دوستان من بیست نت گرفتم نامحدود
ولی موقع ثبت نام هیچ گزینه ای نداشت برای اینکه مشخص بشه 1 ماهه میخوام یا 2 ماهه یا هر چی...
اینو چطور حساب میکنن؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان من بیست نت گرفتم نامحدود
ولی موقع ثبت نام هیچ گزینه ای نداشت برای اینکه مشخص بشه 1 ماهه میخوام یا 2 ماهه یا هر چی...
اینو چطور حساب میکنن؟
یه نکته دیگه هم اینکه روی شاتل دانلود از سرور داخلی سرعتش تا 250 هم میرسید ولی بیست نت سرور داخلی و خارجی سرعتش یکیه! برای همه همین طوره؟
دوست عزیز شمایی که تازه اومدی بیسنت و نامحدود گرفتی
چه سرویسی گرفتی و الان سرعتت چنده ؟
میخوام بدونم این نصف شدن سرعت واسه همه هست
یا کاربران جدید سرعت نرمال دارن
Last edited by H-R-N; 29-10-2013 at 15:04.
من بازم زنگ زدم نصف نت و گفتم الان سه روز اوضاع اینجوریه و تکلیف ما رو مشخص کنید اگه دائمیه این وضعیت کم کردن سرعتها که بگید تا ما هم بدونیم و گفت نه مشکلی پیش اومده که تا چند روز اینده رفعش میکنیم و ما هم نمیخوایم مشتریهامون رو از دست بدیم و از این چاخانهای همیشگی![]()
512 گرفتم
تا ساعت 1 سرعت دانلودم 60 بود بعدش شد 30 تا الان.
اقا ساعت 8 سرعتم اوکی بود.....اینترنت قطع شد مودم خاموش روشن کردم درست بود.رفتم دانشگاه و الان که رسیدم سرعت باز نصف شده :|
دوستان لطفا کامل و واضح به سوالای من جواب بدید ممنون میشم.
قبلا خوندم که سرعت دانلود اسیاتک ( دقیق یادم نیست محدود یا نامحدود ) از بعضی سایت ها مثل ----------- و ---------- خیلی زیاده ! اینکه چه سرویسی بود رو نمیدونم.ولی احتمال میدم که یا نامحدود بود یا سرعت دانلود شبانه این طوری بود.
حالا میخواستم بدونم هنوز این طوریه ؟!
یه تستی میشه بکنید بی زحمت ؟! خیلی برام اهمیت داره.
دوستانی که سرویس های نامحدود دارن و همین طور دوستانی که شبانه دانلود میکنن لطفا تست کنید که هنوز سرعت بالاست یا نه.
اگر هست چه سرعتی دانلود میکنن و همین طور تعرفه سرویسی که گرفتید رو هم بگید.
دقیق بگید لطفا.که از چه سایتی سرعتتون چند هست.
روی این ها تست کنید لطفا :
download-ha
mihan-download
p30-day
soft-98
p30-download
asan-download
خیلی ممنون.
و یه سوال : فقط سرعت اسیاتکی ها از این سایت ها بالاست یا پارس انلاین - شاتل - و ... هم بالاست ؟!
من تا هفته پیش 128 شاتل داشتم با سرعت 250 هم ازین سایتهای بالا دانلود میکردم روز و شب همین سرعت بود.
الان که 512 بیست نت دارم با سرعت 30 دارم همون فایلهایی رو میگیرم که از شاتل 250 میگرفتم!!! اصن روحم شاد شده از وقتی بیست نت وصل شده![]()
دوست عزیز چه تعرف ای رو داشتی ؟! نا محدود یا محدود ؟! یعنی توی ساعات رایگان شبانه هم سرعت شما همون 250 بود ؟!
از p30-download چند بود ؟!
Last edited by Rhodes; 29-10-2013 at 23:27.
128 محدود داشتم
آره توی شب هم به 250 میرسید حتی وقتیکه محدودم میکردن اما چون این سایتها سرورشون ایران هست محدود نمیشد.
الان سرعت من 30 هست ، سرویس منم مث شما 512 ، شما هم همین سرعت دانلودو داری الان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)