خوش اومدی
تقریبا میشه گفت مناسبه پینگتم درسته اگر پروفایل گیم هم فعال کنی تا حدوده ۱۰۰ یا ۹۵ میاد پایین...مناسبه![]()
خوش اومدی
تقریبا میشه گفت مناسبه پینگتم درسته اگر پروفایل گیم هم فعال کنی تا حدوده ۱۰۰ یا ۹۵ میاد پایین...مناسبه![]()
فکر نکنم بتونم با این وضعیتی که خطم داره پروفایل گیم فعال کنم. البته قبلا وضعیتش بهتر بود ولی بعد از دو تا نم نم بارون خراب شد . مامور مخابرات هم یه نگاهی بهش انداخت ولی خب تغییری نکرد .
اگر اب خورده ممکنه جای که وصله خورده سولفاته شده باشه ، اون جاهای که وصله و یا چسب خورده رو نگاه کن ببین سولفاته نیست اگر بود که اصلاحش کن
داخل خونه که کاملا درسته . تو کافو و پست هم که مامور اومد و گفت که سیم ها رو درست کردم ولی خب 1 دسی بل به Attenuation خط اضافه شد !!
سیمی که داخل خونه اومده بود رو یکم لخت کرد و دوباره وصلش کرد ولی همون یه ذره ای هم که لخت کرد تاریک و سولفاته شده بود . بهش گفتم نمی تونی مستقیمشون کنی که گفت نه . آخرشم گفت اگه درست نشد (چون اون موقع هنوز شاتل خط رو رانژه نکرده بود معلوم نبود نویز خط چقدر شده) بگو نماینده شرکتتون با مودم بیاد از سر خط تست کنه .حالا نمیدونم به نماینده شاتل بگم فایده داشته باشه یا نه یا اینکه اونم بیاد یه چند دسی بل به Attenuation ما اضافه کنه !دیگه موندم چه کاری باید انجام بدم تا این خط درست بشه تو این چند سال دهن ما رو آسفالت کرده
تو شهر ما یه شرکت بی نام و نشون وایرلس میده با حجم در حد اپراتورهای موبایل ! اینترنت ثابت موبایل هم که تو شهر ما پوشش نداره . حجم اوپراتور های موبایل هم که کمه . از فیبر هم که خبری نیست . ما موندیم و اعصاب داغون .
شبا سرعت کم میشه
دلیلش چیه متوجه نمی شم .....
چون خودشون می گن پهنای باندمون کمبود نداره ....
ممکنه به پارازیت و اینا ربط داشته باشه ؟
این وضعیت الان
سرویس مثلا 16 مگ وایرلس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اون جعبه تقسیم قدیمی باشه حتما محلی که کابل ها به ترمینال وصل میشن سولفاته شده ، جعبه تقسیم ما که اینطور شده بود اومدن مستقیمش کردن برام و مشکل حل شد البته باید دید برای شما هم همین شکله یا نه ، در کل یه قسمت از کابل خراب باشه حتی کوچیک خط رو خراب میکنه ، وقتی کابلی رنگش از طلایی به سیاه تغییر میده و سولفاته شده باید اون قسمت رو ببری و دوباره مقداری از کابل رو لخت کنی و روی سیم لخت شده رو برش بدی تا سیاهیش از بین بره چون بهتر میتونه انتقال بده برای هر دو سمت کابل این کارو باید انجام داد و چون با هربار باران اب نفوذ میکنه بهتره اون قسمت رو درون یک باکس ضد اب قرار بدی و تا دیگه با باران خراب نشه هر چند بهترین کار اینکه کابل یک تکه باشه
نمونه یک جعبه ضد اب
![]()
مشکل اینجاست که مخابرات همکاری نمیکنه . وقتی هم میری پیششون یا میگن به ما ربطی نداره یا از خاطرات قدیمشون میگن ! زمانی که هنوز خصولتی نشده بودن و نیرو و منابعشون زیاد بود. البته خب راست هم میگن ماموراشون وقت سر خاروندن ندارن تعدادشون رو خیلی کم کردن حتی چند ماه میشه سیم ندارن ! ولی این برام سوال شده بود که کمبود سیم مسیشون به خاطر کمبود بودجه شونه یا اینکه بیشتر دارند فیبر میخرن و کمتر برای سیم مسی هزینه می کنن ؟
دوستانی که سرویس گیم دارند ، یه پینگ تایم از 4.2.2.4 میگیرند ؟
دوستان قند ش.کن رایگان چی رو شاتل کار میکنه ؟
برای من فقط س.ای.ف.ون کار میکنه
تو.ربو وی. پی ا.ن اصلا کار نمیکنه ( یعنی کانکت میشه ولی هیچی باز نمیکنه )
هات اسپات شیلد کار میکنه.
یکی دیگه هم این دوستمون مهدی استفاده میکنه avira.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)