تست بدون چیز پی ان برار،با چیز پی ان حساب نیست![]()
تست بدون چیز پی ان برار،با چیز پی ان حساب نیست![]()
چرا حساب نیست؟!بیشتر از همه چی٬ گیمینگ به پینگ خوب نیاز داره که منم برای همون می خوام که این به راحتی کارمو راه می ندازه. البته دو روزه با این پینگ هم نمی شه حتی یه بازی آنلاین زد جالبه! در حدی که انگار پینگ 500ه! نمی دونم چی کار می کنن. فکر کنم برای dpi باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خوب،برای بازی معمولا" پینگ خوب با چیز پی ان کافی نیست،چون پینگ و غیرطبیعی پایین می یاره،از رو ttl فهمیدم چیز پی ان زدی،الان که بهترین مسیرا شده واسه مخابرات خوزستان و شرکت اندیشه خزر گیلان،مسیر قبلی های وب رسید به شرکت اندیشه،به نظر من داخل یک isp پینگ از سرعت ارزشش بیشتره،پینگ زیر 150 با دان استریم 4 مگ از پینگ بالای 200 با دان استریم 10 مگ بهتره![]()
روزبه مسیر ترکیه و اذربایجان رو ول کن...
مسیر روسیه رو بچسب که چیزی ازشون کم نداره!
فقط تایم اوت دارم که در همه مسیر ها مشهوده.....
دوباره افتادیم روس تلکام
![]()
مسیر روسیه مال نیست زیاد،آسیاتک هم رو روسیه بود چند روز پیش،در حال حاضر بهترین همون آذربایجان هستش از نظر باز کردن صفحات و کم بودن time out
نه روزبه جان ربطی نداره! غیر طبیعی.. طبیعی نداره که! من تا پریروز تقریبا عالی بدون کوچیک ترین مشکلی آنلاین می زدم الان دو روزه مشکل پیدا کرده که از جای دیگست. در مورد بهترین مسیر هم بله همون آذربایجان هست ولی اندیشه سبز خزر عزیز 1 ساله همین گیت وی رو داره در کناره های وب. تازگی این گیت وی بهش نرسیده!
پینگ و مسیر گیت وی مهم ترین معیارهای کیفیت نت هست.
چیز پی ان هم من الان از دوتا شرکت مختلف دارم هر دوتاشون مسیرشون از همون آذربایجان هست. این تستی هم که می بینی از همون مسیره آذربایجان هست که های وب داشت قبلا. جالب اینکه تقریبا همین پینگ رو می داد های وب. حیف شد
1 مگ محدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه با تورنت
![]()
ساعات رایگان سرویس 1مگ:
![]()
تک لینک این سرعت رو داری و احتمالا دانلود با 16 کانکشن IDM بیشتره نه؟
1 مگ محدود شب
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)