تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 985 از 1783 اولاول ... 485885935975981982983984985986987988989995103510851485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,841 به 9,850 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مگه اکانتت چی بوده که شبی ۵ گیگ میگرفتی؟؟؟ همه میدونن بقیه سرویسا (محدود) شبا سرعتو واقعی میکنن خود من ۵ سال ۵۱۲ شاتل داشتم دقیقا ۶۴ کیلوبایت شبی ۱.۱ گیگ وقتی کسی که ۵۱۲ داره ۳.۳ میگیره شبا تازه شک داره نکنه خیلی قانع است و سرش کلاه رفته قضیش مثل اون تهرانیه است که میره دکتر میگه اقای دکتر من صبح که از خواب پا میشم زنمو... بعد میرم کارخونه اول منشیمو.... بعد تا شب ۲۰ تا از کارگرای زن کارخونمو... بعد میرم خونه اون یکی زنم اونو...... بعد میرم خونه خودم بعد از شام ۲ دفعه دیگه زنمو... دکتر دادش در میاد میگه مرتیکه تو امدی اینجا دکتر یا امدی ........... منو بسوزونی؟؟ هر بار هم که زنگ میزنیم میگه چون شبا همه دانلود میکنن ۱۰۰ مگ هم گیرت بیاد شانس اوردی میگم ولی اکانت من ۲ مگ است!!! با صدای بلند بهم خندید گفت چرا پول اضافه دادی دفعه بعد موقع تمدید ۱۲۸ بگیر دلت نسوزه!!!!

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

صبر کن سرعتت مثل من بشه و حتی نتونی 1 گیگ هم دانلود کنی

اونموقع گوسفند نذر میکنی که سرعتت همون شبی 1.5 گیگ بشه ....
    برام مهم نیست چون من 2 تا خط دارم (یکی هم مخابرات) و شبا با اون یکی دانلود می کنم. ولی در کل خیلی ستمه که شبی از 5 گیگ بیایی 1.5 !

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مخابرات شبانش چطوره سرعت چقدره؟

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مگه اکانتت چی بوده که شبی ۵ گیگ میگرفتی؟؟؟ همه میدونن بقیه سرویسا (محدود) شبا سرعتو واقعی میکنن خود من ۵ سال ۵۱۲ شاتل داشتم دقیقا ۶۴ کیلوبایت شبی ۱.۱ گیگ وقتی کسی که ۵۱۲ داره ۳.۳ میگیره شبا تازه شک داره نکنه خیلی قانع است و سرش کلاه رفته قضیش مثل اون تهرانیه است که میره دکتر میگه اقای دکتر من صبح که از خواب پا میشم زنمو... بعد میرم کارخونه اول منشیمو.... بعد تا شب ۲۰ تا از کارگرای زن کارخونمو... بعد میرم خونه اون یکی زنم اونو...... بعد میرم خونه خودم بعد از شام ۲ دفعه دیگه زنمو... دکتر دادش در میاد میگه مرتیکه تو امدی اینجا دکتر یا امدی ........... منو بسوزونی؟؟ هر بار هم که زنگ میزنیم میگه چون شبا همه دانلود میکنن ۱۰۰ مگ هم گیرت بیاد شانس اوردی میگم ولی اکانت من ۲ مگ است!!! با صدای بلند بهم خندید گفت چرا پول اضافه دادی دفعه بعد موقع تمدید ۱۲۸ بگیر دلت نسوزه!!!!
    برادر ، من از 27 آذر 512 گرفتم . تا دو هفته شبی 7 گیگ دانلود داشتم . قبل اونم سه سال 128 داشتم . ولی سرعت نوسان داشت . یه ماه 60 بود ، یه ماه 100 ، یه ماه 300 و همینجور ادامه داشت . برا اینکه بهت ثابت بشه تو بهترین شرایط با سرویس 128 تست گرفتم که تو امضام ـه . بعد ، از آذر که 512 تمدید کردم و دو هفته اول شبی 7 گیگ دانلود داشتم . برا اینکه فک نکنی دروغ میگم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بازم برا اینکه فک نکنی دارم دروغ میگم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بعد من که دیدم اینجوری ـه و 2 ترا هاردم پر شد ، به خاطر همین رفتم یه هارد 2 ترا مای بوک گرفتم . مدلشم گفتم که نگی قپی اومد . بعد دو هفته ، درست بعد از برگزاری نمایشگاه تا دو هفته روی 30 فیکس بود . بعدش یکی دو هفته هم دور و بر 100 می چرخید . ولی الآن حدود دو هفتست که شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود دارم . و برا منی که اون اول شبی 7 گیگ میگرفتم اصلن راضی کننده نیست و قطعا بعد از اتمام حجمم بعد از 4 سال پورتو تخلیه میکنم و میکَنم میرم پارس . در ضمن تست از سرعت این روزام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + دانلود شبانم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ما اهل قپی نیستیم .

5. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چیزی که از بحث دوستان می شه فهمید اینه که صبانت در مقابل همه یکسان عمل نکرده و بعضی ها خیلی محدود شده سرعتاشون بعضی ها به نسبت کمتر

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان سرعت تک لینک صبا نت چطوره؟
    وضعیت با فیلـتر شکنها به چه شکلیه؟
    سرعت خیلی پایین میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت خیلی پایین میاد؟
    با چیز هیچ مشکلی نداره -و سرعتت فقط بستگی به سرور چیز شکنت داره!اگر ..ریو بگیری سرعتت با سرعت دانلود معمولیت یکیه !شبانه 100 روزانه واسه من 250 !

9. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دیشبم 3 گیگ....
    آقا مثل اینکه اشتباه شده...
    من که نگفتم ناراضیم.... می خواستم ببینم باید راضی باشم یا ناراضی!
    گفتم سرعت شبانه باید چقدر باشه که جوابمو فهمیدم...
    طبق گفته دوستان الان من وضعیت متوسط دارم، چون نه دانلودم به 5 گیگ و 7 گیگ می رسه و نه دانلودم در حد 1 گیگه...
    ولی خداییش چه حالی می ده اگه یه روز بلند شم ببینم 7 گیگ دانلود کرده، من که امید دارم... اون اولا که سرویسو تازه تمدید کرده بودم، شبی 1 گیگ هم دانلود نمی کرد، بعد رسید به 3گیگ...
    Last edited by رضا جنگنده; 11-02-2014 at 13:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بخاطر حجم 20گیگ 2 مگ میگیرم وگرنه 256 یا 1 میگرفتمبه زودی شاید انتقال بدم ولی کجا ...!پارس شاتل؟

کسی نامحدود داره؟

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

سرعت خیلی پایین میاد؟
    تک لینک که عالیه. مخصوصا برای ستریم و سکایپ و اینا دیگه اصل مشکل نداره.

با شیلترفکن هم هیچ مشکلی نداره.

تنها ایراد صبانت یکیش قیمت بالاشه یکیش داغون بودن وضعیت دانلود شبانه.

من بخاطر حجم 20گیگ 2 مگ میگیرم وگرنه 256 یا 1 میگرفتمبه زودی شاید انتقال بدم ولی کجا ...!پارس شاتل؟

کسی نامحدود داره؟
    من نامحدود دارم
    Last edited by x8800; 11-02-2014 at 13:43.

13. 2 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •