طريقه نصب مودم سلام دوستان من مي خوام براي يكي از دوستان مودم asl رو وصل كنم اما دقيق نمي دونم كه بايد چي كار كنم
نمي خوام ديگه هزينه اي بابت نصبش بده ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
طريقه نصب مودم سلام دوستان من مي خوام براي يكي از دوستان مودم asl رو وصل كنم اما دقيق نمي دونم كه بايد چي كار كنم
نمي خوام ديگه هزينه اي بابت نصبش بده ممنون
مودمت چیه؟؟
اینجا
ولی میخوای سریع جواب بگیری وحید جون و بروبچ همینجا جواب میدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوباره تابستون شد و اندیشه شروع کرد به بازی در آوردن !
پینگ رفته بالا دوباره یا تایم اوت زیاد !
خط4
دوستان امروز فهمیدم بغیر از مشکل pcm که خیلیا نمیتونن بخاطرش adsl بگیرن یه مشکل دیگه هم وجود داره به نام فیبر نوری
مثلا فیبر نوری با تکنولوژی بهتر و کیفیت و سرعت بهتر باید قاعدتا بهتر باشه ولی به علت عدم خرید تجهیزات adsl روی فیبر نوری عملا کسانی که خطشون فیبر هست نمیتونن اینترنت پرسرعت! استفاده کنن
نمونه خط 426
سلام بچه ها شارژ adsl من( اندیش ) تموم شده 1 روز هم به پایان محلتش بقی مونده قبلا که شارژ تموم میشد میشد وارد CRM شد و تمدید آنلاین کرد ولی الان اصلا CRM رو باز نمیکنه چرا ؟ الان با موبایل دارم پیغام میزارم با موبایل هم باز نمیکنه این صفحه رو چه کار کنم ؟ فردا هم که تعطیله یعنی باید تا شنبه صبر کنم برم شرکت ؟
با دیال آپ هم وصل نمیتونم بشم چند وقته ارور 680 میده
اگه راهی نیست کسی اینجا هست که یوزر و پسورد با شماره کارت و ... رو بهش بدم و واسم نمدید کنه 1ماهه؟ ( آدم با خدا )
یا یوزر و پسم رو بدم برام تمدید کنه و شماره حسابشو بده من براش پول رو کارت به کارت واریز کنم ؟
اگه کسی این کارو کنه خیلی آقاس .
خیلی نیاز به نت دارم
Last edited by pedram9; 30-06-2011 at 00:01.
کم پیدایی تو battle دادا؟!
crm از صبح مشکل داره.شما رو چه حسابی میخواین اعتماد کنین شماره کارتتونو پسوردشو به این و اون بدین؟
دوستان مي دونين شاتل مشتركا رو تو روز تعطيل هيچ وقت قطع نمي كنه ، خيلي جالبه ، من شارژم جمعه تموم مي شد زنگ زدم گفتم چيكار كنم من بي نت نمي تونم بمونم مي خوام بيام شارژ گفتن نگران نباش اگه آخرين روز شارژت تعطيل باشه ما مي ذاريم اولين روز بعد از تعطيلات قطع مي كنيم حالا هر چند روز كه تعطيل باشه![]()
شاتل الآن این SMS و فرستاد برام:
مشترک گرامی به دلیل اختلال از سوی مخابرات سرویس ADSL 2+ شما دچار اختلال است.با سپاس از صبوری شما.
برا شمام امده؟ یا این مشکل برا من بود فقط؟ از امروز صبح سرویسم مشکل پیدا کرده بود. خواستم زنگ بزنم پشتیبانی شاتل که دیدم این SMS امد.
بچه ها پینگ شما برای اندیشه بالا هستش ؟ امروز نوسان داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)