تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 985 از 4428 اولاول ... 4858859359759819829839849859869879889899951035108514851985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,841 به 9,850 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفتم فسخ کنم
    گفتن مشکل پهنای باند مرکزتون تا یکی دو هفته دیگه حل میشه
    این مدتی هم ک مشکل داشتی جبران میشه!!!!!!!!که البته محاله
    منم فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه
    معذرت میخوام که اینو میگم....
    ما ههمون اون چیزی رو میشنویم که دوست داریم!
    الان کل کشور مشکل داره! شما فکر میکنی تا 2 هفته دیگهع مشکل شما حل میشه؟
    چه دزدهایی هستن این ها... صرفا برای یکم پول بیشتر چه دروغ هایی نمیگن! تف بر دزد .
    من 20 روز دیگه سروریسم تمومه جمع میکنم میرم جای دیگه...

2. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

چه دزدهایی هستن این ها... صرفا برای یکم پول بیشتر چه دروغ هایی نمیگن! تف بر دزد .
    آقا اگه راه فرار داری به ما هم بگو؟
    من الان 5 ماه هستش که میخوام برم برگه قرارداد رو بکوبم تو صورتشون... با تف...
    نمیخوای تابلو بشه پخ بده...

4. 3 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

منم میدونم حل نمیشه ولی اینجا شرکت دیگه ای نیست ک بهتر باشه
    بعد از یه مدت بدون نت موندن ک بهتره

6. این کاربر از Mr Unknown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

رفتم فسخ کنم
    گفتن مشکل پهنای باند مرکزتون تا یکی دو هفته دیگه حل میشه
    این مدتی هم ک مشکل داشتی جبران میشه!!!!!!!!که البته محاله
    منم فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه
    سرت کلاه گذاشتن ! من دیروز زنگ زدم بهشون اولی گفت شما مگه 256 نگرفتی ؟ پس برای 256 سرعت 25 تا 30 نرماله مرکز مخابراتیتون هم مشکل پهنای باند نداره و رو خطتون هم نویز نیست فقط چون پهنای باند شر هست بعضی وقتها سرعت میاد پایین! دفعه دوم زنگ زدم گفتم قردادم رو میخوام فسخ کنم ، شروع کرد همین مزخرفات رو تحویلم داد که دو سه هفته صبر کنید درست میشه ! خلاصه من امروز داتک رو وصل کردم و راضی راضی هستم چون اقلا رو حرفشون هستن و از اول تا آخر دوره بدون هیچ مشکلی 2 برابر سرعت خریداری شده بهم پهنای باند میده ! در ضمن اینم بگم جالبه : امروز رفتم مخابرات باهنر که قبض بگیرم گفتن بیا از خود مخابرات adsl بگیر گفتم چجوری ؟ گفت 128 نامحدود ماهی 10000 تومان ! گفتم ایول خب یه 512 بده گفت بالای 128 رو باید بری مخابرات مرکز تاییدیه بگیری که اونم نمیدن ! حالا جای مهمش اینجاس : گفت ما به تمام ISP ها که پهنای باند میدیم با شرط فروش نامحدود هست و اونها وقتی برای یوزر حجم تعیین میکنن خلاف قانون هست ، گفتم پس چرا شکایت نمیشه ؟ گفت ای بابا ، به ما که مربوط نیست اونا چجوری میفروشن شما باید شکایت کنید ، آخرش هم بجایی نمیرسید !

