به جان خودم ما سنگک محلمون میخریم 700 تومن
.gif)
البته ناگفته نمونه که یک و نیم متری طول داره
اینجور که سر و صدا بلند شده ، یه سری از بن های جدید اشتباهی صورت گرفتن و مایکروسافت درخواست رفع بن میگیره و بررسی میکنه و در صورت تائید دوباره دستگاه به حالت اول بر میگرده .
حالا اصلاً بگیم در صورت بن شدن قطعی ، سرور مایکروسافت ID کنسول رو بزاره تو لیست سیاه و نشه هیچ رقمه به لایو وصل شد ، با اینحال باز باید بشه حداقل یه راهی پیدا کرد که هارد دوباره فعال بشه . برای منم جای تعجب داره که چطور جماعت هکر هنوز به راه حلی نرسیدن .
راستش من از روز اول هم PS3 رو ترجیح میدادم ، یکی به خاطر کنترلرش و یکی هم به خاطر بازی هایی مثل MGS4 ، KZ2 و GoW3 و ...
ولی اگه این سونی پدرآمرزیده BluRay نداشت یا میشد راحت ازشون کپی گرفت ، مطمئناً همین آش و همین کاسه رو هم با سونی داشتیم .
به هر حال ساده ترین راه ممکن اینه که مثل بچه آدم بریم یه دستگاه صفر کیلومتر مد نشده و بازی اصل بخریم که اگه بچه مایه دار بودم یا حداقل کیفیت اینترنتمون بالاتر بود حاضر بودم این کار رو بکنم .
راستیتش از قدیم اصلاً تو فکرم بود یه X360 بگیرم برای بازی های عادی و در آینده پس انداز کنم و یه PS3 هم فقط به عشق اون چندتا بازی بگیرم . حالا میشه به این چندتا بازی ، بازی هایی که ارزش آنلاین بازی کردن رو دارن هم اضافه کرد .