ندونی بهتره
برو به سلامت
ندونی بهتره
برو به سلامت
سلام من دارم فوق لسانس میخونم اگه انصراف بدم و با لیسانس اقدام به خدمت کنم امریه میتونم بگیرم یا انصراف مانع گرفتن امریه میشه؟
واسه چی ؟
مرگ من بگو خیلی خطریه ؟
امریه ام امروز اطلاع دادند برای ستاد بازسازی قراره بفرستنمون اذربایجان مگه اداره می تونه بدون هماهنگی ارتش نیروهای امریه رو جا به جا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟شانس نداریم کم همه جور حمالی تو این اداره انجام دادیم مثل کارگر ازمون کار کشیدند اونم کار یدی اخرشم این حقوقمم 6 ماه قطع کردن
حقیقتش. رفیق این پادگان دو تا شعبه داره یکیش بزرگتر و یکی هم کوچیکه
فرمانده بسیار خوبی داره اما متاسفانه خیلی کم تو یگان هست
گروهانها و گردان ها رو بر اساس اینکه بچه کجا باشید جدا میکنند یعنی بچه ها ی تهران میوفتند پیش هم و متاسفانه بیشترین ظلم رو در حق بچه های شهرستان خصوصا تهران میکنند بچه های کرمان خیلی حال میکنند اما حسابی از خجالت غیر بومی ها در میان
بچه های کرمان رو میفرستند مرخصی اما بچه های شهرای دیگه باید وایسن پست بدن
اب و هواش هم افتضاح کرم ضد افتاب با خودت ببر
روز ها از گرما میپزی شبها از سرما قندیل میبندی
فکر یه پارتی هم برای تقسیمات باش که اوضاعش خرابه
اون پادگان کوچیکه دیگه بد تر
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
Last edited by SNOW PATROL; 23-08-2012 at 14:13.
دوست عزیز خیلی ببخشید شما باید از خداتون باشه که به هموطن خودتون کمک کنید
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
شمام واستادی کنار می گی لنگش کن من پدر مادر پیر خودم رو ول کنم برم کی رو کمک کنم ؟
شما اگه خیلی دوست داری بیا با هم بریم البته خیلی ببخشید بنده سر این امریه قید دانشگاه امیر کبیر و کسری و ... رو زدم که تو شهر خودم خدمتم رو تموم کنم کنارشم بتونم به بدبختی های خودم برسم . اگر قرار بود همچین چیزی باشه می تونستند همون اول شرایط رو بگن.
درود دوست عزیز منظورم این بود که ناراحتی نداره بلاخره یه کار خیر هم انجام میدی ببخشید اگه ناراحت شدید
ما تو فروم عصر جوان یه کمپین برای حمایت از زلزله زده ها تشکیل دادیم و دوستان اونحا دارند خیلی با برنامه مراحل کمک رسانی رو انجام میدن من خودم هم شاید تویه هفته اینده به مناطق اعزام میشم از این . . . که چیزی برنمیاد مگه اینکه خود ملت ایران یه کاری بکنند
بلاخره خدمت هست و هزار گرفتاری دیگه همش هم پشت میز بشینی که فایده نداری بلاخره باید دو تا خاطره برای ادم بمونه که بعدا تعریف کنه یانه![]()
باز هم عذر میخوام که یکم تند رفتم
خواهش می کنم
عزیز کدوم پشت میز نشینی ! یه چند تا از نمونه هاش رو پیام خصوصی بهت می کنم
روم نمیشه عمومی بگم
در ضمن اینا اینقدر نیروی بخور بخواب دارند که نگو نمونش رو چند وقت پیش گفتم طرف منو صدا کرده بیا رو میزم رو نگاه کن پرونده رو بده به من
این در حالیه که خودش پشت میز بود و زحمت نداد دستش رو دراز کنه
اخرشم دو تا غر زد که چرا پرونده رو اینجا گذاشتی در حالی که خود بیش... گذاشته بود تا این حد گشا...ند!
Last edited by asemuna; 23-08-2012 at 15:47.
من همینجوری زپرتم در اومده ! قلبم چلاغه !!!
آخرش ناقص بر میگردم خونه !
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)