من دیشب برای اولین بار به صورت فول تایم از دانلود شبانه استفاده کردم
سرعت 194 رو که باهاش شبی 3-4 گیگ میشد دانلود کرد بدون استفاده و به راحتی از کنارش رد شدیم و الان مجبوریم با همین سر کنیم
![]()
من دیشب برای اولین بار به صورت فول تایم از دانلود شبانه استفاده کردم
سرعت 194 رو که باهاش شبی 3-4 گیگ میشد دانلود کرد بدون استفاده و به راحتی از کنارش رد شدیم و الان مجبوریم با همین سر کنیم
![]()
آخ گفتی ما که دیگه پاره شدیم
================================================== ========
دوستان من بعد از اینکه تنظیمات مودم رو از حالتPPPoE به Bridging بردم
رفتم کانکشن ساختم ولی هر چی یوزر پس رو میزنم کانکت نمیشه مشکل از کجاست
مگه یوزر پس همون یوزر پس pppoe یا همونی که تو سایتش میزنیم نیست؟
ویندوز 7
رفيق فعلا خوش باش ولي افت سرعت دير و زود داره سوخت و سوز نداره.
منم تا 1 ماه پيش روز و شب با 190 دان ميكردم با سرويس 256 ولي الان افت شديد پيدا كرده.
باز خوبه 1 گيگ گرفتي من ديشب استارت زدم ديدم از 15 بالاتر نميره خلاصه خاموش كردم خلاص![]()
یه بار دیگه امتحان کردم اونم فقط برای اینکه دوستان ببین درست انجام میدم
ولی این سری شد
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا چجوری دانلود شبانه رو میذارین اتوماتیک ساعت 12:35 کانکت بشه تا ساعت 6:55 دیسکانکت بشه
واسه دیسکانکت شدن از همون تیک قطع بعد از اتمام دانلود اینترنت رو قطع کن idm استفاده میکنید؟
داداش من هم همین مشکل رو داشتم بعضی وقتها نمیشد.... اخر به این نتیجه رسیدم که بعد از اینکار باید مودم خاموش و روشن کنیم دستی! یعنی 1 بار خودش ریست میهش یه بارم این! البته فقط همون اولها....
آقا من نمیدونم اینا چه مشکلی دارن که سر ساعت 12:58 میان همه چیز رو تعطیل میکنن...
الان چند شبه که فقط دارم تست میکنم که دقیقا سر ساعت 12:58 یکدفعه پینگ میره بالای 1000 و سرعت از 10 kb به 1 kb میرسه...
آخه این غذمیت ها چقدر میتونن کم شعور باشن...
رفتم فسخ کنم
گفتن مشکل پهنای باند مرکزتون تا یکی دو هفته دیگه حل میشه
این مدتی هم ک مشکل داشتی جبران میشه!!!!!!!!که البته محاله
منم فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه
دوستان سلام من 40 روزه از پارس آنلاین اینترنت گرفتم و واقعا راضیم توی این مدت 1 بار قطعی داشته سرویس من 512 2گیگ دانلود دیشب سرعت دانلودم 326 بود!!!
آره اینا هروقت خرابکاری می کنن اگه به پشتیبانی تلفن کنین یه پیغام ضبط شده میگه: ((مشترک گرامی به دلیل مشکل پهنای باند از جانب مخابرات کلیه سرویس ها با اختلال روبه روست ! همکاران ما در حال پیگیری موضوع می باشند!!!))
دوستان فکر میکنن ما بیغ تشریف داریم!!!
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
اینم نتایج دیشب من!
پینگ رو حال کنید!!!!![]()
فکر کنم گولت زدن که یه مدت هم مشتریشون باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)