تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 985 از 1126 اولاول ... 48588593597598198298398498598698798898999510351085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,841 به 9,850 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    قبلا امدم تو همین تاپیک نرم افزار های خیلی خوبی بهم معرفی کردند که همیشه از کنارشون رد میشدم مخضوضا تشکر از اقای extreme برای راهنمایهای که کردن حالا می خواهم به من یک نرم افزار خیلی خوب برای ریکاوری اطلاعاتم معرفی کنید اطلاعات را حذف کرده ام یک پوشه به اشتباه پاک کردم به طور کامل حالا نمیدونم از چه نرم افزاری استفاده کنم ممنونم راهنمایی کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    قبلا امدم تو همین تاپیک نرم افزار های خیلی خوبی بهم معرفی کردند که همیشه از کنارشون رد میشدم مخضوضا تشکر از اقای extreme برای راهنمایهای که کردن حالا می خواهم به من یک نرم افزار خیلی خوب برای ریکاوری اطلاعاتم معرفی کنید اطلاعات را حذف کرده ام یک پوشه به اشتباه پاک کردم به طور کامل حالا نمیدونم از چه نرم افزاری استفاده کنم ممنونم راهنمایی کنید
    سلام نرم افزار file restore plus رو تست کنید تو این زمینه خوبه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با عرض سلام .من بعد از استفاده از برنامه smart defrag که تمام درایورها را دیفرگ کرد منجمله درایو E رو و از انجاکه درایو e را مدتی بود از اخرین دیفرگ xp استفاده نکرده بودم سریع انجام شد و من بعد از چند روز برا برداشتن back up فایلی به ان (درایوE)مراجعه کردم قابل دسترس نبود و پیغام ایا می خواهید فرمت کنید رو می داد .با برنامه stellar phonix windows recovery اطلاعات قابل دسترسی و باز یافت بود ولی مشلکش اینهکه اجازه نمی دهد روی اون هارد یا فلش کپی کنم!مشکل از کجاست برنامه ای است این مشکل من رو بر طرف کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با عرض سلام .من بعد از استفاده از برنامه smart defrag که تمام درایورها را دیفرگ کرد منجمله درایو E رو و از انجاکه درایو e را مدتی بود از اخرین دیفرگ xp استفاده نکرده بودم سریع انجام شد و من بعد از چند روز برا برداشتن back up فایلی به ان (درایوE)مراجعه کردم قابل دسترس نبود و پیغام ایا می خواهید فرمت کنید رو می داد .با برنامه stellar phonix windows recovery اطلاعات قابل دسترسی و باز یافت بود ولی مشلکش اینهکه اجازه نمی دهد روی اون هارد یا فلش کپی کنم!مشکل از کجاست برنامه ای است این مشکل من رو بر طرف کنه؟
    الان شما پارتیشن e تون به مشکل خورده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام

من یه هارد Adata Nobility NH03 USB 3.0 External Hard Drive - 2TB خریدم (تقریبا 5 روزه)

والا اولش که چون ADATA گفتم مارک مورد تاییدی و فلان

موقع ریختن و خوندم هم هیچ مشکلی نداشت
    از لحاظ فیزیک هم بسیاز زیبا و پر امکانات تره ( مانند تصویه هوا)

ولی الان متوجه شدم که یه مشکلی داره

اونم اینه که تو فایل های تصویری ( مانند فرمت های mkv , mp4 , avi و ... ) مشکل داره و فایل ها رو خراب نشون میده
    داخل ویدیو ، تصویر پارازیتی و شظرنجی میشه ...

اولش زدم به پی سی اینطور شده بود
    بعد برداشتم بردم زدم به لپتاب ، اونجا درست و صحیح فایل ها بدون هیچ مشکلی باز میشدن
    بعد زدم به رســـــیور اونجا هم بدون مشکل بالا اومد

بعد دوباره آوردم زدم به پی سی دیدم درسته و صحیحی بالا اومد ( مثل لپتاپ ) تقریبا 2 3 بار تست کردم هیچ مشکلی نداشت

الان پی سی رو رستارت کردم دوباره زدم همون مشکل اوی رو داشت :|
    هر چی دوباره تست میکنم باز همون مشکل رو داره

در واقع الان تو لبتاپ و ----- ( بعد چند بار تست کردن) درست و سالم بالا میاد و فایل هیا همشون سالمند
    ولی تو پی سی این مشکل هست هنوز

اولش فک کردم مشکل از پی سی بعد رفتم دیجی کالا ( از اونجا خریدم) ، دیدم 2 ، 3 نفر مشکل من رو دارن

من واسه آرشیو فیلم و سریال هام این هارد رو خریدم ولی با این وضع همشون رو از دست میدم

شما (EXTREME) ، واقعا تو این چیزا واردی

خواستم ببینم اگر مشکل از پی سی منه برم که هیچ
    ولی مشکل از هارد ـه ، من 2 روز وقت واسه برگردوندنش دارم

راستش اطلاعات داخلش تقریبا 1/5 تراه جا واسه کپی کردن اونا ندارم وگرنه تا حالا برگردونده بودمش

در ضمن اینم بگم ، تو اون حالت که فایب ها خرابن وقتی فایل رو پی سی کپی میکنم هم خراب نشون میده ویدیو
    در واقع مشکل از خوندن اطلاعات هارد نیست :/

منتظر جوابتونم
    Last edited by Parsa_Dante; 05-02-2015 at 18:02.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به نظرم اگر با هارد وسترن دیجیتال یا سونی عوض کنی بهتره اونا امتحانشونو پس دادن
    Last edited by farshad0123; 05-02-2015 at 18:12.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

شاید برنامه مورد نظر بدرستی رجیستر نشده و هنوز در حالت Trial (تست آزمایشی) هست که نمیتوانید اطلاعات بازیابی شده را در جای دیگری ذخیره کنید . اگر اینطور هست حتماً آنرا کرک و یا با سریالهای معتبر رجیستر کنید .

میتونید از برنامه های دیگری مثل EaseUS Data Recovery Wizard Professional هم استفاده کنید (پس از کرک یا رجیستر شدن) .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بله پارتیشن E با اینکه اطلاعات (فایلها ) هستند و با برنامه ریکاوری قابل دسترس است ولی وقتی پارتیشن E رو انتخاب می کنم پیغام میدهد "می خواهید فرمت کنید".

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

الان شما پارتیشن e تون به مشکل خورده؟
    له پارتیشن E با اینکه اطلاعات (فایلها ) هستند و با برنامه ریکاوری قابل دسترس است ولی وقتی پارتیشن E رو انتخاب می کنم پیغام میدهد "می خواهید فرمت کنید".

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله پارتیشن E با اینکه اطلاعات (فایلها ) هستند و با برنامه ریکاوری قابل دسترس است ولی وقتی پارتیشن E رو انتخاب می کنم پیغام میدهد "می خواهید فرمت کنید".
    یک عکس از disk managment بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •