اگه میشه یکی از دوستان مکس لطف کنن شبانه(از ساعت 2:30 تا 3 صبح) VIP تست بزارن تا ببینیم سرعت دانلودشون چطوره اگه خوب باشه بیایم مکس.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه میشه یکی از دوستان مکس لطف کنن شبانه(از ساعت 2:30 تا 3 صبح) VIP تست بزارن تا ببینیم سرعت دانلودشون چطوره اگه خوب باشه بیایم مکس.
Last edited by l30l30y; 19-01-2012 at 12:51.
قبلا یکی از دوستان به اسم رزمجو سرویس 2 مگ داشت که سرعت دانلود 270 بود فکر کنم
در ضمن سرویسهای مکس فکر نکنم سرعت دانلود شبانشون کاهش داشته باشه
در ضمن جناب l30l30y شما بهتره که 512 صبا بگیری هم سرعت دانلودش زیاده (340) البته اینو خودم استفاده کردم
و هم پینگ صبانت تو تبریز بعد مکس نت خوبه
و هم اینکه از نظر قیمت با پارس انلاین شما تفاوتی نداره
اقا کسی نمیخواد برای من چند تا تست ناقابل پینگ بذاره؟؟
من خیلی لازم دارما!!!
با تشکر
سلام
کسی اینجا از سرویس الترای همارا استفاده می کنه؟ من الان آرت 3 دارم ولی یه ماهه سرعتم روزا 30 و شبا 15 هستش و کلافه ام کرده.(قبلا 95 بود) من اهل بازی آنلاین نیستم به این دلیل پینگ برام مهم نیست. در ضمن سرعت الترا بین 2 الی 4 مگ هستش که حداقل سرعت برای شبا و 4 مگ برای روزاست. یکی از دوستام سرویس توربو همارا رو داره و می گه شبانه اش خیلی افت سرعت نداره و مثل شاتل محدود نمی شه و شبا 1.5 گیگ دانلود داره.
من وی آی پی تست کردم ! نهایتا 200 میده
منطقه ما برای صبا ساپورت نمیشه.(رشدیه)
و مهمترین دلیل عکس زیر که نمی خواهم برم صبا:::
![]()
Last edited by l30l30y; 19-01-2012 at 17:13.
واقعا که بابا تو دیگه کی هستی؟؟؟
اتفاقا این خوبه ها که یوزر جداگانه میخواد
ببین من هم وقتی استفاده میکردم تو مودم تنظیم کرده بودم که کانکشن اول من شبانه بود و بعد روزانه
یعنی شباها که میشد با یوزر شبانه کانکت شد خودش اوتومات اونو برام کانکت میکرد
ویه خوبی دیگه اینه که هر موقع که ترافیک تموم بشه میشه باز هم از شبانه استفاده کرد در حالیکه تو بقیه اصلا همچین چیزی نیست
ولی ساعت 3 خیلی دیره
ولی در عوض چون سرعت دانلود زیاده تو همون ساعت کم خیلی عالی دانلود میشه و نیازی به این نیست که سیستم بکارا 8 ساعت روشن بمونه
یعنی مودم خودش تو ساعت 3 به اکانت شبانه وصل میشد و باز از ساعت 7 سویچ میکرد به اکانت روزانه ؟!
تو حالت pppoe ؟!
چجوری ؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)