تو هم هی خبر بد بده![]()
تو هم هی خبر بد بده![]()
چه جالب
دارن محدودیت رو برای کسانی اجرا می کنند که معمولا umd می خرن
یعنی دارن ما رحم می کنن؟؟؟![]()
روی مموریptf هست.
متاسفانه خبر بد تر این بود که soulcalibour هم به همین فریمور نیاز داره .
من میترسم تمام بازی هایی که قراره بیاد مثل gran torismu و tekken 6 و little big planet و gta و... همه به این فریمور نیاز داشته باشن
درود
ورژن دستگاه من 3.80 می باشد.
آیا برای آپدیت کردن به جدیدترین ورژن بایستی ابتدا از ورژنهای پاینتر شروع کنم یا نه می شه یک راست آخرین ورژن را نصب کرد
بعد اینکه مدل PSP رو چطور می شه تشخیص داد ممنون می شم ، جواب بگیرم
اگه به همین منوال پیش بره باید یواش یواش رفت تو کار umd
اخرین فریمور های هک شده فریمور 5.50gen-b هست.
و یا 5.00m33-6
که شما که ورژن دستگاهت 3.80m33 هست مشکلی برای نصب نداری.
آموزش هم داخل تاپیک های زیر هست.
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
مدل psp هم زیرش یک بارکد داره اگر زیرش عددی که نوشته با 1000 شروع بشود مثلا 1001-1002 و... مدل دستگاه 1000 یا همان فت هست. اگر با 2000 شروع شود مانند 2001-2002-2003 و.... مدل دستگاه 2000 یا همان اسلیم هست و اگر 3000 شروع بشود مدل دستگاه 3000 هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از شکل ظاهری هم میتونی تشخیص بدی.در تاپیک های زیر این 3 مدل با هم مقایسه شده اند.
[مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim
لطفا اگر سوالی داری یک بار بپرس دوستان جواب میدهند.شما هم اینجا پرسیدی هم تو تاپیک هک کردن 2 بارهم پیغام خصوصی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا پشتیبانی آنلاین نیست که موقعی که سوال پرسیده میشود به جواب برسید.
لطفا رعایت کنید.
__________________________________________________ ________________________________________________
بله این بازی هم به فریمور 5.55 نیاز دارد.چون دیدم شما چند صفحه قبل گفتید من دیگه اعلام نکردم.
__________________________________________________ ________________________________________________
نه دیگه کسی که با umd بازی میکنه همیشه umd میخره.وقتی هم که فریمور جدید میاد کاری نداره هک میشه یا نه مستقیم آپدیت میکنه.
وقتی ورژن ژاپنی یک بازی به فریمور 5.55 نیاز داشته باشد 100 درصد ورژن انگلیسی هم به همین فریمور 5.55 نیاز داره و این یعنی برای ما ...................
Last edited by choory; 29-08-2009 at 10:13.
مشکلی بابت رفتن تو کار umd نیست .
ولی مشکل اینجاست که umd مثل بازی های ps3 جا نیافتاده که سریع بیاد تو بازار .
دو ماه طول میکشه تا umdبیاد تو بازار . مثلا اسفند resistance منتشر شد . اردیبهشت ماه تازه umd این بازی را دیدم
اگه کار به اونجاها بکشه که نشه کپی بازی کرد،مطمئنا اصلی ها با سرعت بیشتری میان،ولی موضوع اونش نیست.شما خیلی راحت باید فقط همش 70 برابر برای هر بازی پول بدین!مشکلی نداره که!خیلی راحت و مناسب!
سلام علی جان خوبی داداش !!!
من واقعا از علی جان ممنونم که منو در خرید PSP راهنمایی کردن و باعث شدن بنده همون جیزی رو که میخوام بخرم و سرم هم کلا نره.
علی جان قضیه ی این فریم ور 5.5 چیه که گفتی ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)