تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 984 از 1291 اولاول ... 48488493497498098198298398498598698798899410341084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,831 به 9,840 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه dannyfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وضعیت ۵۱۲ نامحدود چطوره ؟
    نامحدود یعنی چقدر میشه دانلود کرد؟
    کم روزی ۳ الی ۴ گیگ میتونم استفاده کنم ؟
    نا محدود گفتا ولی تا یه حدی بیشتر دانلود کنی میزارنت تو لیست سیاه و دیگه نمیتونی ترافیک نامحدود بگیری...
    مقدار مجاز رو هم تعیین نکردن ولی تا جاییکه شنیدم ماهی 270 گیگ میتونی دان کنی.
    سرعت دان 512 هم نهایتا رو 60 کیلو بایته.
    کلا اگه دانلود بازی، ADSL بگیری بهتره نسبت به قیمتش.

2. این کاربر از dannyfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان وضعیت ۵۱۲ نامحدود چطوره ؟
    نامحدود یعنی چقدر میشه دانلود کرد؟
    کم روزی ۳ الی ۴ گیگ میتونم استفاده کنم ؟
    با این که ضریب اشتراک محدود و نامحدود یکیه اما تجربه ثابت کرده نامحدود افت سرعت بیشتری داره اما در کل بد نیست و معمولا سرعتش بین 10 تا 70 نوسان داره که در هر منطقه فرق میکنه .

ترافیکی که در اختیار داری روزانه نیست و برای کل ماه هست و در روز هر چقدر خواستی میتونی دانلود کنی برای من که 2 مگ دارم حدود 1300 گیگ هست 512 احتمالا دور و بر 300 گیگ یا شایدم کمتر باید باشه وقتی تعرفه رو گرفتی در کنترل حساب اینترنتی یک گزینه هست به اسم گزارش مصرف از ترافیک مجاز که میتونی از اونجا باقیمانده ترافیک رو ببینی معمولا با دانلود 24 ساعته هم تموم نمیشه ولی اگر شد وارد لیست سیاه میشی..

4. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با این که ضریب اشتراک محدود و نامحدود یکیه اما تجربه ثابت کرده نامحدود افت سرعت بیشتری داره اما در کل بد نیست و معمولا سرعتش بین 10 تا 70 نوسان داره که در هر منطقه فرق میکنه .

ترافیکی که در اختیار داری روزانه نیست و برای کل ماه هست و در روز هر چقدر خواستی میتونی دانلود کنی برای من که 2 مگ دارم حدود 1300 گیگ هست 512 احتمالا دور و بر 300 گیگ یا شایدم کمتر باید باشه وقتی تعرفه رو گرفتی در کنترل حساب اینترنتی یک گزینه هست به اسم گزارش مصرف از ترافیک مجاز که میتونی از اونجا باقیمانده ترافیک رو ببینی معمولا با دانلود 24 ساعته هم تموم نمیشه ولی اگر شد وارد لیست سیاه میشی..
    ممنون
    من الان ۱۲۸ دارم و توی ۶ ساعت ۳۵۰ مگ بیشتر نمیتونم دان کنم
    الان ۵۱۲ میشه ۴ برابر
    پس میشه ۱۴۰۰ مگ در هر ۶ ساعت که در ۲۴ ساعت بیشتر از ۵ گیگ نمیتونم دانلود کنم

سرعت ۱۲۸ تقسیم بر ۸ میشه که میشه یه چیزی مابین 13 الی ۱۶
    ضریب ۱ هم داره یا فقط من بدبخت ضریب ۸ دارم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون
    من الان ۱۲۸ دارم و توی ۶ ساعت ۳۵۰ مگ بیشتر نمیتونم دان کنم
    الان ۵۱۲ میشه ۴ برابر
    پس میشه ۱۴۰۰ مگ در هر ۶ ساعت که در ۲۴ ساعت بیشتر از ۵ گیگ نمیتونم دانلود کنم

سرعت ۱۲۸ تقسیم بر ۸ میشه که میشه یه چیزی مابین 13 الی ۱۶
    ضریب ۱ هم داره یا فقط من بدبخت ضریب ۸ دارم ؟
    معمولا اینطور نیست که همیشه سرعت یک هشتم باشه حداقل نصفش رو همیشه میده ...ضریب 1 هم داره ولی فقط 128 اونم حجمی اونم در بعضی شهر ها مثل اصفهان شیراز اذربایجان تو سایتش هست ولی 128 با ضریب 1 رو ظاهرا روی 2 مگ بستن که چون حجمی هست بدرد نمیخوره

7. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه مشکلم با کسپر رو چطور حل کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش ضرب و تقسیم بلند نیستی یا از طرف ایرانوِل اومدی اینجا؟
    اگر با 2 مگی بتونی 24 ساعته 250 کیلو دانلود کنی میشه روزی 21 گیگ و ماهی 640 گیگ
    اگر کلن دانلود رو قطع نکنی
    بعد 1300 رو از کجا آوردی؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سر همین مشکلات رفتم به adsl اما اونم بدتر از این.ای بابا مشکل از مملکته نه این isp و اون isp
    بیش از 2 سال نیم من ایرانسل داشتم و این چند ماه اخر هم کرده بودمش 2 مگ ماهی 12 گیگ.شبا که میزاشتم رو دانلود رو dumeter این سرعت لامصب از 2 پایین تر نمیومد ما هم راضی .یه دفعه خرابی ها شروع شد و سرعت رسید به 80-90 زنگ زدم گفتن قانون میگه 32.زنگ زدم به یکی دیگه اون گفت درست میشه.درست شد اما برا 1هفته از اون روز به بعد دیگه سرعتم بالا 80-90 نرفت شرعت منی که زیر 240 نمیومد.تصمیم گرفتیم adsl دار بشیم حالا این adsl در ساعات شبانه و 2 به بعد که هجمی نیست کلاً تعطیل هست فقط به در دانلود میخوره اونم به زور روزی 2.5 میگیره .صفحه هم که کلاً باز نمیکنه اما سرعتش تو روز بهتره.کلاً هر جا بری همینه .اینترنت تو ایران دزدی به تمام معنا هست.دزدی
    من برا 2 مگ نامحدود که بیشتر از 80-90 کیلو بایت بیشتر نمیده باید 130 هزار بدم اونطرف انگلستان برادرم اینترت کابلی 72 مگ نامحدود گرفته که به گفته خودش سرعت دانلود هم حتی تا 8 مگ در ثانیه هم میرسه اگر سرور دانلود خوب باشه تنها ماهی 18 پوند ،که میشه حدود 90 هزار تومان ما.با اون درامد ها 72 مگ نامحدود 90 هزار در ایران با این درامد ها 2 مگ اسمی 130هزار.اینترنت کشور فقط وسیلی ای شده برا دزدی مخابرات.
    دوستان واقعا شما اطلاع ندارین که همین جوری نطرات در حد تیم ملی میدین؟؟؟؟
    این سرعتی که میگی نا محدودش رو به دیتاسنتر هم نمیدن
    دیتا سنتر با او زیر ساخت قدرتمند معمولا ماهی 10 یا 20 ترا پهنای باند بیشتر به یه dedicate نمیده ، اونوقت بیان به خونه سرعت 70مگ نا محدود بدن؟؟
    کلن اونطرف اینترنت نا محدود وجود نداره
    با اون سرعت های نجومی اگه هر کس بخواد روز ها دانلود کنه که از کل پهنای باند جهان هم میره بالا عزیز من

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان ایرانسلی سلام چندتا سوال مهم دارم لطفا تا قبل از فردا جواب بدید. مرسی
    1: 128 حجمی ایرانسل سرعت دانلودش چند هست؟
    2:مودم های جیبی وضعیت قطعی و وصلیشون چطوره
    3:ارزش داره از ایرانسل سرویس بگیرم بیشتر برای وب گردی و مختصر دانلود میخوام
    لطف میکنید اگه زود جواب بدید
    من همچین چیزی دارم یعنی اگه بری طرفش جیگر شدی
    عمرا طرف دزدی مثل ایرانوِل نرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش ضرب و تقسیم بلند نیستی یا از طرف ایرانوِل اومدی اینجا؟
    اگر با 2 مگی بتونی 24 ساعته 250 کیلو دانلود کنی میشه روزی 21 گیگ و ماهی 640 گیگ
    اگر کلن دانلود رو قطع نکنی
    بعد 1300 رو از کجا آوردی؟؟؟؟
    همیشه سعی کن احترام طرف مقابلت رو نگه داری حتی اگر مرتکب اشتباه شده باشه .من مثل شما بی ادب نیستم ولی مجبورم کردی باهات اینطوری حرف بزنم .من ضرب و تقسیم بلد هستم ولی مثل شما نوکر ایرانسل نیستم .شما احتمالا شوت هستی از این به بعد هم چشاتو درست وا کن تا مجبور نشی گزافه گویی کنی .توی کنترل حساب برای من ترافیک مجاز رو زده 1300 گیگ یعنی من همین قدر میتونم با 2 مگ نامحدود دانلود کنم همونطور که توی عکس پیداست از اون تقریبا 1300 گیگ 1080 گیگ برام باقیمونده..اگه بازم متوجه نشدی دیگه دور فروم اومدن رو خط بکش

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    لطفا قوانین رو رعایت کنید و با احترام صحبت کنید
    با تشکر

14. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •