- کسی از سرویس 12 مگ صبانت خبر داره؟ دانلود شبانش مهمه
- این شرکت ارتباطات نوین تهران چه طور کسی خبر نداره؟
- کسی از سرویس 12 مگ صبانت خبر داره؟ دانلود شبانش مهمه
- این شرکت ارتباطات نوین تهران چه طور کسی خبر نداره؟
Last edited by reza137333; 21-07-2014 at 22:40.
پینگ شماها چطوره ؟
های وب و پارس آنلاین ؟
می خوام حسابگر رو عوض کنم![]()
پارس که به جز دو سه مرکز بقیش افتضاحه ...تنها مزیتش اینه که سرویس هایی که میدن ارزانه.... پینگش هم وقتی قعطی داره نباید در موردش بحث کرد ...اصلا وضعیتش ثابت نیست مثلا دیشب 6.5 گیگ دانلود کردم ولی خیلی از شبا 1گیگم نگرفته
های وبم تا الان ندیدم کسی داشته باشه و راضی باشه
اینترنت قطعه وکسی هم پاسخگو نیست !! یه جایگزین برای حسابگر تو این خراب شده نیست ؟
Sent from my Xperia L using Tapatalk
نت مخابرات هم قطع شده از ظهر
Sent from my GT-I9300
علتش معلوم نیست؟
شاتل می گفت برق مرکز ولیعصر مشکل داره
هم ولیعصر هم فجر ؟ یهو باهم ؟
منم قطع بود از همین حدودا ! نصفه شب وصل شد !
کرمانشاه هم نیستم !
جدیدا اینترنتم رو از حسابگر به مخابرات تغییر دادم.یه 128 محدود گرفتم سرعت دانلودش 15 کیلوبایت در ثانیه هستدر صورتی که قبلا حسابگر سرعت دانلودش برای من حدود 200 الی 300 بود این اخرا هم که با سرویس نامحدود حسابگر 128 400 کیلوبایت میگرفتم (قاطی کرده بود اون موقع)
.با این مخابرات از ساعت 11:45 دقیقه صبخ به بعد هم پینگ از 170 میره رو 240 (راه حل های مختلف هم برای کاهش پینگ استفاده کردم تازه این شده)بعضی وقت ها هم کاملا time out میشه که کلا از اینترنت قطع میشه تا وقتی مودمم رو خاموش روشن کنم تازه به غیر از یه سری سایت های به خصوص سایت های دیگه ای رو باز نمیکنه بعضی اوقات و
this webpage is not available میده که بیشتر بعد از ظهر ها این اتفاق میفته نمیدونم چیکار کنم به نظر شما اگه با پشتیبانیشون تماس بگیرم این وضعیت درست شدنی هست؟کسی دیگه ای از مخابرات گرفته آیا تا حالا این مشکل برای شما هم پیش اومده یا فقط منم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)