8. 7 کاربر از rezamotabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

سرت کلاه گذاشتن ! من دیروز زنگ زدم بهشون اولی گفت شما مگه 256 نگرفتی ؟ پس برای 256 سرعت 25 تا 30 نرماله مرکز مخابراتیتون هم مشکل پهنای باند نداره و رو خطتون هم نویز نیست فقط چون پهنای باند شر هست بعضی وقتها سرعت میاد پایین! دفعه دوم زنگ زدم گفتم قردادم رو میخوام فسخ کنم ، شروع کرد همین مزخرفات رو تحویلم داد که دو سه هفته صبر کنید درست میشه ! خلاصه من امروز داتک رو وصل کردم و راضی راضی هستم چون اقلا رو حرفشون هستن و از اول تا آخر دوره بدون هیچ مشکلی 2 برابر سرعت خریداری شده بهم پهنای باند میده ! در ضمن اینم بگم جالبه : امروز رفتم مخابرات باهنر که قبض بگیرم گفتن بیا از خود مخابرات adsl بگیر گفتم چجوری ؟ گفت 128 نامحدود ماهی 10000 تومان ! گفتم ایول خب یه 512 بده گفت بالای 128 رو باید بری مخابرات مرکز تاییدیه بگیری که اونم نمیدن ! حالا جای مهمش اینجاس : گفت ما به تمام ISP ها که پهنای باند میدیم با شرط فروش نامحدود هست و اونها وقتی برای یوزر حجم تعیین میکنن خلاف قانون هست ، گفتم پس چرا شکایت نمیشه ؟ گفت ای بابا ، به ما که مربوط نیست اونا چجوری میفروشن شما باید شکایت کنید ، آخرش هم بجایی نمیرسید !
    آره عزیز منم این قضیه که مخابرات بدون محدودیت به شرکتها نت میده رو از چند نفر دیگه هم شنیده بودم ولی کیه که بتونه حقشو بگیره؟ وقتی یکی میاد میگه عالیه و یکی دیگه میاد میگه من هر شب دارم 4 گیگ فایل میگرم, خوب معلومه که من نوعی که در طول شبانه روز اگه بزارم واسه دانلود نمیتونم بیشتر از 900-800 مگ دانلود داشته باشم نمیتونم به تنهایی برم یقه اینا رو بگیرم...
    رااستی من یه سوال داشتم برو بچ اینو شنیدن که دارن 15 تومن میزارن رو قبض تلیف واسه کسانی که adsl استفاده میکنن؟ میگن این آبونمانی که مخابرات گذاشته!!!

10. 2 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تف به ذاتشون یک راه رو هم باز نذاشتن!
    ببین کی گفتم . هممون اول و اخر از اینجا میریم! حالا هی استخاره کنید...

12. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درست هست خوب اگر قرار بود سرعت هارو بالا نبرن دیگه دلیل برای موندن کاربر تو شرکت نبود و میرفت از مخابرات میگرفت نا محدود ! امید به روزی که حد اقل این مخدودیت دسترسی کاربر خانگی و معمولی به اینترنت از بین بره ! اونجوری باز 1 مگ مخابرات 40 تومن نا مخدود میارزه ! اگر چه که بازم نسبت به جهان گرونه ولی واسه منو شمایی که الان اینجوری واسه اینترنت پول خرج میکنیم به صرفه هست !

14. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsab222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سرعت من که توی مفتح هستم از افتضاح اون ور تر شده الان معلوم نیست سرعت چنده یک ثانیه اول میره روی 190 بعد همین جوری کم میشه تا میرسه به 40 یا حتی 30 در گاهی اوقات هم روی همون 195 میمونه!! البته فقط گاهی اوقات!!
    بچه های دیگه شهید مفتح سرعتشون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته همین سرعتمم شانسی بدست اوردم مودمم چراغ اینترنتش خراب شد زنگ زدم بهشون هم گفت خطت اشکال داره و هم گفت مودمت تنظیماتش بهم ریخته خط رو که خودش درست کرد ولی مودم رو بردم شرکت تا برام درست کنن اونجا هم تنظیمات رو از اول درست کرد اینجوری تازه سرعتم از 8 اومد روی 30 تا 40 و گاهی اوقات روی 195!!!!

16. 2 کاربر از ehsab222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    یک سوال
    2 گیگ از ترافیکم مونده که 1 گیگش مال خود سرویسه و 1 گیگ دیگه رو پارس انلاین هدیه داده.
    می خواستم بدونم که اگه اشتراک رو تمدید کنم این ترافیک باقی مونده می پره یا اینکه به ترافیک سرویسم اضافه می شه؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت من که توی مفتح هستم از افتضاح اون ور تر شده الان معلوم نیست سرعت چنده یک ثانیه اول میره روی 190 بعد همین جوری کم میشه تا میرسه به 40 یا حتی 30 در گاهی اوقات هم روی همون 195 میمونه!! البته فقط گاهی اوقات!!
    بچه های دیگه شهید مفتح سرعتشون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته همین سرعتمم شانسی بدست اوردم مودمم چراغ اینترنتش خراب شد زنگ زدم بهشون هم گفت خطت اشکال داره و هم گفت مودمت تنظیماتش بهم ریخته خط رو که خودش درست کرد ولی مودم رو بردم شرکت تا برام درست کنن اونجا هم تنظیمات رو از اول درست کرد اینجوری تازه سرعتم از 8 اومد روی 30 تا 40 و گاهی اوقات روی 195!!!!
    سرعت روزانه من بهتر شده رسیده به 60 ولی شبانه داغونه.
    دانلود شبانه رو کلا بیخیال شدم.
    دیگه به این وضعیت عادت کردم فقط خدا کنه بدتر نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •