افشين قطبى: قلب شير دوباره بيدار شده و براى قهرمانى در ليگ برتر آماده است</SPAN>
تهران IranSport.Net - افشين قطبى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت:پرسپوليس در شيراز فقط به ۳ امتياز فكر مى كند و به دنبال سومين پيروزى پياپى خود در ليگ برتر است. وى همچنين عنوان كرد:پرسپوليس طى ۲ هفته گذشته روى نوار پيروزى گام برداشته و بازيكنان ما نشان دادند كه قلب شير دوباره بيدار شده و براى قهرمانى در ليگ برتر آماده است،به همين دليل من اعتقاد دارم كه نبايد تحت هيچ شرايطى در شيراز امتياز از دست بدهيم.براى تيم مقاومت احترام بالايى قائل هستيم و اعتقاد داريم كه اين تيم در شهر خودش بازى بسيار خوبى انجام مى دهد اما ما بايد در شيراز پيروز شويم و به روند بسيار خوبمان ادامه دهيم. وى ادامه داد:در اين بازى ما على كريمى را در اختيار نداريم و اين موضوع روى كار تيم تاثير منفى مى گذارد اما بازيكنان پرسپوليس با انگيزه بسيار بالايى كه دارند اجازه نمى دهند كه هيچ چيز روى بازى آنها تاثير منفى بگذارد. قطبى خاطر نشان كرد:من بايد به شهرى بروم كه زادگاهم است و به همين دليل از اين شهر خاطرات بسيار خوبى دارم.من به فوتبال و تيم اين شهر احترام بسيار زيادى مى گذارم اما بايد در اين شهر همراه پرسپوليس پيروز شوم.سرمربى تيم پرسپوليس گفت:ما به زودى به صدر جدول بر مى گرديم و آن را بايد براى پرسپوليس آماده كنند و اميدوارم كه در اين بازى بازيكنان پرسپوليس به راحتى فرصت هاى خود را از دست ندهند