hp pavilion dv6-1225 black
1690
بود منظورم شاید مدل رو اشتباه گفتم
محشره نه:
![]()
hp pavilion dv6-1225 black
1690
بود منظورم شاید مدل رو اشتباه گفتم
محشره نه:
![]()
Last edited by ma@@#; 03-09-2009 at 20:39.
سلام ميخواستم نظر دوستان رو راجب يه لب تاب كاركد بدونم
msi vr440 سه ماه كار كرده يك ماه نيم فكر كنم گارانتيش مانده نظر دوستان چقدر بگيرم خوبه اصلان ارزش گرفتن داره تميز بود
ايا سي پي يوش رو ميشه ارتقا داد
VR440 Model
سلرون ميشه فكر كنم ؟ 2.0-1MB-FSB800 CPU
2GB RAM
320 HDD
DVD RW Drive
14.1 WXGA LCD
4500 Intel VGA
VISTA-H OS
2.4 Weight
CHINA Made in
BT\WebCam
کاستومایز که میشه کرد! اما نمیشه خریدچون تو ایران زندگی میکنی جیگر
اما اگه قرار به کاستومایزه سونی و دل مدل های بهتر و به صرفه تری دارن سری HDX با این کارت کرافیک دیگه قدیمی شده و نمی ارزه.
برخی شرکت ها هستن که مدل دلخواهتونا از خارج از کشور وارد میکنن اما بدون گارانتی و حدود 5% از قیمت نوت بوکا به عنوان سود میگیرن تازه پول گمرک هم با شماست. پولا پیش ازت میگیرن!به ریسکش نمی ارزه.
خلاصه بگم که اگه بشه هم نمی ارزه و بیخیال شو از خود بازار ایران و با گارانتی بخر! حالا یه 400 تومان ناقابل تو ایران بیشتر پول بده![]()
نوت بوک کارکرده هرگز نخر! اگه از همین مدل خوشت اومده نو و آکبندشا بخر
نوت بوک کارکرده خریدن دور ریختن پوله.
از ما گفتن بود
رم و هارد دیسک دستگاه قابلیت ارتقا دارن اما سی پی یو و کارت گرافیک (به جز چند مدل از دل که 8400gs به 8600gt ارتقا پیدا میکنه) قابلیت ارتقا ندارن
Last edited by biostar; 03-09-2009 at 23:29.
میشه بفرمایید چرا dell vostro 1520 نسبت به امکاناتی که داره اینقد ارزونه
اگه منظورت مشکل حرارتیه، نه مشکلی نداره.
اين سري و مدل سري رقابتي دل هست ، ميشه مثلا شما بگيد چرا سري Dell Precision اينقدر گرونه ؟؟
هر سري و مدلي رو براي كاري ساختند هرچند Precision فوق العاده قدرتمند هست و تقريبا تو ايران رقيب چنداني ندارد ولي خب قيمت بسيار بالايي دارد
سري Vostro و مخصوصا 1520 رقيب اصلي لپ تاپ هايي نظير Lenovo n500 و Acer 5738 و Sony NW و HP DV6 ( رده هاي پايين ) هست و به خاطر حفظ بازار قيمتش پايين نگه داشته شده
سلام خدمت دوستان و اساتید
تو رنج قیمت 1.5 تا 1.7 پیشنهادتون چیه؟
برای استفاده نرم افزار های طراحی و نقشه کشی مثل کتیا ، سالیدورک یا اتوکد همچنین نرم افزار های کنترل پروژه
دارای کارت گرافیک مناسب برای کارهای گرافیکی و گهگاهی بازی!
ترجیحا از برندهای وایو ، دل یا اچ پی
پیشاپیش متشکرم
1 مقداری هم شیپ میخوره بهش ( مالیات و اینا و فکر میکنم حدود 8 تا 10 درصد قیمت)
اگر آشنا دارید که براتون بیاره خوبه وگرنه شرکتی ها فکر نمیکنم بصرفه باشه![]()
سلام به همگی
من یه لپ تاپ می خوام که به درد یه دانشجوی رشته IT بخوره و واسه کار با نرم افزارهای طراحی سیستم و طراحی وب سایت مناسب باشه ودر ضمن به درد فیلم دیدن هم بخوره.
امکانات جانبیش هم خوب باشه
قیمتش هم تا 1.5 باشه
لطفا راهنمایی کنین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)