مگه اکانتت چی بوده که شبی ۵ گیگ میگرفتی؟؟؟ همه میدونن بقیه سرویسا (محدود) شبا سرعتو واقعی میکنن خود من ۵ سال ۵۱۲ شاتل داشتم دقیقا ۶۴ کیلوبایت شبی ۱.۱ گیگ وقتی کسی که ۵۱۲ داره ۳.۳ میگیره شبا تازه شک داره نکنه خیلی قانع است و سرش کلاه رفته قضیش مثل اون تهرانیه است که میره دکتر میگه اقای دکتر من صبح که از خواب پا میشم زنمو... بعد میرم کارخونه اول منشیمو.... بعد تا شب ۲۰ تا از کارگرای زن کارخونمو... بعد میرم خونه اون یکی زنم اونو...... بعد میرم خونه خودم بعد از شام ۲ دفعه دیگه زنمو... دکتر دادش در میاد میگه مرتیکه تو امدی اینجا دکتر یا امدی ........... منو بسوزونی؟؟ هر بار هم که زنگ میزنیم میگه چون شبا همه دانلود میکنن ۱۰۰ مگ هم گیرت بیاد شانس اوردی میگم ولی اکانت من ۲ مگ است!!! با صدای بلند بهم خندید گفت چرا پول اضافه دادی دفعه بعد موقع تمدید ۱۲۸ بگیر دلت نسوزه!!!!

جواب بصورت نقل قول

قبل اونم سه سال 128 داشتم . ولی سرعت نوسان داشت . یه ماه 60 بود ، یه ماه 100 ، یه ماه 300 و همینجور ادامه داشت . برا اینکه بهت ثابت بشه تو بهترین شرایط با سرویس 128 تست گرفتم که تو امضام ـه .
بعد ، از آذر که 512 تمدید کردم و دو هفته اول شبی 7 گیگ دانلود داشتم . برا اینکه فک نکنی دروغ میگم :
بعد من که دیدم اینجوری ـه و 2 ترا هاردم پر شد ، به خاطر همین رفتم یه هارد 2 ترا مای بوک گرفتم . مدلشم گفتم که نگی قپی اومد . بعد دو هفته ، درست بعد از برگزاری نمایشگاه تا دو هفته روی 30 فیکس بود .
بعدش یکی دو هفته هم دور و بر 100 می چرخید . ولی الآن حدود دو هفتست که شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود دارم . و برا منی که اون اول شبی 7 گیگ میگرفتم اصلن راضی کننده نیست
و قطعا بعد از اتمام حجمم بعد از 4 سال پورتو تخلیه میکنم و میکَنم میرم پارس .
در ضمن تست از سرعت این روزام :

به زودی شاید انتقال بدم ولی کجا ...!پارس شاتل؟