میشه بهش بگید؟
میشه بهش بگید؟
چرا تو قسمت افسانه شدن بعد از اینکه یکی از توانایی هات مثلا سرعت به 85 رسید از این به بعد دیگه امتیاز رشد بازی نمیگیره؟با تشکر
یکی از آخرین پچهایی که اومده اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست به من کمک کنه؟
چطوری آنلاین بازی کنم؟
پچ رو هم نصب کردم.وقتی میخاد به سرور وصل شه میگه the version of your pro evolution soccer is incompatible
هر چی میگردم کرکشو نمیتونم پیدا کنم .کمممممممک!!!!
سلام
راستی وحید جان در مورد اون سوالات اون روز اصلا وقت نداشتم و همینجوری اومدم صفحه رو ذخیره کردمو یه وسال دیگه پرسیدم رفتم .
خیلی عالی میشه اگه اموزشو بزاری در ضمن با Point به راحتی میشه . شما اول بگو از چه ویندوزی استفاده میکنی تا کامل بگم چجوری .
با عکس توضیح بدی که عالیه فقط توی برنامه ای مثل Word تایپ کن و بعد با فرمت HTML ذخیره کن و ZIP کن و یه جایی مثل ImageHost.ORG اپلود کن .
سوال دیگه هم بود در خدمتم وحید خان
ارادتمندیم
سلام. من ویندوزم xp هستش.بیشتر توضیح بده که چه جوری آموزش رو بذارم .بعد بگو کی می خوای.هر وقت بخوای می تونم آمادش کنم
مقدار رشد در مد بال،بستگی به خصوصیتی بنام growth type داره که وقتی شما بازیکن رو میسازید اون رو انتخاب میکنید.و 5-6 حالت کلی داره.اما در کل اگه درست بگم حدود 256 حالت مختلف رشد برای بازیکنان هست که حسین در همین انجمن گذاشته بود.کلمه growth رو سرچ کنی احتمالا پیدا میکنی که عکسی از هر 256 نوع رشد بود و میتونی با برنامه ای مثل pro-evo بازیکنی که در بسوی افسانه شدن(بال)داری روی یکی از اینها بذاری.
سلام دوستان
من قبلا همه ي اضافات رو تو كيت سرور ميريختم و اجرا ميشد
اما الان وقتي يه patch حدودا 240 mb رو ريختم موقع اجرا يه اروري ميده و اصلا تغييري تو بازي ايجاد نميشه
حتي رنگ لباس و اسم تيم ها و ...
اينم ارور:
d3dx9_37.ll was not found
کسی نظری نداره!!؟!
سیوهای بازی رو من تو یک پست خصوصی براتون میفرستم و شما هم بعدا به من تو پست خصوصی نمودار رشد رو بدید.من باید ببینم این رشدم چی میشه تا بدونم ادامه دادنش ارزش داره یا نه.با تشکر
Last edited by footballist; 07-02-2010 at 18:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)