سلام داداش
خوب برای وایرلست سکریتی بذار یا حالت اتصالت بذار روی birdage یا برو مستاجر بنداز بیرونالبته راه آخر را پیشنهاد نمی کنم
![]()
سلام داداش
خوب برای وایرلست سکریتی بذار یا حالت اتصالت بذار روی birdage یا برو مستاجر بنداز بیرونالبته راه آخر را پیشنهاد نمی کنم
![]()
آقا دمتون گرم این کارا را کرده بودم ولی مرسی
کشف کردم مشکل از مک آدرسمن اول با مودم وصل شدم بودم مک مودم تو سیسیتم صبا ثبت شده.حالا راهی هست مک مودم تو سیسستم وارد کنم.البته می دونم می تونم زنگ بزنم پشتیبانی بگم ریست کنند
![]()
با تشکر
دوستان لطفا سریع.............ضروریه
![]()
توی کانکشن هاتون ببینید چند تا کارت شبکه دارید و همزمان فعاله
من 2 تا دارم همچین مشکلی دارم ولی نیازی به کانفیگ نیست
مودم رو یکی دو بار خاموش روشن کنم حل میشه
سلام به همه ی اساتید گل
خواستم بپرسم این مودم های که مخابرات میده چه جوری هست !!!
مودم های خوبی هستند یا بهتره از بیرون تهیه کنم،اصلا از چه برندی هست ؟؟؟
الان میدن 25 تومن/
من اگه برم از بیرون تهیه کنم اونوقت روی سرعت تاثیری نداره ؟؟
من یه چیز عمری میخوام منظورم این هست که چون 128 نامحدود هست میخوام همش در حال دانلود باشه.
الان مدل های مدنظرم D-Link 2520u و ASUS 604 به نظرتون اینا چه جورین ؟؟
اگه دوستان لطف کند و یه قیمت از این دوتا به من بدن ممنون میشم. (( قیمت دقیق تهران ))
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممممننننوووون
چطوری این کارو بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام داداش
خوب برای وایرلست سکریتی بذار![]()
سلام دوستان من یه تاپیک باز کردم و درباره راه اندازی مودم سوال کردم که انتقالش دادن به اینجا(شرکت شاتل پشت تلفن بهم گفت باید خودم راه اندازی کنم)
خواهشا اگه براتون مقدور هست جواب بدید. شرکت ADSL به من این چیزا رو داده و من نمی دونم کجا باید وارد کنم اصلا
1- USER
2-PASSWORD
3-VPI
4-VCI
5-IP
6-SU
7-COAT
8- دو عدد DNS
شماره هایه 6 و 7 رو اصلا نمی دونم چی هست![]()
سلام
دوست عزیز شما توی internet explorer یا fire fox بزن 192.168.1.1 و بعد از وارد شدن به این صفحه ازتون user و pass
میخواد که جفتش رو بده Admin.
حالا از منویی که باز میشه در قسمت بالا interface setup رو بزن و بعد زیر اون گزینه ی wireless .حالا توی منوی باز
شده در زیر تو قسمت ssid گزینه ی authentication type رو بذار روی wpa2-psk و بعدش در زیر همون گزینه ، گزینه ی
encryption رو بذار روی tkip و بعد در قسمت pre shared key یه کد 8 رقمی رو بذارو Save کن.
حالا دیگه کسی نمیتونه به مودمت دسترسی داشته باشه.
غير از يه كانكشن ديال اپ كانكشن ديگه اي ندارم در ضمن با پورت يو اس بي مودمم وصله!
تو ویندوز 7 اگه کانکشن شبکه رو ریست کنین درست میشه یعنی روی اون علامت خطر زرد رنگ کلیک کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)