750 میلیون؟!
دمش گرم.عجب چیزیه.والا سرور که خیلی داره.وقتی وصل میشی number سرور رو میده.ولی بالاخره یکی از اشکالاتشه.کاشکه برای نوت بوک هم نسخه ای داشت!
مثلا نورتون داره.![]()
750 میلیون؟!
دمش گرم.عجب چیزیه.والا سرور که خیلی داره.وقتی وصل میشی number سرور رو میده.ولی بالاخره یکی از اشکالاتشه.کاشکه برای نوت بوک هم نسخه ای داشت!
مثلا نورتون داره.![]()
ببخشید چجوری باید نسخه 2012 را فعال کرد؟
از اونجایی که بیشتر کسانی که از این آنتی ویروس قدرتمند استفده می کنن ولی روش فعال سازی و تنظیمات اونو یاد ندارن و هر روز در تایپیک کرک و سریال کسپرسکای درخواست میدن که چطوری این آنتی ویروس رو فعال کنن صلاح دیدم که این تایپیک رو ایجاد کنم.
دو روش فعال سازی فعلی استفاده از نسخه ی تریال و استفاده از کی در فیلم های زیر آموزش داده شده به طور ساده
آموزش استفاده استفاده از تریال ریست به دلیل غیر فعال شدن این برنامه فعلا قرارا داده نمیشه تا یه تریال ریست جدید برای این ورژن ساخته بشه.
همچنین در روز های آینده آموزش تنظیم کسپرسکای برای انجام خودکار وظایف عدم نمایش هیچ پیامی بر روی صفحه نمایش قرار داده میشه.
امیدوارم استفاده لازم رو ببرین.
موفق و پیروز باشید
آموزش فعال سازی نسخه ی تریال آنتی ویروس کسپرسکای ورژن 2012
حجم فایل:1800 کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش فعال سازی آنتی ویروس کسپرسکای به وسیله کی(کلید فعال سازی)
حجم فایل: 1593 کیلوبایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه...هر کلیدی یه اسمی داره...مثلا نوشته kis.2012.10.8
KIS برای نسخه Internet Security
KAV برای نسخه Anti Virus
دقت کنید کی ورژن درست رو وارد کرده باشید و ... .
تاریخ چی؟ یعنی تازیخ ویندوز رو عوض کنید؟!!
مثال زدما!!!
می خوام ببینم با توجه به این تاریحا باید کدومو باید وارد کنم؟
همین امروز این تایپیکو درست کردم
آموزش تصویری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من این Kaspersky Internet Security رو گرفتم.آیا این فقط باعث حفاظت از سیستم در مقابل ویروسها و حملات اینترنتی میشه و نمیتونه ویروسهای سیستم رو شناسایی و نابود کنه؟آیا لازمه آنتی ویروسشم نصب کنم.
اینترنت سکیوریتی خودش آنتی ویروس کاسپراسکای رو هم داره و نباید انتی ویروس خودش یا دیگه ای رو در کنارش نصب کرد.
Last edited by omid-p30; 02-08-2011 at 10:47.
دقیق نمیدونم.این تاریخ احتمالا معنی اعتبار تا اون تاریخ هست! البته فکر کنم.
در کل اول کاسپر رو آپدیت کنید بعد هر KEY کهه خواستید وارد کنید.احتمال داره به بلک لیست رفته باشه که دیگه کار نمیکنه و باید یک KEY دیگه وارد کنید.![]()
دوستان سلام فایلهایی که در قسمت low,high restricted قرار میگیرن کسپر چه برخوردی با اونها داره مثلا فایلی که در low قرار داره میتونه به اینترنت دسترسی داشته باشه یا کسپر بهمون گزارش میده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.
آقا امروز کسپر من پیام داد your license is blocked و دیگه پروتکت نمیکنه.
حالا چیکار کنم؟
برای جلوگیری از این مشکل چکاری باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)