تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 984 از 3195 اولاول ... 4848849349749809819829839849859869879889941034108414841984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,831 به 9,840 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه spy360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من 15 ماه پیش کنسولم رو خریدم و تا حالا فریم ویر اون رو up نکردم ولی دارم call of duty : modern war fare 2 رو بازی می کنم .
    وقتی dvd بازی رو گذاشتم خودش دستگاه رو up کرد ( به غیر از آپدیت داشبورد )
    پس قضیه wave4 و آپدیت فریم ویر چیه؟
    اینکه میگن benq نرم افزاری up میشه درسته؟
    اگه ممکنه برام توضیح بدید
    مرسی

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اول از همه مراتب همدردی خودم رو با دوستان عزیز بن شده اعلام میدارم و امیدوارم استبداد جهانی به جای بن کردن امت شریف ایرانی ، قیمت های بازی هاش رو برای این ریجن خاص پائین بیاره تا ما هم بتونیم بازی اصل بخریم . این عمو بیل گیتس هم فکر کرده همه مثل خودش مایه دارن نصف پایه حقوق رو بدیم بازی اصل بخریم !! اگه میخواستیم بازی اصل بخریم که میرفتیم طرف PS . در ضمن پیشنهاد میشه ایشون خودش رو به سیستم شتاب وصل کنه تا به پاش پوینت بریزیم و ازش فیلم و بازی بخریم . به خدا ما نه دزدیم نه تو دریا زندگی میکنیم چه برسه بخوایم دزد دریایی باشیم !! هی گفتم به مک کین رای بدین کسی گوش نداد ، این اوباما هم هیچ کاری نکرد .

جدا از این حرف ها ، اینطور که از ظواهر امر پیداست ، وصل شدن به Live چه برای بازی کردن ، چه برای آپدیت کردن دشبورد ، در صورتی که شما بازی کپی اجرا کرده باشین (چه Full Stealth باشه چه نباشه) منجر به بن شدن دستگاه شما میشه . سوالی که هست اینه که آیا وصل شدن به Live اطلاعات تمام Gamertagهای شما رو ارسال میکنه یا فقط اونی که فعال هست رو میفرسته ؟
    اگه اینجوری باشه ، میشه با یه پروفایل بازی کرد و با یه پروفایل دیگه حداقل دشبورد رو آپدیت کرد و 2، 3 تا بازی آرکید درست حسابی هم خرید . بازی آنلاین بخوره تو سرش با این اینترنت مفنگی یاهو مسنجر رو هم نمیشه باز کرد !!

3. 3 کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اول از همه مراتب همدردی خودم رو با دوستان عزیز بن شده اعلام میدارم و امیدوارم استبداد جهانی به جای بن کردن امت شریف ایرانی ، قیمت های بازی هاش رو برای این ریجن خاص پائین بیاره تا ما هم بتونیم بازی اصل بخریم . این عمو بیل گیتس هم فکر کرده همه مثل خودش مایه دارن نصف پایه حقوق رو بدیم بازی اصل بخریم !! اگه میخواستیم بازی اصل بخریم که میرفتیم طرف PS . در ضمن پیشنهاد میشه ایشون خودش رو به سیستم شتاب وصل کنه تا به پاش پوینت بریزیم و ازش فیلم و بازی بخریم . به خدا ما نه دزدیم نه تو دریا زندگی میکنیم چه برسه بخوایم دزد دریایی باشیم !! هی گفتم به مک کین رای بدین کسی گوش نداد ، این اوباما هم هیچ کاری نکرد .

جدا از این حرف ها ، اینطور که از ظواهر امر پیداست ، وصل شدن به Live چه برای بازی کردن ، چه برای آپدیت کردن دشبورد ، در صورتی که شما بازی کپی اجرا کرده باشین (چه Full Stealth باشه چه نباشه) منجر به بن شدن دستگاه شما میشه . سوالی که هست اینه که آیا وصل شدن به Live اطلاعات تمام Gamertagهای شما رو ارسال میکنه یا فقط اونی که فعال هست رو میفرسته ؟
    اگه اینجوری باشه ، میشه با یه پروفایل بازی کرد و با یه پروفایل دیگه حداقل دشبورد رو آپدیت کرد و 2، 3 تا بازی آرکید درست حسابی هم خرید . بازی آنلاین بخوره تو سرش با این اینترنت مفنگی یاهو مسنجر رو هم نمیشه باز کرد !!
    میگم شاید داشبورد های جدید اینطوری شدن که همه آمار رو میفرسته ، به هر حال قدیم ندیم ها نمیفهمید الان میفهمه . هر چی هست برای ارسال اطلاعات به سمت یوزر هم نیاز داره .
    من یه پروفایل میسازم میریزم تو مموری بازی های کپی رو از روی اون اجرا میکنم اینطوری فکر کنم مشکلی پیش نیاد ، ولی فعلن به لایو کاری ندارم .تا ببینیم داستان چی میشه . فوق فوقش میرم بازی اوریج میخرم

ولی اگر مایکروسافت بخواد مسخره بازی در بیاره که همه برن اوریج بخرن ، Xbox در رغابت با Ps3 هیچ شانسی نداره ، فقط به خاطر همین کپی خور بودنش ملت میرفتن سراغش که اونم اگر از بین بره با توجه به اینکه قیمت PS3 اومده پایین 360 از گردونه خارج میشه .

این داستان بازی ها هم که دیگه نمیشه رو هارد نصب کرد ، 100% نرم افزاریه و یحتمل با فرمت کردنی چیزی یا انگولی کردن حل میشه ، در این باره مایکروسافت نمیتونه کاری بکنه . این مشکل به زودی حل میشه .

من یکی دو نفر رو هم میشناسم که دستگاهشون اصلا کپی خور نبوده و بن شده ، این خیلی برام جالب بود .

الان شکابت کردن به دادگاه ، من فکر کنم ماکروسافت داره شانسی بن میکنه !!!!!
    Last edited by sonixax; 07-11-2009 at 01:28.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بالاخره یارانه های هدفمند هم چند وقت دیگه به بازار میاد و شما هم میتونی بری ماهی یک عدد بازی اورجینال بخری !!!

البته اگه با خریدن سنگک 500 تومن و آب و برق 50 هزار تومنی و بنزین لیتری 1000 تومن مشکل نداشته باشی !!

6. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بیشتر کسانی که بن شدند میخوان برن Ps3 بخرن ، طبیعی هستش که اونها به سایر افراد توصیه میکنند که 360 نخرند و ...
    و خداوند بازي هاي اورجينال را آفريد تا بندگانش بن نشوند !

8. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

و خداوند بازي هاي اورجينال را آفريد تا بندگانش بن نشوند !
    مایکروسافت حتی کسانی که بازی اورجینال دارند رو هم داره بن میکنه .

مثلا شما اگر سیو بازی رو دستکاری کنی باز هم بن میشی و کنسولت از کار میوفته در صورتی که کار غیر قانون انجام ندادی .

دلیل دقیق بن شدن ها معلوم نیست ، فقط این رو میدونم که توی آمریکا یک عده از کاربران که بازی کپی هم اجرا میکردند از مایکروسافت شکایت کردند چرا که از هارد دستگاه نمیتونند استفاده کنند و مایکروسافت حق نداره دستگاه یا قطعاتش رو از کار بندازه حتا اگر کپی خور شده باشه , چونکه پولش رو از کاربر گرفته .

طبق قانون تجاوز به حریم خصوصی در آمریکا و اگر در دادگاه برنده بشن حسابی خوش به حالشون میشه.

جالب اینجاست که این افراد از بازی های خودشون بک آپ گرته بودند تا بازی اصلی خراب نشه.

به احتمال زیاد برنده میشن ، فعلا هم که Ps3 داره میتازونه حسابی . Ps3 slim + psp و یه دونه بازی 399 یورو ، کی میره 360 بخره ؟ فقط کسانی که دنبال بازی کردن مفت هستند که اونم روی سری جدید دستگاه ها جواب نمیده در نتیجه عنقریب یا مایکروسافت این مسخره بازی رو جمع میکنه یا 360 اش ور شکست میشه ، درست مثل سگا دریم کست که نتونست جلوی Ps2 دوام بیاره .

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بالاخره یارانه های هدفمند هم چند وقت دیگه به بازار میاد و شما هم میتونی بری ماهی یک عدد بازی اورجینال بخری !!!
    البته اگه با خریدن سنگک 500 تومن و آب و برق 50 هزار تومنی و بنزین لیتری 1000 تومن مشکل نداشته باشی !!
    به جان خودم ما سنگک محلمون میخریم 700 تومن البته ناگفته نمونه که یک و نیم متری طول داره

این داستان بازی ها هم که دیگه نمیشه رو هارد نصب کرد ، 100% نرم افزاریه و یحتمل با فرمت کردنی چیزی یا انگولی کردن حل میشه ، در این باره مایکروسافت نمیتونه کاری بکنه . این مشکل به زودی حل میشه .

من یکی دو نفر رو هم میشناسم که دستگاهشون اصلا کپی خور نبوده و بن شده ، این خیلی برام جالب بود .
    الان شکابت کردن به دادگاه ، من فکر کنم ماکروسافت داره شانسی بن میکنه !!!!!
    اینجور که سر و صدا بلند شده ، یه سری از بن های جدید اشتباهی صورت گرفتن و مایکروسافت درخواست رفع بن میگیره و بررسی میکنه و در صورت تائید دوباره دستگاه به حالت اول بر میگرده .
    حالا اصلاً بگیم در صورت بن شدن قطعی ، سرور مایکروسافت ID کنسول رو بزاره تو لیست سیاه و نشه هیچ رقمه به لایو وصل شد ، با اینحال باز باید بشه حداقل یه راهی پیدا کرد که هارد دوباره فعال بشه . برای منم جای تعجب داره که چطور جماعت هکر هنوز به راه حلی نرسیدن .

بیشتر کسانی که بن شدند میخوان برن Ps3 بخرن ، طبیعی هستش که اونها به سایر افراد توصیه میکنند که 360 نخرند و ...
    راستش من از روز اول هم PS3 رو ترجیح میدادم ، یکی به خاطر کنترلرش و یکی هم به خاطر بازی هایی مثل MGS4 ، KZ2 و GoW3 و ...
    ولی اگه این سونی پدرآمرزیده BluRay نداشت یا میشد راحت ازشون کپی گرفت ، مطمئناً همین آش و همین کاسه رو هم با سونی داشتیم .

به هر حال ساده ترین راه ممکن اینه که مثل بچه آدم بریم یه دستگاه صفر کیلومتر مد نشده و بازی اصل بخریم که اگه بچه مایه دار بودم یا حداقل کیفیت اینترنتمون بالاتر بود حاضر بودم این کار رو بکنم .
    راستیتش از قدیم اصلاً تو فکرم بود یه X360 بگیرم برای بازی های عادی و در آینده پس انداز کنم و یه PS3 هم فقط به عشق اون چندتا بازی بگیرم . حالا میشه به این چندتا بازی ، بازی هایی که ارزش آنلاین بازی کردن رو دارن هم اضافه کرد .

12. این کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اين مايكروسافت هيچ وقت نميخواد دست ازين انحصار طلبيش برداره
    جامعه اروپا هم بارها از مايكروسافت شكايت كرد و به دادگاه كشوندشون

مثلا ويندوز ميده بيرون، با مرورگر اينترنتي خودش، مديا پلير خودش، MSN مسنجر خودش و...

درباره كنسول هم، قطعات رو طوري برنامه ريزي ميكنه، كه براي يه كابل ساده هم مجبور باشي از خودش بخري

مثلا خيلي راحت ميتونست، اين امكان رو به كاربرها بده كه بتونن از هارد ديسكهاي پرتابل يا كول ديسكها به منظور ذخيره فيلم و بازي استفاده كنن، ولي اين انحصار طلبي باعث ميشه كه علاوه بر خريد كنسول، براي داشتن كليه لوازم جانبي تا انتها به مايكروسافت وابسته باشيم...

دوستان به غير از خريد بازي Wave 4 و تست كردن اون
    راهي وجود نداره كه بفهميم 1.15 هستش يا 1.6 ؟؟؟
    مثلا با تست يك بازي Wave 3

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به جان خودم ما سنگک محلمون میخریم 700 تومن البته ناگفته نمونه که یک و نیم متری طول داره

اینجور که سر و صدا بلند شده ، یه سری از بن های جدید اشتباهی صورت گرفتن و مایکروسافت درخواست رفع بن میگیره و بررسی میکنه و در صورت تائید دوباره دستگاه به حالت اول بر میگرده .
    حالا اصلاً بگیم در صورت بن شدن قطعی ، سرور مایکروسافت ID کنسول رو بزاره تو لیست سیاه و نشه هیچ رقمه به لایو وصل شد ، با اینحال باز باید بشه حداقل یه راهی پیدا کرد که هارد دوباره فعال بشه . برای منم جای تعجب داره که چطور جماعت هکر هنوز به راه حلی نرسیدن .

راستش من از روز اول هم PS3 رو ترجیح میدادم ، یکی به خاطر کنترلرش و یکی هم به خاطر بازی هایی مثل MGS4 ، KZ2 و GoW3 و ...
    ولی اگه این سونی پدرآمرزیده BluRay نداشت یا میشد راحت ازشون کپی گرفت ، مطمئناً همین آش و همین کاسه رو هم با سونی داشتیم .

به هر حال ساده ترین راه ممکن اینه که مثل بچه آدم بریم یه دستگاه صفر کیلومتر مد نشده و بازی اصل بخریم که اگه بچه مایه دار بودم یا حداقل کیفیت اینترنتمون بالاتر بود حاضر بودم این کار رو بکنم .
    راستیتش از قدیم اصلاً تو فکرم بود یه X360 بگیرم برای بازی های عادی و در آینده پس انداز کنم و یه PS3 هم فقط به عشق اون چندتا بازی بگیرم . حالا میشه به این چندتا بازی ، بازی هایی که ارزش آنلاین بازی کردن رو دارن هم اضافه کرد .
    آره خب اون سفارشی میدن انقدر اتفاقا دمه خونه ی ما هم میدن 500 ولی 1 متر طول داره !!

ولی قراره انشالله 30 سانتیش رو بدن انقدر !!!

---------
    اینجور که شما میگی پس MS بدون در نطر گرفتن نوع کار کردن کاربرا با کنسول داره کنسولها رو بن میکنه درسته !!؟؟
    یعنی MS به حای اینکه کسانی رو که خلاف میکنن BAN کنه داره به صورت منطقه ای این کار رو میکنه !!!
    یعنی مثلا MS میدونه که تو ایران 98% بازی های کپی انجام میدن که البته بهتره بگیم 100%.
    واسه همین هر کی که از کد منطقه ای ایران وصل بشه به سرعت BAN میشه.
    اینم یه نظریه ی دیگه بر پایه ی BAN شدن
    --------
    در مورد هارد هم مطمئنا کاری میشه !! چون الان تو سایت XboxScene یه نظر سنجی گذاشتن که ببینن کسانی که BAN شدن از
    چه نوع DVD-Rom و چه iXtreme استفاده میکردن.
    --------
    من دقیقا روزی که MS اولین دستگاهش رو به نمایش گذاشت پای ماهواره داشتم میدیدمش که به قیمت 700 یورو حراج گذاشته بود.
    همون اول از کنسول زده شدم !!! چرا ؟؟؟ چون میدونستم انحصار بازی های با گرافیک از انحصار Sony در اومده و در آینده بگیر نگیره
    زیادی بین این 2 تا بوجود میاد .
    --------
    به نظرمن PS3 فقط یک Media Player فوق العاده قدرتمنده که میتونه تمام Home Teather ها رو قورت بده !! بازی سازی برای این کنسول یه کابوس بیش نیست و خود سونی هم اینو قبول کرده.
    من که فقط به این نیت میخوام برم بخرم که فقط بتونم فیلمهای HD و Blue-Ray رو باهاش ببینم .(البته MGS رو هم بازی میکنم)
    اين مايكروسافت هيچ وقت نميخواد دست ازين انحصار طلبيش برداره
    جامعه اروپا هم بارها از مايكروسافت شكايت كرد و به دادگاه كشوندشون

مثلا ويندوز ميده بيرون، با مرورگر اينترنتي خودش، مديا پلير خودش، MSN مسنجر خودش و...

درباره كنسول هم، قطعات رو طوري برنامه ريزي ميكنه، كه براي يه كابل ساده هم مجبور باشي از خودش بخري

مثلا خيلي راحت ميتونست، اين امكان رو به كاربرها بده كه بتونن از هارد ديسكهاي پرتابل يا كول ديسكها به منظور ذخيره فيلم و بازي استفاده كنن، ولي اين انحصار طلبي باعث ميشه كه علاوه بر خريد كنسول، براي داشتن كليه لوازم جانبي تا انتها به مايكروسافت وابسته باشيم...

دوستان به غير از خريد بازي Wave 4 و تست كردن اون
    راهي وجود نداره كه بفهميم 1.15 هستش يا 1.6 ؟؟؟
    مثلا با تست يك بازي Wave 3
    خب دوست عزیز کسی شما را مجبور نکرده که از MS خرید کنید !!! این همه برند دیگه !!
    PS3 , Linux ,...

منم اگه شرکت داشته باشم در زمینه ای حتما سعی میکنم تمام Option ها رو انحصاری کنم تا نیاز ها توسط خودم بر طرف بشه.

خب نمیشه که ویندوز بده بیرون با مرور گر FF یا Media Player Winamp !!!

کسی که میاد از بیخ یه چیزی رو درست میکنه به راحتی میتونه موارد دیگه رو با اون وفق بده .

------
    راستش فقط یک راه هست , اونم با خرید یا درست کردن یک عدد activate.iso که بوسیله ی اون میتونید متوجه بشید که iXtreme شما
    1.6 هست یا 1.51 .
    چون iXtreme 1.51 با activate.iso نمیتونه بازی های Wave 4 رو LOAD کنه .پس اگه شما activate.iso رو گذاشتی و بعد یک عدد بازیه
    Wave 4 رو اجرا کردی ,iXtreme شما 1.6 هست.
    Last edited by SamGun; 07-11-2009 at 11:51.

15. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    آقا ما اگه اصلا نخایم به لایو وصل بشیم بازم با 360 به مشکل بر میخوریم آیا بازم نمیشه بازی های حدید بازی کرد؟
    برای آپ کردن دستگاه باید به اینترنت وصل شد یا میشه با dvd انجام داد؟
    اگه با dvd آپ کنی بازم بن میشی؟
    بچه ها لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •