به نظر من ببین تو مرکز شما کدوم isp از همه بهتر سرویس میده
به نظر من ببین تو مرکز شما کدوم isp از همه بهتر سرویس میده
چون من رو خط دیگه سرویس دارم میتونم آزمون خطا کنم
مخابرات میگیرم خوبیش اینه هزینه نصب اولیه نداره یه ماه امتحان میکنم اگه خوب نبود میگم جمع کنن ضررر نداره که
فقط واسه جمع کردن هزینه نداره؟
دوستان لطفا هر کی با دانلود شبانه پارس و اسیاتک و بقیه شرکتا تجربه دانلود خوب داره خبر بده
نه برای جمع آوری فقط فرم رو پر میکنید بعد خودشون براتون جمع آوری میکنن.
آسیاتک قبلا سرعتای دانلود شبانش ثابت همون سرعت واقعی بود مثلا 512 روی 64 بود الان اومده روی 50
شاتل هم سرعت شبانه رو برای اولین بار بالا میبره و بعد از اینکه دوشب دانلود کردید محدودتون میکنه که سرعتتون به 10 میرسه و بعد از چند شب نباید دانلود کنید تا از لیست کاربران پر مصرف در بیاین
پارس آنلاین هم فعلا مثل بقیه شرکتها کمیه پهنای باند داره که سرعت شبانه رو باید واقعی بده و فکر کنم که مثل شاتل محدود کننده سرعت شبانه بیش از حد مجاز داره
سلام دوستان
من امروز خطم رو از 256 به 1 مگ ارتقاء دادم
حالا میخواستم بدونم به نظرتون تغییرات برای خط من کی صورت میگیره
چون شنیدم که باید DNS ها تغییر کنه که تغییرات اصلی در سرعتم اعمال بشه
ISP مخابرات
سلام
دوستان من الان 256 مخابرات دارم که دوستان در جریان هستند چطوره
سرعت وبگردی خیلی کم و سرعت دانلود هم ثابت روی 30 هست
میخواستم سرعت رو ارتقا بدم گفتم یه سری هم به شرکتی ها بزنم
همین سرویس که دارم یعنی 256 رو شرکت ها نامحدودشو میدن 40 تومن با ضریب 1 به 4 و 1 به 2 هم ماهی 80 تومن
سوال اول این که 256 شرکت چه فرقی داره با مخابرات که این ماهی 12 تومن اون ماهی 40 تومن ( به جز ضریب اشتراک توی سرعت منظورم هست)
پارس انلاین هست 512 نامحدود میده 90 تومن سرعت دانلود اون چند هست تقریبا؟
خلاصه بنظر شما کدوم بهتره؟
1 مگ مخابرات 40 تومن یا 256 شرکتی 45 تومن؟ هردو نامحدود یا که اصلا 512 حجمی؟
سرعت دانلود شرکتی ها متغیره؟ یا مثل مخابرات ثابت هست؟
در ضمن برای دانلود فیلم میخوام تقریبا ماهی 20 گیگ لازم دارم
چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام بهم یک شرکت معرفی کنید که بتونم از شبانه رایگان دانلود کنم
مد نظرم های وب یا پارس انلاین کدوم یک ؟
ان کسانی که از مخابرات سرویس 1 مگ دارن سرعت دانلود تقریبی 100 به بالا هست یا زیر 100 ؟
مخابرات بیشتر به مرکز یا استان یا شهر بستگی داره
ولی به استان بیشتر
های بهتر یعنی فعلا مشکل پهنای نداره که سرعت شما رو کاهش بده ولی رایگانش حدود 3 ساعت هست در ضمن اگر طرح دینامیت بخرین که شبانتون حدود 300 میشه
پارس آنلاین دقیقا نمیدونم که چجوری بعنی سرعت مرکز به مرکز فرق داره.
در رابطه با مخابرات طبق گفته آرمین جان اگر مرکزتون مشکل پهنای باند نداشته باشه همون 100 اگه مشکل دارن که زیر 100 در نامحدود
به نظر من شما که میخوای 1مگ مخابرات بگیری با این هزینه میتونی 512 شرکت ها دیگه رو بخری با کیفیت بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این که دقیقا مطمئن بشی به این تاپیک ها سر بزن
جواب سوال اولتون
کیفیت سرویس های شرکت خصوصی بیشتره چون از پایداری و از نظر پشتیبانی بهترن.
همون سرعت اسمی رو میده ممکنه 40 گیگ اول رو با سرعت بالای 200 دانلود کنی بعد از اون بیاد روی 64
با 40 تومن یه سرویس 512 بخری شبانش رایگان هست مثلا 10 گیگ بگیری شبانت اگه سرعت بالا باشه از مرز 1 گیگ عبور میکنی
بعضی از مراکز ثابت هست بعضی از مراکز اوایل سرعتت رو بالا میبرن و بهتدریج پایین میارن
به نظر من اول تعرفه پارس آنلاین رو ببین با 20 گیگ سرویس 256 یا 512 چقدر هست اگر گرون بود ولش کن وبرو سراغ نامحدود و از کارشناساشون سوال کن که نامحدود ها او سق مجازی که کذاشتین مثلا برای سرویس 512 60 گیگ دانلود اون 60 گیگ سرعت بالا هست یا نه
ولی از نظر من برو های وب هم طرح دینامیت روزانه 900 کیلوبایته و هم شبانه 300 کیفیت هم عالی
Last edited by hossein 1994; 06-08-2013 at 07:22.
در بين ارائه دهندههاي سرويس اينترنت هاي وب فعلاً با كمبود پهناي باند مواجه نيست و مشكلي هم نداره.
طرحهاي جالبي هم ارائه ميده.
از اتاق فكر قوي برخوردار هست.
شاد باشيد![]()
سلام
سرویس های شاتل چطوره؟ قطعی داره؟
مثلاً سرویس ECO8192 در بدترین و بهترین حالت چه سرعت دانلودی می ده؟
اگه بخوام هرشب پشت سرهم دانلود کنم، چه ضریب اشتراکی بهم می دن؟
اصلاً هرگونه اطلاعاتی را که در مورد اینترنت شاتل دارید، بگویید. چه جزء سؤالاتم باشه، چه نباشه.
در مورد آواگستر هم هرگونه اطلاعی دارید، بگویید.
با تشکر.
Last edited by babriman; 06-08-2013 at 14:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)