[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------------------------------------------
اقا اینجا باید اینطوری صحبت کرد و نظر داد الان من یه دونه اموزشی میرم یاد بگیرین :
دیروز یه بازی کردم با zed که نگووو یه راهی پیدا کردم که میشه به جای 3 تا 4 تا سایه درست کنی همینطوری.(تازه ایینه هم بیاری میشه 8 تا)
اول یازی 4تا afk داشتیم خودم تک هر سه تا lane رو فریز کردم دیگه ببین چقدر فارم کردم دقیقه ی 10 300 تا رو رد کردم تازه چیزی نمونده بود که یه تاور هم بزنم که یهووووو چشمت روز بد نبینه یکی از یارا ریکانکت کردفید داد بعد dc شد. منم که دیدم دیگه راهی نمونده و دارم میبازم دقیقه ی 20 رفتم baron رو زدم بعد تکی یه لین رو که هی تورت داخل base اش مونده بود زدم تا دشمن برگشت به base من دوتا تورت نزدیک nexus هم زدم با چند بار جا خالی دادن از اسکیل شات ها (البته بعضی از ابیلیتی ها که اسکیل شات نبود رو که باید میخوردم) کردن استفاده از w و کلی عرق ریختن بازی رو بردم تیم مقابل هم kassa داشت هم teemo که هر 20 ثانیه 5 تا قارچ میگذاشت ببین چه میدان مینی بوده تازه 4 تا afk و یه دونه feeder و troller و ***ی afk با این حال بردم. خلاصه zed چمپ خیلی خوب و حرفه ایی که پیشنهاد میکنم تا لول 40 نشدین نگیرینش چون خیلی حرفه ایی.
"این نمونه ای از صحبت کردن درباره ی یه چمپ بود."
حالا نظر دادن در مورد یه چمپ :
دیروز (این نکته رو داشته باشین دیروز خیلی مهمه حالا جلسات بعد دلیلشو میگم)با annie رفتم ساپورت دقیقه ی 14 51 تا فارم کردم( با رلیک شیلد) و چهار تا پنتا باهش گرفتم تو این موقع وکل بازی رو کری کردم به نظرم باید وقتی اولتش رو میزنی از cd اش نره چون سریع دوباره ابیلیتی ات اماده میشه همینطوری یه triple گرفتم اون دوتای دیگه هم چون ابیلیتی 1 اش وقتی یکی میمیره cd نداره دوبار استفاده کردم بعد از اولت که جان همه رو کم کرده بود دیگه penta رو گرفتم به نظرم چمپ نوبا نه ولی خیلی ساده ایی و باید نرف شه واقعاچون نه اینکه یکی مون afk شد tibbers رو فرستادم top دیگه بازی رو به این صورت کری کردم وتموم به نظرم باید نرف شه و همین الان من میرم riot و با morello صحبت میکنم در این رابطه . و چند کیلو rp بگیرم بیارم.
این اسکین هایی هم که گذاشتن حالا من گرفتمش ولی قیمتش خیلی بالاس و کسی نمیخره باید در این رابطه هم برم یه صحبتی بکنم من."این من اخر خیلی مهمه

"