دادا تو هر 2 ماه یه بار میای این و میگی بعد میریاگه همون موقع اومده بودی خودم معرفیت میکردم با کارتام.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دادا تو هر 2 ماه یه بار میای این و میگی بعد میریاگه همون موقع اومده بودی خودم معرفیت میکردم با کارتام.
![]()
آی گفتی داداش....اما اینبار جدیه جدیه...کارت طلایی مجلی نداره ، داداشم شاتله گفت کارت طلاییشو بهم میده...فقط میمونه یه سوال اساسی اونم اینه که من چند روز بی اینترنت میمونم؟دادا تو هر 2 ماه یه بار میای این و میگی بعد میریاگه همون موقع اومده بودی خودم معرفیت میکردم با کارتام.
![]()
مدت زمان اینترنت دار شدنت ربطی به شاتل یا شرکت دیگه نداره اونا همون روز که میری میتونن سرویست و بدن همه چی بستگی به این داره که چقدر طول بکشه که خطت از رانژه شرکت قبلیت در بیاد و رو شرکت جدید رانژه شه که اگه مرکز 5 نباشی نرمش 5 تا 7 روزه . اگه آشنا داشته باشی تو MDF یه روزه کارت راه میوفته.البته اینا در صورتی اینجوریه که شرکتی که الآن ازش اینترنت داری تو جمع آوری خطت کم کاری نکنن که پشیمونت کنن و سریع این کار و انجام بدن!!!!
سرویس که از اندیشه دارم...اونا هم معمولا مشکلی پیش نمیارن...3 روزه جمع میکنن...مجبورم توو این مدت ایرانسل استفاده کنم...مدت زمان اینترنت دار شدنت ربطی به شاتل یا شرکت دیگه نداره اونا همون روز که میری میتونن سرویست و بدن همه چی بستگی به این داره که چقدر طول بکشه که خطت از رانژه شرکت قبلیت در بیاد و رو شرکت جدید رانژه شه که اگه مرکز 5 نباشی نرمش 5 تا 7 روزه . اگه آشنا داشته باشی تو MDF یه روزه کارت راه میوفته.البته اینا در صورتی اینجوریه که شرکتی که الآن ازش اینترنت داری تو جمع آوری خطت کم کاری نکنن که پشیمونت کنن و سریع این کار و انجام بدن!!!!
سلام به دوستان !
کسی میتونه سرعت دانلود محدود و نامحدود های اندیشه تو رشت رو بده ؟! ..
128 محدود
128 نامحدود
256 محدود
256 نامحدود
ممنون!
+ تازگی ها سرعت تغییر که نکرده !؟
روزا 117 کیلوبایت یا همون 128 کیلوبایت حساب کنیدسلام به دوستان !
کسی میتونه سرعت دانلود محدود و نامحدود های اندیشه تو رشت رو بده ؟! ..
128 محدود
شبا بستگی به ساعتش از 30 تا 117 ولی بیشترش 30
دائما 30 کیلوبایت128 نامحدود
روزا 117 کیلوبایت یا همون 128 کیلوبایت حساب کنید(مث 128 محدود)256 محدود
شبا نمیدونم فکر کنم 50 باشه تا 117 ولی بیشتر 50
ولی 30 نیست چون اگه 30 باشه با 128 یکی میشه.همین 50 کیلو باید درست باشه
دائما 50 کیلوبایت256 نامحدود
اینجا تو رشت کسی نیستش که از وایرلس استفاده بکنه ؟
وضعیت اندیشه تو رشت در حال حاضر چطوریه ؟ من 128 نامحدود میخوام بگیرم . از سرعت دانلودش هم خبر دارم . قطعی داره یا نه ؟ من حدود 3 ماه پیش (عید ) گرفته بودم ولی راضی نبودم چون قصعی زیاد داشت .. هنوزم همونطوریه ؟ سراغ شاتل برم بهره ؟ تو منطقه 8 مخابرات هستم .
قطعی من که اونقدرا ندیدم .خیلی کم.فقط دیر صفحه میاره(پینگ)
سرعت دانلودشم که 30 و صفحه باز کردنم حداکثر تا 47 میره اگه زیاد طول بکشه میاد رو 30
من که خط 7 هستم و نامحدود 128 دارم اصلا" قطعی نداشتم و ندارم .
من که از نامحدود کاملا راضی هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)