سلام
بچه ها یک سوال،یک کنسول فالکون آرکید 3 چراغ شده و تعمیر شده،با تمام وسایلش چند می ارزه؟لطفا جواب بدین،واجبه
سلام
بچه ها یک سوال،یک کنسول فالکون آرکید 3 چراغ شده و تعمیر شده،با تمام وسایلش چند می ارزه؟لطفا جواب بدین،واجبه
بتونی 180 ردش کنی محشره
سلام
من همین تازگیها Firmware 1.6 رو نصب کردم(بردم نکست جن). ولی همین مشکل اجرا نشدن COD رو پیدا کردم(البته وقتی هارد رو در میارم بازی اجرا میشه ولی طبیعتا سیو نمیشه).
حالا چی کار کنم؟
خواهش میکنم کامل راهنمایی کنید.با تشکر......
شما update جدید Dashboard رو انجام دادید ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما ميدوني كه كساني كه با تقلب توي بازيه Gears 2 به رنك 100 رسيده بودن بن شدن و يا Gamerscore اونا 0 شد ! تاحالا من نديدم بي دليل بن كنن ! اما توي PSN يكي از مديرهاي ---------- كاملا بي دليل بن شد ! اونجا كه خدارو شكر تمام بازي ها اورجينال هستن تاحالا هم ديده نشده تو بازيي بشه گليچ كرد !مایکروسافت حتی کسانی که بازی اورجینال دارند رو هم داره بن میکنه .
مثلا شما اگر سیو بازی رو دستکاری کنی باز هم بن میشی و کنسولت از کار میوفته در صورتی که کار غیر قانون انجام ندادی .
شما iXtreme 1.61 رو نصب کردی یا 1.6 رو !!؟؟
چه Error ی میده ؟؟؟
زمانی که Dashboard رو آپدیت کردین هارد رو در نیاوردین ؟؟
نه حاجی من کی اینا رو گفتم ؟ چرا حرف میزاری دهن مردم ؟
با توجه به اینکه بن شدن باعث میشه نتونین بازی هاتون رو روی هارد نصب کنین و ظاهراً کسایی که تا الان بن نشدن خوش شانس بودن و بالاخره این شتریه که یه روزی دم در XBOX هر پایرتی میخوابه ، پیشنهاد میشه تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که راه حلی برای به کار انداختن هارد در صورت بن شدن ارائه نشده ، کلاً به Live وصل نشید که به نظر من ارزشش رو نداره . نظر دوستان چیه ؟
اصلا مسئله اين نيست ! يكي از بچه ها اصلا اين مدت آن نشده بود اما 2 روز پيش كه خواست ببينه بن شده يا نه ديد بن شده ! ممكنه همين الان خيلي ها از جمله خود من رفته باشيم تو ليست بن ! يا مثلا يكي ديگه از بچه ها چند روزه داره MW2 بازي ميكنه آنلاين اما هنوز بن نشده !پیشنهاد میشه تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که راه حلی برای به کار انداختن هارد در صورت بن شدن ارائه نشده ، کلاً به Live وصل نشید که به نظر من ارزشش رو نداره . نظر دوستان چیه ؟
10 11 روز پیش جاسپر دو ماه کار کرده در حد نو با 40 بازی خریدم 150 . بدون تعمیر و مشکلی .
180 خیلیه واس همچین کنسولی پدرام جان
به نظر من نهیتا 100 .
البته امیدوارم این دوستمون بالاتر قیمت 180 هم بفروشه .
دوستان ميگن دشبورد جديد اومده!
الان روي كنسولم اين نسخش نصبه:
2.0.8955.0
اين آخرين ورژنه؟
چون همين امروز كه به لايو وصل شدم، آپديت نخواست
قابل توجه دوستاني كه بن شدن، من كانكت شدم، و خوشبختانه بن نبودم...
Last edited by XGAME; 07-11-2009 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)