما نیمده اگه شما آشنایی چیزی دارید سفارش ما را هم بکنید بهم rp بدند
    دمت گرم

2. 6 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: ! 
    League of Legends کجایی که یادت بخیر

4. 3 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

6

آقا چه جوری باید لول 40 شد؟؟؟ من لول 30 شدم و این چیزه که پر میشه لول میده گیر کرده و 31 نمیشم به رایوت هم چند بار ایمیل دادم ولی کسی جوابما نداده
    اون انگلیسی هاییم که نوشتی من نمیدونم چیه لطفا یه جوری توضیح بده کا ما هم بفهمیم چی میگی دوست عزیز
    راستی من برای rp به رایوت زیاد ایمیل دادم ولی نمیدونم چرا اصلا جواب منا نمیدند مثلا یکی از ایمیلام متنش این بود:

خلاصه روزی 100 تا از این ایمیلا میدم و هیچ کس جوابما نیمده اگه شما آشنایی چیزی دارید سفارش ما را هم بکنید بهم rp بدند
    دمت گرم
    دوستان تازه وارد الان من یه اموزشی دیگه میرم یاد بگیرین .طریقه ی جواب دادن یه پست ترول که از روی یه پست ترول دیگه داده شده :
    اهاااااا اون دیگه فن داره که مال خیلی حرفه ایی هاست هر وقت شما از لول 30 بشی 31 اون موقع شما به لول 40 هم میرسی (البته بعید نمیدونم اگه یکم تلاش کنین این لول هم شما رد کنین به لول های بالا تر برسین) اخه نه اینکه خیلی حرفه ای هستش باید بشینی روش فکر کنی
    و صبور باشی.
    عزیز من ریوت اگه به هرکی که ایمیل براش میزد rp میداد الان دیگه .... (خواستم یه چیزی بگم)باید شخصا مراجعه کنی بری با اقای ryan scott یه چایی بخوری یه گپی هم بزنی بعد به عنوان سوقات بهت rp میده.من دیروز اونجا بودم.همین الان رسیدم

"خیلی خوب پس از اینکه جواب دادین دیگه نباید ادامه بدین شما چون فروم به گند بیشتری کشیده میشه برای خوشگذرونی این جور پست ها بد نیست به ادم روحیه میده"
    Last edited by daniel'; 03-12-2013 at 08:40.

6. 4 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

دوستان نگران نباشید یه تیم مذاکره کنند داره با p30+1 مذاکره میکنه تا تحریما را از روی ایشون برداره

دوستان تازه وارد الان من یه اموزشی دیگه میرم یاد بگیرین .طریقه ی جواب دادن یه پست ترول که از روی یه پست ترول دیگه داده شده :
    اهاااااا اون دیگه فن داره که مال خیلی حرفه ایی هاست هر وقت شما از لول 30 بشی 31 اون موقع شما به لول 40 هم میرسی (البته بعید نمیدونم اگه یکم تلاش کنین این لول هم شما رد کنین به لول های بالا تر برسین) اخه نه اینکه خیلی حرفه ای هستش باید بشینی روش فکر کنی
    و صبور باشی.
    عزیز من ریوت اگه به هرکی که ایمیل براش میزد rp میداد الان دیگه .... (خواستم یه چیزی بگم)باید شخصا مراجعه کنی بری با اقای ryan scott یه چایی بخوری یه گپی هم بزنی بعد به عنوان سوقات بهت rp میده.من دیروز اونجا بودم.همین الان رسیدم

"خیلی خوب پس از اینکه جواب دادین دیگه نباید ادامه بدین شما چون فروم به گند بیشتری کشیده میشه برای خوشگذرونی این جور پست ها بد نیست به ادم روحیه میده"
    ما که نفهمیدیم با کی هستی داش
    ولی بابت اون آموزش لول 40 شدن ممنون از همین امشب میشنم روش فکر میکنم

برو بچ که وست هستند هنوز برای ثبت نام توی مسابقات وقت دارند داا این فرستا را از دست ندید تا تیم 4 رم را rp میدهند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: ! 
    خخخخخخخخخخخخخخخخ
    نمیدونم چرا! ولی برای بار هزارم امضاتو تا تهش رفتم شاید همش به این امید که یه چی دیگه به جای متن آخر نوشته باشی

10. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کمک دوستان
    الان 3 بازیه که تو رنک نمیتونم برم
    موقع لود ارور فایروال میده
    تو بقیه مد ها مشکلی ندارم فقط تو رنک ....
    الان اگه نره تو گیم بن میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

کمک دوستان
    الان 3 بازیه که تو رنک نمیتونم برم
    موقع لود ارور فایروال میده
    تو بقیه مد ها مشکلی ندارم فقط تو رنک ....
    الان اگه نره تو گیم بن میشم
    برو به فایروال بگو AloneSoN سلام رسوند گفت لول بی خطره بزار ما بازی کنیم

13. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برو به فایروال بگو AloneSoN سلام رسوند گفت لول بی خطره بزار ما بازی کنیم
    هیچ ابزاری هم استفاده نمی کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تو 4 بازی آخر رنک 3 بار لیو خوردم به خاطر همین مشکل

16. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خخخخخخخخخخخخخخخخ
    نمیدونم چرا! ولی برای بار هزارم امضاتو تا تهش رفتم شاید همش به این امید که یه چی دیگه به جای متن آخر نوشته باشی
    شما یه بار دیگه با چیز شکن امتحان کن مطمئن باش آخرش اون چیزی که قلبا دوست داریو میبینی

18. 2 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •