تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 985 از 1024 اولاول ... 485885935975981982983984985986987988989995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,841 به 9,850 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    باید زیر 200 بیاری 100 درصد
    زير 200؟؟؟؟؟؟
    عمرا. زير 200 ميانگين درصدش بالاي 75 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

زير 200؟؟؟؟؟؟
    عمرا. زير 200 ميانگين درصدش بالاي 75 هست.
    هر چند من خودم زیاد به این امیدوار نیستم ولی شاید امسال یه کم فرق کنه وضعیت اون پستی رو که نوشته بودن بچه های تاپ بهترین مدارس تهران اکثرا 50-60 زدن ریاضی فیزیک رو دیدی؟؟؟ البته خب با توجه به این که جدیدا بچه های شاخ بیشتر از شهرستانا هستن کمتر می شه با فقط نتایج بچه های یه سری از مدارس تهران قضاوت کرد ولی به هر حال خبر امیدوار کننده ای بود که نشون می داد واقعا یه طوریش بوده کنکور امسال

3. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال بپرسم؟
    مینگین وزنی برای رشته ریاضی چجوریه؟
    نخندیدا!
    ضرايب يعني؟؟ ري:12 - فيز:9 - شيم:6 - اد:4 - عر:2- دين:3 - زب:2
    براي رتبه هم فك كنم ميانگين حدود 80 زير 100 ميشه. اما اگه درسي كه سخته و همه پايين ميزنن رو كسي بالا يزنه ترازش يهو مياد بالا ميتونه با يكي دو درصد ميانگين پايينتر رتبش بهتر بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی من تو این دو روز یهو یه سوال مثلا شیمی یاد میاد بعد به خودم میگم نکنه اینو برعکس زدی! یا نکنه اشتباه وارد کردی و اینجوری افکار خیلی اذیت میکنه البلته من همون 10 ثانیه اول از ذهنم پرتش میکنم بیرون ولی چون زیاد میاد داره آزارم میده ، میخواستم ببینم شما هم اینجوری میشید؟
    آیا این احساس الکیه یا نه؟
    منم وقتی می خواستم درصدامو دقیقا حساب کنم همش این طوری می شدم ولی دست آخر اومدم بدترین حالت هایی رو که یادم مونده در نظر گرفتم و درصدامو با اونا حساب کردم این طوری به احتمال زیاد درصدایی که مرداد قراره بیاد بزرگتر مساوی درصدایی می شن که من حساب کردم خب اون وقت من خیلی خوشحال می شم اون موقع

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

ضرايب يعني؟؟ ري:12 - فيز:9 - شيم:6 - اد:4 - عر:2- دين:3 - زب:2
    براي رتبه هم فك كنم ميانگين حدود 80 زير 100 ميشه. اما اگه درسي كه سخته و همه پايين ميزنن رو كسي بالا يزنه ترازش يهو مياد بالا ميتونه با يكي دو درصد ميانگين پايينتر رتبش بهتر بشه.

احتمالا اگرم درسی رو همه خوب بزنن یکی بد بزنه میانگین حدود 100 زیر 80 می شه (مث شیمی من)

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر چند من خودم زیاد به این امیدوار نیستم ولی شاید امسال یه کم فرق کنه وضعیت اون پستی رو که نوشته بودن بچه های تاپ بهترین مدارس تهران اکثرا 50-60 زدن ریاضی فیزیک رو دیدی؟؟؟ البته خب با توجه به این که جدیدا بچه های شاخ بیشتر از شهرستانا هستن کمتر می شه با فقط نتایج بچه های یه سری از مدارس تهران قضاوت کرد ولی به هر حال خبر امیدوار کننده ای بود که نشون می داد واقعا یه طوریش بوده کنکور امسال
    به نظر من بازم رتبه خوبا هموني كه بودن موندن. بايد ببينيم رتبه هاي برتر قلمچي چيكار كردن. هر سال همينجوريه يه درس يهو سخت ميشه. به نظرم فرق چنداني با قبل نكرده.

7. 2 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

انگاری سوالم رو بد پرسیدم و مبهم بوده! یه بار دیگه میگم!!!
    بعثت برای هر درس شیش هفتا دبیر داره. میخوام بدونم کدوما بهترن؟ البته فقط دبیرای دروس اختصاصی ریاضی رو میخوام. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. راستی ببخشید که همش میپرم وسط بحثتون!

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

انگاری سوالم رو بد پرسیدم و مبهم بوده! یه بار دیگه میگم!!!
    بعثت برای هر درس شیش هفتا دبیر داره. میخوام بدونم کدوما بهترن؟ البته فقط دبیرای دروس اختصاصی ریاضی رو میخوام. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. راستی ببخشید که همش میپرم وسط بحثتون!
    استاد من بیات بود و گفت امسال فقط بعثت درس میده به نظر من بیات عالی هست(من قلم چی بودم)
    بیات دیفرانسیل هست اقتصادی دبیر هندسه و کسسته هست اگه اونجا تدریس میکنه حتما برو سر کلاسش اونم عالی هست

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

چطوری کارت آزادم رو رفع نقص کنم تو تهران ؟
    هیچ آدرسی تو سایت نداره
    Last edited by HEGOR; 04-07-2010 at 21:39.

10. این کاربر از HEGOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

استاد من بیات بود و گفت امسال فقط بعثت درس میده به نظر من بیات عالی هست(من قلم چی بودم)
    بیات دیفرانسیل هست اقتصادی دبیر هندسه و کسسته هست اگه اونجا تدریس میکنه حتما برو سر کلاسش اونم عالی هست

ممنون . دبیر هندسه تحلیلی خوب میشناسی؟ راستی راست میگن هندسه تحلیلی خیلی سخته؟ یه سوال دیگه! با توجه به این که تو کنکور فقط چهار تا تست از گسسته میاد، بهتر نیست کلا نخونم؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی من تو این دو روز یهو یه سوال مثلا شیمی یاد میاد بعد به خودم میگم نکنه اینو برعکس زدی! یا نکنه اشتباه وارد کردی و اینجوری افکار خیلی اذیت میکنه البلته من همون 10 ثانیه اول از ذهنم پرتش میکنم بیرون ولی چون زیاد میاد داره آزارم میده ، میخواستم ببینم شما هم اینجوری میشید؟
    آیا این احساس الکیه یا نه؟
    آخ آخ گفتی. منم دقیقا توی شیمی از جمعه تا الان هی اینطوری میشم . مدام با خودم میگم نکنه حواست نبوده یه گزینه رو غلط خوندی یا غلط وارد کردی یا مثلا توی ادبیات میگم مطمئنی 25 تا تست زدی؟نکنه یه صفحه رو جا انداختی؟آخه من ترتیب رو رعایت نکردم و نزدیک بود یه صفحه از درس عربی رو جا بندازم که خدارو شکر دیدمش. یا مثلا یهو با خودم میگم نکنه زیست اونقدر سخت بوده که حس کردی ساده است ولی منفی زدی. جرات حساب کردن درصدام رو هم ندارم
    Last edited by shabeashegha; 04-07-2010 at 21:57.

13. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مگه سالای قبل چندتا بود؟؟؟
    تا پارسال هر درس عمومی 25تا تست داشت و جمعا 100 تا تست عمومی بود امسال هر درس شده 20 تست و جمعا 80 تست عمومی یعنی 20 تا کم شده زمانشم البته یه رب کم شده
    با چه رتبه ای میشه مدیریت دانشگاه تهران قبول شد؟
    چه مدیریتی؟ من مدیریت خدمات درمانی دانشگاه تهران رو الان چک کردم اینا رتبه تقریبیشه: منطقه یک: 2833
    منطقه دو: 3912 منطقه سه: 1628

15. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •