با این وضعی که همه دارن میرن نامحدود میگیرن قطعا یه سیاست جدیدی آسیاتک بخرج میده
تو رو خدا نرین نامحدود بگیریننامحدوداش مزخرفه
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با این وضعی که همه دارن میرن نامحدود میگیرن قطعا یه سیاست جدیدی آسیاتک بخرج میده
تو رو خدا نرین نامحدود بگیریننامحدوداش مزخرفه
![]()
Last edited by linuxx2011; 02-04-2013 at 18:14.
یک روز از تمدید سرویم گذشت.یعنی تو این 24 ساعت 4 ساعت دانلود نکردم.تا الان 3گیگ و 700مگ دانلود کردم.
من این ماه دانلود میکنم ضروری ها رو.ماه بعد حجمی میخرم سرعتش به آدم حال میده.![]()
2 مگ حجمی
البته این سرعت من جزو استثناهاست. چیزی که من میدونم اینه که در صورت مناسب بودن وضعیت خط تلفن، سرویس 2 مگ حجمی تا سرعت 3 مگ و خورده ای هم میرسه. در بدترین شرایط روی 2 مگ هست. (البته اینا همه روزانه هست و دانلود رایگان شبانه وضعیتش متفاوته.)
سلام
بچه ها 128 طلایی نا محدود رو الان تمدید کردم با 12 گیگ هدیه سرعت بالا
الان یه فایل گذاشتنم برای دانلود 500 تا بهم سرعت میده
خیلی عالیه سرعتش
میخواستم 512 نامحدود برنزی بگیرم ولی این 12 گیگ هدیه 128 وسوسم کرد
سرعتش عالیه
فقط خدا کنه بعد از تموم شدن این 12 گیگ سرعتش نیاد روی 10 !!!
سرعت های دانلود رو از هر سرویس نامحدود رو یه 50 تای ناقابل بالا میردند.دیگه عالی میشد.![]()
Last edited by hossein019940; 02-04-2013 at 22:39.
مراجعه کن به این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه یه کم در مورد شبانه اش بگی ؟؟ یا اگه عکسی داری از شبانه اش بزاری ؟ شبانه برای من خیلی مهمه !!
ممنون
یعنی سارق به کی میگن ؟ سارق به کسی میگن که اینترنتش از ساعت یک شب به بعد بشه این . یعنی مخابرات . من موندم اینا شبا چطور میخوابن.
اون یه سرور از میامی بود که سرعت دانلود بالاتر از 10 کیلو باید برای اینترنت دومگ نمی داد.
اینم یه سرور از ایران :
![]()
Last edited by POLAAB; 03-04-2013 at 01:59.
سلام.
من از قسمت نمایندگان جدا شدم رفتم قسمت آسیاتک.یه ایمیل بهشون دادم سریع بهم شماره مشتری دادن
کاش زودتر این کارو کرده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)