تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 984 از 1320 اولاول ... 48488493497498098198298398498598698798899410341084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,831 به 9,840 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان سایت دانلود فیلم که حجم اینترنت اون داخلی حساب بیشه سراغ دارید؟
    سایت های داناود فیلم اکثرا سرورهاشون توی ایرانه ولی سایتی که جز اون لیست کذایی 500 تایی باشه تا جایی که میدونم نداریم

برادران طرح رایگان تمام شده دیگه نزنید که بدبخت می شید
    همراه اول چه بدبخته واقعا. هنوز 15 روز نشد که طرح رو جمع کرد. یکی نیست بگه بدبخت اسمش زمستانه بود تو 1 ماه هم دووم نیاوردی! واقعا متاسفم واسه یه همچین شرکتی توی این سطح که باید اینجوری پول جمع کنه!
    اشتباه می کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم دیشب این خبر رو خوندم و سریع بسته 1 ماهه 100 مگابایت رو فعال کردم و شبش از ساعت 3 تا 5 صبح 31 گیگ دانلود کردم. سرعت دانلود حدود 50 مگابیت بود. دیگه فایلی واسه دانلود نداشتم وگرنه اگه تا 7 صبح دانلود می کردم مسلما این مقدار به 60 گیگ هم میرسید

=========================

پ.ن: دوستانی که هر 1 دقیقه اینترنت موبایلشون قطع میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین توضیح دادم.
    Last edited by whitewolf; 04-01-2018 at 09:51.

2. 3 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه فرقی با ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره؟ جز ساعتشون البته

الان من میتونم بسته اینترنت 1 ماه 100 مگابایت رو 4000 تومن بگیرم و فقط شب ها وصل بشم و نامحدود از 3 تا 7 داناود کنم؟
    3 ماهه که اینطوری دانلود میکنیم
    البته من بسته هدیه 1 گیگ یک ماه رو 4.5 - 5 تومن میخرم

4. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

هات اسپات کردن اینترنت گوشی روی کامیپوتر به صورت مدام و هر شبی باعث ضعیف شدن گوشی نمیشه؟ و باطریش خراب نمیشه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

هات اسپات کردن اینترنت گوشی روی کامیپوتر به صورت مدام و هر شبی باعث ضعیف شدن گوشی نمیشه؟ و باطریش خراب نمیشه؟
    فشار میاد، باید ماهی یکبار باتری رو به ۰ درصد برسونید و تا ۱۰۰ شارژ کنید

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

7. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

دوستان میشه بفرمایید تو بسته نامحدود 1 بامداد تا 11 صبح چقدر میشه دانلود کرد؟
    منظورم اینه محدود میکنن؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

3 ماهه که اینطوری دانلود میکنیم
    البته من بسته هدیه 1 گیگ یک ماه رو 4.5 - 5 تومن میخرم
    باز هم گرون خریدی . یک گیگ سه تومنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سایت های داناود فیلم اکثرا سرورهاشون توی ایرانه ولی سایتی که جز اون لیست کذایی 500 تایی باشه تا جایی که میدونم نداریم

اشتباه می کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم دیشب این خبر رو خوندم و سریع بسته 1 ماهه 100 مگابایت رو فعال کردم و شبش از ساعت 3 تا 5 صبح 31 گیگ دانلود کردم. سرعت دانلود حدود 50 مگابیت بود. دیگه فایلی واسه دانلود نداشتم وگرنه اگه تا 7 صبح دانلود می کردم مسلما این مقدار به 60 گیگ هم میرسید

=========================

پ.ن: دوستانی که هر 1 دقیقه اینترنت موبایلشون قطع میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین توضیح دادم.

عزیز دو نفریم اینجا تست کردیم ثانیه ای داشت کم می کرد از حجم من. من بسته 120 گیگی دارم معلوم نمی شه زیاد ولی دوستم که 1 گیگی داشت اون بسته 1 گیگش رو خورد و اخطار اتمام مجوز داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا پدر گوشی درمیاد (خودم تجربه داشم) چون خیلی داغ میشه باتریش که قطعا نابود میشه به بقیه جاهاشم فشار میاد سعی کن مداوم اینکارو نکنی یا اینکه یه مودم usb بخر خودتو راخت کن

12. 3 کاربر از khold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پدر گوشی در میاد...
    اول از همه باتری

14. 2 کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

عزیز دو نفریم اینجا تست کردیم ثانیه ای داشت کم می کرد از حجم من. من بسته 120 گیگی دارم معلوم نمی شه زیاد ولی دوستم که 1 گیگی داشت اون بسته 1 گیگش رو خورد و اخطار اتمام مجوز داد.
    شما و اون یکی دیگه باید به 9990 تماس بگیرین و مشکلتون رو بگین و اگه توجه نکردن 195 شکایت کنید

در اینستاگرامش هم اعلام کرده

مهلت طرح: از بامداد پنجشنبه ۱۴ دی‌ماه ۹۶ تا پایان زمستان ۹۶

محتوای مخفی: hamrah_e_aval 

16. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •